Lütfen Yardım Sevgilimin Eski Sevgilisini Kıskanıyorum

kiskanclik konusunda apayri bi boyuta ulasmissiniz sabrinizi saskinlikla okudum. sozu de cok begendim o anı yasamayi ogrenmeliyim. tesekkur ederimm

Kendini yıprattığınla kalırsın sadece. Üstelik sevgilinin de sürekli o kızı düşünmesini sağlıyorsun, aklına getiriyorsun, hatırlatıyorsun. Yapmamalısın. Kızı stalklıyosan da içinde stalkla sevgilin bilmesin

Bence senin derdindense, sevgilinin derdi daha büyük. Vallahi okurken daral geldi, sevgilin nasil dayaniyor pes.

Yasadigini tipatip yasadim. Bu kadar abartmadan tabiki. He sonuca bakinca ayrildik suan baska bi sevgilisi var ve beni kiskanirsa bu beni yuceltir. Sen de onu yuceltme.

kusura bakmayın ama saçmalamışsınız. Boşu boşuna hayatı zindan ediyorsunuz. Kıyas yaptırmak ne demektir? Çocuğun ne demesini bekliyorsun? Onunla daha çok buluşuyorduk seninle daha az buluşurduk demesini mi? O çok güzeldi sen az güzelsin demesini mi? ne bekliyorsunuz? Bence kendinize gelin derim yoksa kaybedeceksiniz sevgilinizi demedi demeyin.

Senin durumun çocukluktan ziyade saplantılı bir durum.Sen sevgi olayını yanlış idark etmişsin.Bak o çok sevmeler ölmeler tapmalar onu dünyanın merkezine koymalar......ergen yaşlarda olan durumlar.
Kimse kimseyi taparcasına sevmemeli (bu psikolojik bir bağımlılıktır)

Hayatın bir tek erkekten ibaret değil.Kendin için gelişimin için istikbalin için uğraş ve çabaların olmalı.Genç insanların uğraşacakları konuşacakları şeyler kariyer planı,tahsil tiyatro sinema müzik sohbet kaliteli ilişki düzeyi olması gerekirken.eski (ESKİ) sevgiliye takılmak,onunle kendini kıyaslatmak,sevgiliye her an onu hatırlatıp unutturmamak,sık boğaz etmek,o ve ben gibi bir sevme yarışına girip kendi birey tarzını küçük düşürmek.....
Kimse böyle saçma bir yarışı çekmez.

ben de üniversitedeyken böyle bişi yaşamıştım. Kızı, çocuktan daha çok stalklıyordum. Sanki çocuğa değil, kıza aşık gibi töbe töbe. Aslında bunun adı gizli hayranlık.

Bu cevaplari duymayi kendiniz zorluyorsunuz. Bu sorulari sormazsaniz bu cevaplari almazsiniz.

Iliskilerini kiyaslamayin yok siz bes kere gorustunuz biz uc. Farkinda misiniz bilmem sevgilinizin kafasina resmen yerlesiriyorsunuz. Kendi kuyunuzu kazmayin.

Surekli gundeme getirmeyin bence konuyu hem kendinizi hem onu hemde iliskinizi yipratirsiniz. Ilk sevgililik yıllarımızda bende yaptim bu tur kiskancliklar ama sonu yok bunun, once kiskansam kafama bisey takilsa bile ona belli etmeden kendi icimi yedim sonra da yavas yavas napiyorum ben ne ise yariyor ki kiskanclik moduna girdim takmayin kafaniza, emin olun cok gereksiz :)

ben daraldım okurken.

neden kendinize eziyet ediyosunuz. bi gün bıkacak sevgiliniz. benden söylemesi.

hepinizin dediklerini dikkatle okuyorum. zaten bu konuda artik kendimi daha iyi hissediyorum umursamiyorum. iyiki bu konuyu acmisim. ne dertler varken bu ne ki diyorum buraya geldigimden beri.

uyenin adini hatirlamiyorum ama bana kendi degerini onun sevgisi olcmez gibi bir sey soyledi. o beni ne gorurse gorsun ben degersiz degilim diyorum artik.

ileride benim gibi olanlar da konuyu okur diye yaziyorum, nolur umursamayin benim gibi. herkes degerlidir ve bu degeri kendinden baska kimse yaratamiyor.

cevaplar icin de tesekkurler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…