Sivilceli Ciltler lütfen yardım kurumuş sivilce izleri:((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Gzde89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
26
0
36
İstanbul
arkadaşlar benım cildimde kurumus sıvılce ızlerı var ne yaptıysam bı turlu gecmıyoo önerebilcegınız bıseyler var mı sımdıden tskkurler

Doktora gitmelisin..ben tiretin kullandım ama gece yatmadan önce kullanıyorum,güneşe çıkmamak lazım onla...deriyi baya soyuyo...güneş kremi de şart...geçirdi mi dersen --hayır! Malesef benim sivilce lekelerimi geçirmedi..ama çok tutulan bir ilaç..

dermatoloğa git canım.. bende de aynı sorun vardı.. 2 tane ilaç verdi..gece yatmadan önce sürüyordum. baya bi faydasını görmüştüm.

pamuga soda dök ve yuzune sür,muhtesem otesi bir sey..
1hafta kullan,prüzsüzlugu gor cnm.

elma sirkesiyle cildini sil

yaş maya-süt karışımından maske yap,15 dk beklet. cildi besleyip yeniliyor

Türk kahvesiyle peeling yap

ve Merwosun dediği gibi cildini madensuyuyla sil

Son düzenleme:
elma sirkesiyle cildini sil

yaş maya-süt karışımından maske yap,15 dk beklet. cildi besleyip yeniliyor

Türk kahvesiyle peeling yap

ve Merwosun dediği gibi cildini madensuyuyla sil

bunların aynısını haftada bır kere ılla kı yaparım .
cıldımde sıvılce problemı yok ama ,yumusacık purussuz yapıyor ve aydınlık canlı bır gorunum verıyor gercekten .
sıvılce ızlerıne de ıyı gelecegını dusunuyorum .
ama sen yıne de bır dermatologa gorunmeyı ıhmal etme.

Suna Dumankaya televizyonda soylemisti. Esit miktarda maden suyuyla elma sirkesini karistirip her aksam pamukla yuzune sur. Ben yapiyorum, memnunum.

Son düzenleme:
bende saydığınız tarifleri yaparım doğallıkdan yanayım esasında hakkaten bir ara güneş lekesi olmuşdu cildim ama maya tarifi ve sirke çok etkili

Sivilce izleri için salyangoz kremi öneriyorlar işe yarıyor mu acaba?

Bana doktor benzamiycine vermisti, iyi gelmisti sekerim , doktoruna sor. bende de izler var, bugun doktora gittim cok agir bir ilac vermedi, gencsin toparlarsin dedi.

Back
X