-
- Konu Sahibi basbelasiyim
. Sizinde tedavi öncesi kafanız karışık tabiki doktorumuzu tanıdıkça sizde bana hak vereceksiniz.Diyetisyen konusunda da öyle düşünmeyin bi çok insan sağlıklı zayıflıyor.Sizin önce kendiniz zayıflama konusunda inançlı ve sabırlı olmanız gerekli.Benim diyetimde ilk günler kahvaltıdan aç kalkardım sonraları ise çiğdem hanımın dediği kadar bile yiyemiyordum.Bu konuda inatçı olmak gerekli arkadaşlarım benimle alay ederlerdi brokoli,karnabahar hep sebze diye ama şimdide Zayıflamak için doğum yapalım diyorlar benim bebeğim 15 günlükken tanımıyanlar yeni doğum yaptığıma inanmıyordu. Bi sorun konuşun bakalım. Ama bence karatay diyetini yapmayın kendiniz sebze ağırlıklı en azından yemeğe ,spor yapmaya gayret edinYok doktor onerdi diyetisyeni para ile ilgili sikinti yok cok sukur ama param var diye sacmak istemiyorum yani tanimak lazim sanirim tnidikca guvenim biraz daha artar zaten devlet yada ozel ben diyetislerin dogruluguna pek inanamiyorum malesef saglik sektoru pazar yerine dondu artik iyice arastirmak gerek diger gittigimde bir goruseyim bakalim.nasil biriymis tesekkurler desteginiz icin :)
Haklisin canim spor yapiyorum gunde 1 saat yuruyorum gidince diyetisyenle goruselim bakalim ne diycek cok saol. Sizinde tedavi öncesi kafanız karışık tabiki doktorumuzu tanıdıkça sizde bana hak vereceksiniz.Diyetisyen konusunda da öyle düşünmeyin bi çok insan sağlıklı zayıflıyor.Sizin önce kendiniz zayıflama konusunda inançlı ve sabırlı olmanız gerekli.Benim diyetimde ilk günler kahvaltıdan aç kalkardım sonraları ise çiğdem hanımın dediği kadar bile yiyemiyordum.Bu konuda inatçı olmak gerekli arkadaşlarım benimle alay ederlerdi brokoli,karnabahar hep sebze diye ama şimdide Zayıflamak için doğum yapalım diyorlar benim bebeğim 15 günlükken tanımıyanlar yeni doğum yaptığıma inanmıyordu. Bi sorun konuşun bakalım. Ama bence karatay diyetini yapmayın kendiniz sebze ağırlıklı en azından yemeğe ,spor yapmaya gayret edin
ınsallah olumlu sonuc alırsın canım bızde heyecanla senı beklıyoruz bence bugunde bellı olur heraldekızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????
çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııınsallah olumlu sonuc alırsın canım bızde heyecanla senı beklıyoruz bence bugunde bellı olur heralde
ayy cok sevındım canım masallah masallah ınsallah rabbım saglıklıve hayırlı evlat eder darısı basımıza.. Canım sızdekı sorun neydıçok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
hayırlı olsun Rabbim kucağına aldırsın,gerçekten bu işler nasip işi....çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
. Hayırlı olsun hamileliğiniz inş.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz....çok çok çok çok çokkkk mutluyummmm nihayet oldu sonucum 88 çıktııııFethiye hocayııı çoookk seviyorummm
Canim bisi sorucam dr bqna orgametril verdi sali gunu bitti ama hala regl olmadim senin bir fikrin varmi. Hayırlı olsun hamileliğiniz inş.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz....
Sevgili Malatyalı arkadaşlar ben Malatyalı değilim fakat son 3 senedir eşimin işi gereği Malatyadaydık.Şimdi Ankaradayız.8 yaşında bir oğlum var İstanbulda Memorialda microenjeksiyon ile oldu.Kardeş istediğimiz için önce Memorialda donurulmuş transferi oldu 4 sene önce olmadı. Geçen sene Malatyada DR.fFETHİYE ERSAN tüp bebek merkezinde bir denememiz oldu fakat düşükle sonuçlandı.Bu arada genetik tahliller olmak üzere çeşitli tahliller yapıldı.Bilmediğim bir çok rahatsızlığım öğrendim.Tedavi öncesi bunları kontrol altına almak gerekiyordu. Sürekli Ankarada tahlillerimi yaptırdım.Doktorum Fethiye Hanım ilaçlarımı ona göre düzenledi aylar öncesinden.3. tüp denemesi için tekrar Malatyaya geldim.Tedavimi olup geri döndüm.Çok şükür 13 haftalık hamileyim.Ara ara kanamalarım oldu tahlillerimi ve ilaçlarımı tedavide sonrada planlamaya devam ediyor.Burada 3 farklı doktora gittim. Onun ilgisinin 100 de 1 ni bulamadım. Birisi burada büyük bir özel hastanede Prof.Artık Ankarda yaşadığım için kontrolum burada yapılıyor fakat doktorumla sürekli irtibat halindeyim.Malatyayla irtibatım kopmadı çok yakın arkadaşlarım var biz Malatya insanını çok sevdik hala çok özlüyoruz.Bende buradan takibe devam edicem.Malatyada iyi bir tüp bebekçi,kadın doğumcu,riskli gebelik takibi yapan doktor arayan arkadaşlara DR.FETHİYE ERSANI tavsiye ederim. Türkiyenin en iyi 4 tüp bebek merkezinin arasında sayılan Memorialın ameliyathanesine gören biri olarak Fethiye Ersan tüp bebek merkezinin ameliyathanesi kıyas kabul edilemiyecek kadar daha steril buluyorum.Bu arada benim ablam İzmirde dahiliye uzmanı çok yakın arkadaşı Şifa hastanesinde yrd.doç.tüp bebekçi ve İzmirde büyük bir merkezin ortağı ailemde İzmirde orda bu tedavim benim için maddi olarak çok daha uygun olabilirdi ama doktorunuza inanmak çok önemli ben inandığım için başka yere gitmeyi hiç düşünmedim. Doktoruma ilgisi,titizliği,hastaya yaklaşımı için çoook teşekkür ederim.İnş. sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.
. Gerçekten bu işler nasip işi bu arkadaşımızında nerden nereye İstanbul, Ankara dan Malatya ya gel Fethiye Ersanda hamile kal doğumda yapmış oda aşağı da .....İnş. aşılamayla bebeğinize kavuşursunuz.Size tavsiyem aşılama ve tüp bebek yapacak doktorunuzun ıvf yni tüp bebek sertifikasyonu varmı sorun mutlaka.sertifikasız o kadar çok doktor tüp bebek yapıyor ki.Bu iş çok zahmetli tecrübeyi,bilgiyi,titizliği ve güven gerektiren bir iş.Hastanın en büyük hakkı bunu bilmek nerden sertifika aldığını sorun.Benim oğlumda Memorialdaki takip eden doktorum DR.Ebru Öztürk şu an Anadolu Sağlık Merkezinde,yumurtalarımı toplayan Selman Laçin Medicana İstanbulda,transferimi yapan DOÇ. DR.Banu Kumbak Medipol Hastanesinde,arada takiplerimi yapan DR.Güvenç Karlıkaya Bahçeci Nişantaşında çalışmaktalar.Hepsinin tüp bebek sertifikası vardı.Biz Memorialın bizden istediği genetik tahlilleri yaptırmak için Malatyadaki tek yaptırabileceğiniz yer olan Fethiye Ersan Tüp Bebek ve Genetik Merkezine gittik.Doktor hanım daha biz sormadan 1985de daha Türkiyede tüp bebek yapılmazken Belçikadan tüp bebeği ilk yapan ekipten aldığını bize söylemişti.Doktorunuzu seçerken bunları mutlaka sorgulayın insanların bebek özlemini sömüren o kadar çok doktor varki...İnş. tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğinize kavuşursunuz....
Bebeğimizin çok şükür 20 gün önce sağlıkla kucağımıza aldık.Bize tedavimiz sırasında ve hamilelik boyunca uzakta da olsa her zaman destek olan doktorumuz Fethiye Ersan Hanımefendiye ve ekibine teşekkür ediyorum Ankarada oturduğumuz için doğumum Ankarada oldu isteyen herkese Allah bu güzel duyguyu nasip etsin inşaallah....
. Tam bilmiyorum ama ilaç bitince onun 1 hafta 10 gün falan sonra olabiliyordu genelde Fethiye Hanım a sor istersen bence seninki biraz stresten arkadaşım rahat olmaya çalış geç olsun da güç olmasın inş.Seninde diğerleri gibi güzel haberlerini bekliyoruz....Canim bisi sorucam dr bqna orgametril verdi sali gunu bitti ama hala regl olmadim senin bir fikrin varmi
Saol canim amin insallah. Tam bilmiyorum ama ilaç bitince onun 1 hafta 10 gün falan sonra olabiliyordu genelde Fethiye Hanım a sor istersen bence seninki biraz stresten arkadaşım rahat olmaya çalış geç olsun da güç olmasın inş.Seninde diğerleri gibi güzel haberlerini bekliyoruz....
çok çok teşekkür ederim. sizin birkaç yazınızı okudum çok bilgili ve birçok şeyin farkında olduğunuzu gördüm. benim kan pıhtılaşma genlerimde birkaç problem varmış iki homozigot mutasyon ve üç tane heterezigot yazıyor. niliyorsunuz Dr Fethiye Ersanda genetik tanı da var hocam istemişti negatiflerimden ve düşüklerimden dolayı. bazı doktorlar bunun önemli olmadığını söylüyor ama fethiye hocam bunlar için bana diyet ve göbekten iğne önerdi. sizce ne yapmalıyım?? çok öenmli bir problem mi bende ki ??. Hayırlı olsun hamileliğiniz inş.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz....
Cok saol canim benim :) insan heyecanlaniyor yahuu
Sanirim bendede var pihtilasma sorunu cunku pzt yuksek ciktiçok çok teşekkür ederim. sizin birkaç yazınızı okudum çok bilgili ve birçok şeyin farkında olduğunuzu gördüm. benim kan pıhtılaşma genlerimde birkaç problem varmış iki homozigot mutasyon ve üç tane heterezigot yazıyor. niliyorsunuz Dr Fethiye Ersanda genetik tanı da var hocam istemişti negatiflerimden ve düşüklerimden dolayı. bazı doktorlar bunun önemli olmadığını söylüyor ama fethiye hocam bunlar için bana diyet ve göbekten iğne önerdi. sizce ne yapmalıyım?? çok öenmli bir problem mi bende ki ??
Sanirim bendede var pihtilasma sorunu cunku pzt yuksek cikti[/QU Eğer gerekliyse Fethiye hoca istiyor ve sorunu tam olarak buluyor. hep diyorum iyi ki gitmişim oraya :) Allah razı olsun beni bu muhteşem duyguyu yaşattılar inşallah isteyen herkese yaşar