• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım salon eşyalarım

gunesIM84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
295
0
116
40
Kayseri
merhabalar. daha önce de salon eşyalarım hakkında yardım istemiştim..
2 hafta içinde kendi evime geçiyorum. sadece salon için yeni eşyalar alacağım.
istediğim modern göz yormayan sade modası hiç geçmeyen eşyalarım olması.. aşağıda beğendiğim eşyalar var. ne dersiniz??
ama halı için önerilerinizi bekliyorum. hangisi olmalı. bir de bu salona zebra perde olur mu???

$class-kol-tkm-embos-vizon-dlr-beyaz-02 (1).webp$carmen-yemek-1.webp$leather-4lu-zigon-sehpa-aris-beyaz1.webp$leather-tv-sehpa-milas-beyaz5.webp$istikbal-hali-conceptline-basic-433-brown-12102012.webp$istikbal-hali-conseptline-basic-434-brown-10102012.webp$conceptline-monna-431-brown-1.webp$1trendy-viyolaaa-00072-.webp

Son düzenleme:
merhaba canım. bence ilk resimdeki salon hoş görünüyor ama hepsi aynı tonlarda olduğu için bana biraz boğuk geldi sana önerim, bej tonları mobilya alacaksan eger bej ya da krem tonlarında köşe koltuğu ve yanında renkli berjerler. ben inanılmaz seviyorum o kombinleri çok modern duruyor. berjerlerin içindeki renklerden halı perde veya aksesuarlar seçebilirsin. zebra perde de inanılmaz kullanışlı mutlaka tavsiye ederim renk çeşitleri bol her sekilde yakışacaktır. yeni evin hayırlı olsun şimdiden. :54:

merhaba canım. bence ilk resimdeki salon hoş görünüyor ama hepsi aynı tonlarda olduğu için bana biraz boğuk geldi sana önerim, bej tonları mobilya alacaksan eger bej ya da krem tonlarında köşe koltuğu ve yanında renkli berjerler. ben inanılmaz seviyorum o kombinleri çok modern duruyor. berjerlerin içindeki renklerden halı perde veya aksesuarlar seçebilirsin. zebra perde de inanılmaz kullanışlı mutlaka tavsiye ederim renk çeşitleri bol her sekilde yakışacaktır. yeni evin hayırlı olsun şimdiden. :54:

canım renkli berjer ben de seviyorum ama koltuğun kanepenin kol ve sırt kısmı yani neyse anladın sen onu beyaz olsun istedim. eşim de berjerleri farklı olsun istemedi. yamalı gibi duruyormuş:):) tşk ederim. zebra perde ve fon düşünüyorum... dediğin gibi güzel olur inşallah..

Back
X