• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Lütfen yardım kınada eltiye ne iş düşer

tunnish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
44
2
86
Bursa
Kızlar kına gecesi konusunda pek bir fikrim yok. Biz evlenirken de istememiştik, yapmadık kına..Şimdi kaynım evleniyor. Eşimle 2 kardesler. Kına gecesi de olacakmış. Bana orda ne iş düşer, bazıları kınayı sen yakarsın falan diyor. Nasıl oluyor bu işler. Tecrübesi olanlar kaynını evlendirenler yardım lütfennn

benim bildiğim kına yakma konusunda öyle bi konu yok . bi eline bekar yakar bi eline de mutlu olan evli bi bayan yakar ama eltide gelinle yakından ilgilenir hani istemiyo gibi olmasın diye :)

Bizde kınayı damadın annesi yakar , bende hiç duymadım eltinin kınada görev aldığını

bizde kınayı gelin tarafından biri yakar. erkek tarafı kınaya karışmaz bizde. sadece izlerler. kınaya yakılırkende kaynana çağırılır kızın ellerine altın koyar. ben hep böyle gördüm.

bizde kınayı gelin tarafından biri yakar. erkek tarafı kınaya karışmaz bizde. sadece izlerler. kınaya yakılırkende kaynana çağırılır kızın ellerine altın koyar. ben hep böyle gördüm.
Bizdede o yüzden kayınvalide yakar kınayı avucuna altın koycagı için :9:

Back