Tüp Bebek Merkezleri lutfen yardim! Malatya dogu fertilmi yoksa fethiye ersandami tup bebek?

en iyi ve Basari orani yuksek tup bebek merkezi hangisi?

• malatya dogu fertil

OY: 0 0,0%
  • malatya fethiye ersan

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
. Sizinde tedavi öncesi kafanız karışık tabiki doktorumuzu tanıdıkça sizde bana hak vereceksiniz.Diyetisyen konusunda da öyle düşünmeyin bi çok insan sağlıklı zayıflıyor.Sizin önce kendiniz zayıflama konusunda inançlı ve sabırlı olmanız gerekli.Benim diyetimde ilk günler kahvaltıdan aç kalkardım sonraları ise çiğdem hanımın dediği kadar bile yiyemiyordum.Bu konuda inatçı olmak gerekli arkadaşlarım benimle alay ederlerdi brokoli,karnabahar hep sebze diye ama şimdide Zayıflamak için doğum yapalım diyorlar benim bebeğim 15 günlükken tanımıyanlar yeni doğum yaptığıma inanmıyordu. Bi sorun konuşun bakalım. Ama bence karatay diyetini yapmayın kendiniz sebze ağırlıklı en azından yemeğe ,spor yapmaya gayret edin

Haklisin canim spor yapiyorum gunde 1 saat yuruyorum gidince diyetisyenle goruselim bakalim ne diycek cok saol

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????

kızlarrrrr çok heyecanlıyım yarın gebelik testi yaptırmam gerekiyor bugünden yaptırsam sonuç değişir mi??????

. Gerçekten bu işler nasip işi bu arkadaşımızında nerden nereye İstanbul, Ankara dan Malatya ya gel Fethiye Ersanda hamile kal doğumda yapmış oda aşağı da .....

Canim bisi sorucam dr bqna orgametril verdi sali gunu bitti ama hala regl olmadim senin bir fikrin varmi
. Tam bilmiyorum ama ilaç bitince onun 1 hafta 10 gün falan sonra olabiliyordu genelde Fethiye Hanım a sor istersen bence seninki biraz stresten arkadaşım rahat olmaya çalış geç olsun da güç olmasın inş.Seninde diğerleri gibi güzel haberlerini bekliyoruz....

Saol canim amin insallah

. Hayırlı olsun hamileliğiniz inş.sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz....
çok çok teşekkür ederim. sizin birkaç yazınızı okudum çok bilgili ve birçok şeyin farkında olduğunuzu gördüm. benim kan pıhtılaşma genlerimde birkaç problem varmış iki homozigot mutasyon ve üç tane heterezigot yazıyor. niliyorsunuz Dr Fethiye Ersanda genetik tanı da var hocam istemişti negatiflerimden ve düşüklerimden dolayı. bazı doktorlar bunun önemli olmadığını söylüyor ama fethiye hocam bunlar için bana diyet ve göbekten iğne önerdi. sizce ne yapmalıyım?? çok öenmli bir problem mi bende ki ??

Sanirim bendede var pihtilasma sorunu cunku pzt yuksek cikti

Oyle tabiki bazi yerlrrde duaun yapmadan bu tur degerlere bakilmiyormus sen 2. Kan testini yarinmi yaptirican :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…