Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Kan pihtilasmasi cikti azda olsa var denildi ctesi diyetisyenle gorusucem bakalim ne degisiklik yapacak diyetimde :) senin kizin nasil iyimi

Yok yok gayet iyiyim spor falan iyu geldi doktorda oyle dedi uzaklastim karataydan destegin icin cok saol :)
Sen de sağol spora devam et,diyetisyenle görüşebildinmi merak ettim de.İşdeki sıkıntılarında inş.geçmiştir.

Sen de sağol spora devam et,diyetisyenle görüşebildinmi merak ettim de.İşdeki sıkıntılarında inş.geçmiştir.
Spora devam ediyorum bugun gidemdm pazartesi gidecegim insallah isimde skinti yokta ben maliyet ve verimlilikle ugrastigim icin biraz stresli oluyor ama su ara cok iyiyim masallah :)

Spora devam ediyorum bugun gidemdm pazartesi gidecegim insallah isimde skinti yokta ben maliyet ve verimlilikle ugrastigim icin biraz stresli oluyor ama su ara cok iyiyim masallah :)
. İyi olduğuna sevindim maşallah nazar değmesin :nazar::nazar::nazar: pazartesi git görüş inş.ne diyecek diyetisyen sebzeye devam....

. Dün merkeze gidip görüşebildinmi diyetisyenle arkadaşım?

Evet canim gorustum ama diyetisyeni pek begenmedim acikcasi bir diyet verdi gunde 9 dilim ekmek ama hepsini yiyemem benim vucudum ekmegi cok sindiremiyor ama genel oparak yapmaya basladim
diyetteki liste en fazla yiyebileceğiniz miktarmiktar, ekmeği daha az yiyebilirsiniz yada yeme onun yerine değişimleri vardır orda diyetisyenle söyleseydin,benim kilo problemin yoktu bende diyetteki kadar hiçbirşeyi yiyemedim hatta kilo bile verdim tedaviden önce,bu diyet pıhtı oluşmasın diye verilen bir diyet.

Evet canim gorustum ama diyetisyeni pek begenmedim acikcasi bir diyet verdi gunde 9 dilim ekmek ama hepsini yiyemem benim vucudum ekmegi cok sindiremiyor ama genel oparak yapmaya basladim
ama hayatım bende aynı diyetden den yaptım ekmek yerine başka besinlerde var altarnatif olarak diyetisyen onuda veriyor sana bunun için üzülme lütfen oranın diyetisyeni mükemmel inan bana ben çok faydasını gördüm

ama hayatım bende aynı diyetden den yaptım ekmek yerine başka besinlerde var altarnatif olarak diyetisyen onuda veriyor sana bunun için üzülme lütfen oranın diyetisyeni mükemmel inan bana ben çok faydasını gördüm
yok canım basladım zaten oyle yapıcam ama ben daha az yemek yedıgım dıyet yaptıgım ıcın bana fazla gelmıs olabılır :)

diyetteki liste en fazla yiyebileceğiniz miktarmiktar, ekmeği daha az yiyebilirsiniz yada yeme onun yerine değişimleri vardır orda diyetisyenle söyleseydin,benim kilo problemin yoktu bende diyetteki kadar hiçbirşeyi yiyemedim hatta kilo bile verdim tedaviden önce,bu diyet pıhtı oluşmasın diye verilen bir diyet.
evet canım ekmegı daha az yıyorum sureklı sebze agırlıklı beslenmeye calısıyorum

Gerçektende tüm ekip gibi diyetisyeni de çok başarılı, konusunda uzman.Kolay değil tabi secido arkadaşımız çok ön yargılarla gitti merkeze önyargıları ancak kırılıyor.İnş.hepiniz benim gibi iyi sonuçlar alırsınız.

Canim sana bisiy sorucam benim e2 100 cikti yuksekmi acaba tedaviye baslamak icin
kist olunca e2 yüksek çıkabiliyor veya bitkisel kürleri falan yaptıysan onlarda yapar doktoruna sormadan yapma kürleri bilmeden zarar verirsin bakalım Fethiye Hocam ne diyecek, hayırlısı haber verirsen sevinirim....

kist olunca e2 yüksek çıkabiliyor veya bitkisel kürleri falan yaptıysan onlarda yapar doktoruna sormadan yapma kürleri bilmeden zarar verirsin bakalım Fethiye Hocam ne diyecek, hayırlısı haber verirsen sevinirim....
Yok canim birak kuru bitki cayi bile icmiyorum evet kist varmis orgametril kullanicam yeniden

Yok canim birak kuru bitki cayi bile icmiyorum evet kist varmis orgametril kullanicam yeniden
Fırsat bulup bakamadım epeydir kusura bakma,her şeyde bi hayır vardır,kist olunca tedavi olmuyor demekki bir sonraki adette mi başlıycaksın tedaviye,birde diyet nasıl gidiyor kilo verebildin mi?

X