Lütfen yardım... Sevgilimle sonunda ipler koptu

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
Delirmek üzereyim! Biraz uzun olacak okuyanlara çok teşekkürler...

Ben lise son sınıftayım. Erkek arkadaşımla aynı sınıftayız. Dershanede de öyle. Bugün daha ilk derslerde durup dururken büyük bir tartışma içine girdik. O da mandalina getirmiş, ben de. Mandalinanın yarısını uzattı "yok sen ye, bende var" dedim. Vay sen misin bunu diyen... Halbuki hiç art niyetim yoktu. "Seni beni mi var, artık ayrım yapmaya mı başladık" diye bir başladı söylenmeye. Ben düşünemediğimi dile getiriyorum yok uzattı da uzattı. Bir de çok kötü gribim zaten zor duruyorum ben de dayanamadım susacağı yoktu "offfff hasta hasta gelme üstüme" dedim. İşte ipler burda koptu. "Senin ben a.... koyayım. Yeter zırt pırt ofluyorsun s.... olup git o zaman s.... git ebeni s... gibi üst üste durmadan ama durmadan küfretmeye başladı. Dayanamadım yakasına yapıştım "kes sesini düzgün konuş kendine gel" dedim. Çekti gitti başka sıraya oturdu. Bir kere göz göze geldik "pislik" dedi ağzını okudum. Sonra tekrar yanıma geldi "bitti bu sefer ben yokum, yüzüme bile bakma bundan sonra o yakama yapıştın ya onu unutmayacağım asla Allah senin belanı versin" dedi. Ben de "ben de o küfürleri unutmayacağım, bu dünyanın ahireti de var" dedim. Aradan bir iki ders geçti yine geldi. "Bana dair her şeyi sileceksin" dedi "gider misin canım isterse silerim" dedim "sileceksin" dedi telefonumu almaya kalkıştı bende tuttum parmağımı geriye doğru büktü inanılmaz canım yandı. Sonra "gider misin seni görmek istemiyorum" dedim yoook. Tuttu kolumu sıktı. Gitsin diye gözünün önünde sildim resimleri, rehberden filan. Sonra son kez sarılacağım dedi geldi sarıldı ben sarılmadım sarıl dedi. Çekti gitti yine. Öğle arasıydı ben de eve gidecektim öğleden sonra hastaydım toparlandım çıktım. Yine geldi. "Bitti mi gitme nolur gitme sınıfa gidelim yaşayamam ben sensiz benim hayatıma sen yön verdin ben sensin yapamam" diye ağlamaya başladı. Güzelce anlattım artık olmaz dedim. "Beni seviyorsun hala, olur" filan dedi. "Eve gideceğim" dedim. "Gidersen biter" dedi. "Zaman ver" dedim. Gitti. Sonra mesajlar gelmeye başladı. "Sen benim için artık sıradan bi insansın seni sevmiyorum sevmeyeceğim senden soğudum bitti elveda hem belki başka bir kız olabilir mesela dershanedeki Fulya. Artık sana geri dönemem. Elveda" yazmış.

Sinirden kuduruyorum! Ki bu ilk kavgamız değil önceden de bana "or.... s.... git" tarzı küfürleri saydırdı. Aptallık bende ki affettim, sevdim çünkü. Ama sevgi karın doyurmuyor. Üzgün hissetmiyorum ama çok sinirliyim. Yine ben suçlu oldum. Her dediğine boyun eğdim, çok ciddi söylüyorum kızlar burda anlatmadığım dolu olay oldu, onu bir kişi bile çekmezdi bu zamana kadar. 7 ay boyunca ben katlandım ona. Uyum sağlamaya çalıştım, benliğimden oldum. Lütfen yardım edin bu beni okulda da rahat bırakmaz laf sokar, rahatsız eder nasıl bir yol izlemem gerekir.... Şimdiden okuyanlara ve yorum yapanlara çok teşekkürler.

arkana bakma. daha Fulya ismini duymadan anladım başkasından hoşlandığını zaten. o kızın görmesini istemediği, belki ona karşı kullanrsn diye resimleri filan sildirmiş.

kaç kurtul. laf sokarsa da düşman değiliz, ama görüşmeyelim de. ve görüşme. bunun ilerisini tahmin edebiliyorsundur çünkü ;)

Tam bir ergen sorunları

okadar küfürü yiyip birde gerimi dönmenizi istedi
insan yeri geliyor kocasını çekemiyor yedi ay o anlatmadığınız olaylar yüzünden bu insanı nasıl çektiniz
canım benim sevgi herşeyi aşan bir sihirli deynek değil.bir ilişkide saygı yoksa neyapayım ben sevgiyi
daha önünde kocaman yıllar var yazık etme kendine.bırak ne hali varsa görsün
bu arada bu fulya ismide seni sinirlendirmek kıskandırmak maksatlı atılan bir yem kanma

arkana bakma. daha Fulya ismini duymadan anladım başkasından hoşlandığını zaten. o kızın görmesini istemediği, belki ona karşı kullanrsn diye resimleri filan sildirmiş.

kaç kurtul. laf sokarsa da düşman değiliz, ama görüşmeyelim de. ve görüşme. bunun ilerisini tahmin edebiliyorsundur çünkü ;)

Tam bir ergen sorunları

okadar küfürü yiyip birde gerimi dönmenizi istedi
insan yeri geliyor kocasını çekemiyor yedi ay o anlatmadığınız olaylar yüzünden bu insanı nasıl çektiniz
canım benim sevgi herşeyi aşan bir sihirli deynek değil.bir ilişkide saygı yoksa neyapayım ben sevgiyi
daha önünde kocaman yıllar var yazık etme kendine.bırak ne hali varsa görsün
bu arada bu fulya ismide seni sinirlendirmek kıskandırmak maksatlı atılan bir yem kanma

Kaç kez kavgamız oldu bitti dedim yine geliyor sözleriyle, hareketleriyle kandırıveriyor. Çünkü bana hiç fırsat vermiyor. Git desem gitmiyor. Şaştım kaldım. :50:

(oğlum var, büyük konuşmaktan çok korkuyorum inş sizin gibi arkadaşları olmaz.....)
ne sevgililiği ya bu yaşta. boyunuza bakmadan ettiğiniz küfürlere, girdiğiniz durumlara bir bakın :/
kopsun zaten aranızda ki ip mi sicim mi herneyse.
derslerine bak, üniversteyi kazan. en tatlı yaşlarında bi psikopatla ne diye uğraşıyorsun

e işte liseli muhabbeti de bu olurdu zaten..
karşında muhtemelen en çok 18 yaşında bi erkek çocuğu..
senin de ondan farkın yok.
bu yaşlarda nolmasını bekliyosun ki
sana tek tavsiyem boşa böyle şeylerle vakit kaybedip
kendini bu güzel yıllarında yıpratma
ailen seni dersaneye yolluyo sen napıyosun ki böyle insanlarla
gerçi seni de çok normal bulmadım

(oğlum var, büyük konuşmaktan çok korkuyorum inş sizin gibi arkadaşları olmaz.....)
ne sevgililiği ya bu yaşta. boyunuza bakmadan ettiğiniz küfürlere, girdiğiniz durumlara bir bakın :/
kopsun zaten aranızda ki ip mi sicim mi herneyse.
derslerine bak, üniversteyi kazan. en tatlı yaşlarında bi psikopatla ne diye uğraşıyorsun

Benim algılayamadığım bir nokta var, elbette büyüğümsünüz saygısız olmak istemem lakin insanları "sevgilisi olanlar ve olmayanlar" şeklinde mi gruplandıracaksınız çocuğunuza arkadaş önerisinde bulunurken? Bir insanın kalbi, karakteri güzel olsun bırakın Allah aşkına sevgili muhabbetlerini. Siz beni nerden tanıyorsunuz ki beni de o grubun içine dahil ediyorsunuz. O küfürleri ben etmedim, evet ben de bunu onaylamıyorum zaten.

Sanki evlisin 5 tane çocuğun var da yardım istiyorsun. Ne cıvık ilişkiniz var o ne biçim küfür öyle. Seninle yaşıt sayılırız benim sevgilim o lafların 10 da 1 ini dese gebertirim onu. Gelip son bir kez sarılayım demeye cesareti kalmaz. Neyin yardımını istiyorsun ayrıl bitsin işte. Sana o.. diyenden hayır gelir mi?

e işte liseli muhabbeti de bu olurdu zaten..
karşında muhtemelen en çok 18 yaşında bi erkek çocuğu..
senin de ondan farkın yok.
bu yaşlarda nolmasını bekliyosun ki
sana tek tavsiyem boşa böyle şeylerle vakit kaybedip
kendini bu güzel yıllarında yıpratma
ailen seni dersaneye yolluyo sen napıyosun ki böyle insanlarla
gerçi seni de çok normal bulmadım

"Bu yaşlar" dediğiniz insanın karakterinin oluştuğu yaşlardır. İnsan yaşamadan, düşmeden, kalkmadan öğrenemez hiçbir şeyi. Benim alnım ak, yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Normal bulmuyorsunuz, sizin görüşünüz. Burda olay liseli olmak, 18 yaşında olmak değil. Burda nice evli çiftlerde görüyoruz neler yaşayan. Evet o doğru bir insan değil benim için ama sevdim bırakamadım. "Sen sevgiden ne anlarsın bu yaşta" dersiniz şimdi de, evet uygun yaşlar değilmiş meğer. Yaşamadan öğrenilmiyor.

Sanki evlisin 5 tane çocuğun var da yardım istiyorsun. Ne cıvık ilişkiniz var o ne biçim küfür öyle. Seninle yaşıt sayılırız benim sevgilim o lafların 10 da 1 ini dese gebertirim onu. Gelip son bir kez sarılayım demeye cesareti kalmaz. Neyin yardımını istiyorsun ayrıl bitsin işte. Sana o.. diyenden hayır gelir mi?

Burda akıl danışanların hepsi evli 5 çocuklu mu? Hayır gelmeyeceğini biliyorum zaten, rahat bırakmaz, nasıl bir yol izleyeyim dedim asıl sorum buydu benim, ayrılayım mı barışayım mı değil.

​Ayrıl gitsin korkma hiçbir şey yapamaz.Okulda falan rahatsız ederse okul yönetimine söylersin eger dahada rahatsız ederse ailene söylersin savcılıga şikayet edersin.

Burda akıl danışanların hepsi evli 5 çocuklu mu? Hayır gelmeyeceğini biliyorum zaten, rahat bırakmaz, nasıl bir yol izleyeyim dedim asıl sorum buydu benim, ayrılayım mı barışayım mı değil.

En sonunda senin gibi konu sahipleri yüzünden yemin edip BDV'ye yorum yazmayı bırakacağım. Ne diye yorum yapan herkese çıkışıyorsun madem bir konu açtın gelen eleştirilere açık olmayı da öğren.

Ben sana niye konu açtın demedim veya niye akıl danıştın demedim. Bu adamdan ayrılmak için ne bekliyorsun dedim. Sen bu kafayla yine dönersin o çocuğa bulmuşsunuz zaten birbirinizi.

başından ilgimi çektii bende lise sondayım aynı sınıftayız dersanedede öyle keza... 7 ay olduu falan kendimi okuyorum sandım ama erkek arkadaşının sana yaptıklarını okuyunca sinirden ve şaşkınlıktan gözlerim büyüdü bu nasıl bi ergendir nasıl bi psikopattır anlayamadım gitti! yok o...u s...tr gibi küfürler ne kadar aciz basit biri olduğunu göstermiyormu? ayrılmana çok sevindim hayırlı olsun

şimdi nasıl bi yol izlemen gerektiğini anlatayım malum 5-6 ay sonra YGS sonrasındada LYS sınavları var bunlara ağırlık ver çok iyi çalışamadıysanda şu zaman diliminde iyi çalışırsann başarılı olup hayatını kurtarabilirsiin ilersi için önüne çok daha iyi kendine ve sana saygılı insanlar çıkar seven sevilen biri olursuunn :)

o mahlukatla hiç konuşma yüz verme belliki dengesiz birii korkulur bunlardan!:47:

Son düzenleme:
böyle bir adamla nasıl ciddi düşünebileceksin peki
önünüzde yıllar var ama belli ki mayası bozuk
psikopat gibi bişey bu
şükret ki gerçek iğrenç yüzünü göstermiş erkenden pislik herif

Daha ilk okuduğumda başkasını düşünerek böyle davrandığını düşünmüştüm fulya mesajını görünce emin oldum. Bu yaşlarda insan doğruyu yanlışı idrak edemiyor bende aynı şeyleri yaşadım ve 3 sene kavga dövüş devam ettim. Ama üniversiteye gidince nasıl bir hata yaptığımı anladım bırak evlenmeyi oturup konuşulmayacak kadar psikopat olduğunu farkettim ve ayrıldım. Başıma tam 4 sene boyunca bela oldu tehditler, yalvarmalar, okuduğum şehire gelmeler vb. ama hiçbirini umursamadım çünkü umursasaydım daha çok üstüme gelicekti. Seninde yapman gereken hiçbir şekilde umursamamak mesajlarına kesinlikle cevap vermemek ki okulda da seni tahrik edicek sözleriyle bakışlarıyla. Eğer yaptıklarına tepki gösterirsen daha çok üstüne gelir. Ve emin ol sana değer veren bir insan asla ama asla sana böyle sözler kullanmaya cesaret edemezdi bu aklında olsun ki bir kez daha sözlerine kanıp o insanla başlama.

bu yaşlarda normal aslında... erkek arkadaşının deli zamanları zaten. o davranışlara devam edecektir. geri dönme.. çok değerli zamanlarını şu üniversite için harca. arkadaşların üniversiteli olunca üzülürsün... boşver derslerini düşün...

Dengesiz biri..
Böylesi dengesizlikte ki birine sakın bir şans daha vereyim deme, çok pişman olursun..
Böylesi küfürler yenilir yutulur şeyler değil..
Kendini derslerine ver ve biran önce üniversiteyi kazanmaya bak..

canım hiç geri dönmeyiaffetmeyi düşünme ahlaksız yapısı var belliki seviyorum diyosun ama o kavgalar saygısızlıklar tüketiyo sevgiyi felan bizim ilişkimizde saygısızlık olmadığı halde kavgalar yıprattı tüketti sevgimizi bittik sizin daha ne olmuş zaten lise sondayım diyosun bi kaç ay sonra görmezsin. Onda zaten hemen başkasını bulcak kapasite var belliki kendine yaparsın devam edersen bırak kopsun ipler.

Ne diye arkadaşın yaşı küçük diye üstüne gidiyorsunuz?
Sizin hiç mi lise zamanlarınızda kafanıza takılan şeyler olmadı?
Gelip böyle akıl alabileceğiniz bir site olsaydı koşa koşa gelirdiniz.
Hatta eski üyelerden belki vardır lise zamanlarında buraya konu açan.
Bu siteye "liseliler üye olamaz,üye olsa da konu açamaz" diye bir kural var da ben mi bilmiyorum?
2 sene öncesine kadar ben de liseliydim, benim de sorunlarım oluyordu. İyi ki o zamanlar bu foruma konu açmıyormuşum, çünkü bana bu arkadaşa verilen tepkiler gelseydi tepkilerim çok çok sert olurdu.
Yeter artık, egolarınızı buradaki insanlara alakasız yorumlar yaparak tatmin etmeyin.
Herkese yaşına, konumuna uygun cevaplar vermek en doğrusu; yok illa konunun dışına çıkıp konu sahibini rencide edecekseniz bunları bir kağıda yazıp egonuzu öyle tatmin edin.

Sevgili arkadaşım; sana gelince,
Bana kalırsa erkek arkadaşın dengesiz oldukça. Sınav senesinden de olabilir.%100 şunu söyleyeyim; eğer yüz vermez, tepkisiz kalıp susarsan en geç 3-4 güne yalvarıp yakarmaya başlar. Küfürler affedilecek gibi değil; sen en güzeli affetme.
Ama yok çok seviyorum affedeceğim dersen de seni anlarım; affedeceksen bile burnunu öyle bir sürt ki bir daha küfür edemesin.
O fulya muhabbetini de başına bol bol kakmanı öneririm. O ne saçma bir lafmış öyle. Küfürden beter...

edit: son sayfayı yeni okudum. sana hiçbir şey yapamaz merak etme. dağ başı değil yaşadığımız yerler. gider şikayet edersin, olur biter, rahat ol :)

Son düzenleme:
Back
X