Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Lütfen Yardım!... İşimimi bıraksam Ya da...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ekavuk

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
80
1
611
Tekirdağ
Arkadaşlar 4 aylık bir kızım var ve izinimin bitmesine çok az kaldı. Kayınvalidem yanıma daimi kalmaya gelip kızıma bakabileceğini söylüyor fakat hem daimi kalması hemde kızımı ona emanet etmek içimden gelmiyor. Yaptığı yanlışlardan sonra.

Ayrıca oda yetmez gibi işim iyi maddi anlamda, ama çok ağır, vardiyalı ve 1 hafta kızımı hiç görmeyeceğim işe giderkende gelincede uyuyor olacak ve haftalık izinimle eşiminki uymuyor bizi bir arada çok az görecek maddi yönden biraz sıkılacağızda sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı. Ne işimi nede kızımı bırakmak istiyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Eğer maddi yönden sizi yıpratmayacaksa işinizi bırakın derim...
Ben olsam öyle yapardım açıkçası...

Niye kayınvalideniz daimi kalma şartıyla bakacak? O olmazsa bi bakıcı araştırın madem ücret iyi
Maddi olarak sıkılacağınızı belirtmişsiniz.Sonuçta çalışacaksanızda çocuğunuz için çalışacaksınız
Şimdi elbet zor olacak ufak bebenizden ayrı kalmak, hemde çok zor olacak ama
Saruböceg arkadaşımızın bi cümlesi vardı bi topicde o hala kulağımda benim, ve birilerine kapak olsun diye çok sık kullanır oldum bu cümleyi
KÇocuğunuz 14-15 yaşlarında okuldan geldi, anne arkadaşımın bilmem ne botu var bende istiyorum alsana, ama alamıyorsunuzçünkü maddi olarak yetmiyor
O zamn diyeceksiniz ki keşke çalışsaydım da çocuğumun ihtiyacını karşılasaydım
Bu işö olmazsa başka iş bulun ama eliniz kolunuz tutuyorken bakacak biri de varsa çalışın derim ben

canım kızın çok küçükmüş işnde vardiyalıymış bence yinede kayınvalidene güven veya ayrılır maddi sıkıntınız yoksa kayınvalidenin yanlışları olabilir ama bi bakıcıdan daha güvenli olur bence tabi çok iyi bakıcılar var tabiki allah iyi insanlarka karşılaştırsın:ecrin_bebek::enbuyukkk:

Arkadaşım yavrun daha çok küçükmüş ben derimki çiçeğinin adım adım her geçen gün biraz daha açmasını izlemek kokusunu duymak için yarınlarda keşke dememek için biraz maddi sıkıntıya değer eğerki çok sıkışmayacaksan

bir hafta görmemeye dayanabilecekmisin?
durumun çok sıkışık değilse bencede bırak işini.

Durumun çok sıkışık değil idare edebiliriz diyorsan işini bırak ve bebeğini kendin büyüt zaten daha çok ufak 4 aylık.YOk çalışmam gerek diyorsanda kayınvaliden gelsin baksın.Zaten gönüllüymüşte bakmaya.yaptığı yanlışları falan unut bebeğin için katlanacaksın başka çare yok.Hiç tanımadığın birine gece gündüz teslim etmekten daha iyidir. gözün arkada kalmaz.Çok kötü bakıcı hikayeleri duyduğum için böyle konuşuyorum.

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. İş yerimle konuştum daha 4 ay ücretsiz izin alacağım o zamana kadar ya başka iş bulacağım ya da bebeğimin durumuna bakıp bu işe devam edeceğim, ama inanın kızımın geleceğini düşünmesen hiç çalışman, hergün yeni hareketler gülümsemeler oyunlar büyürken yanında olamamak çok kötü Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…