Lütfen yardım...facebook gelin buketlerim yapay ve canlı???

efs1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
96
3
48
İzmir
kızlar facebookta gelin buketlerim yapay ve canlıdan alışveriş yapanınız var mı?gelin buketi mi burdan alabilirim diye düşündüm ama tam emin değilim;birebir görmeden sipariş vermek riskli geliyo....alışveriş yapanlar varsa bilgi verebilir mi acaba? herhangi bir sorun yaşayanınız var mı? memnun kaldınız mı??? nikahıma az bir süre kaldı artık karar vermem gerekiyo=/

Valla canım orayı ben de takip ediyorum ama söyleyeyim haddinden pahalı... Eminönü'nden gayet uygun fiyata alınacak seyleri baya pahalı satıyor. Ama tabi İstanbul disından alacaklar için avantajlı olabilir her yerde böyle imkanlar olmuyor... Sana tavsiyem yapma çiçek satan yer biliyorsan al kendin yap kendi çiçeğini hem daha uygun fiyatı olur hem de tam istediğin gibi birşeyi olur icinde şüphe kalmaz..

teşekkür ederim canım ama malesef istanbul dışındayım=( çok büyük bir ihtimalle oraya sipariş vericem ama sadece fotograftan görerek almakta içime sinmiyo...fotograftan begenip elime geçtikten sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...alan arkadaşlar varsa lütfen görüşlerini yazsın=(

Merhaba. Ben oradan aldım buketimi, tam fotoğraftaki gibi oluyor. Çiçeklerin bazıları lateks, bazıları kumaştan. Benim aldığım da kumaştandı. Kumaştan hazır bir buketin şu an eminönünde fiyatı 100 lira civarı, sadece lateks ve küçük olanlar 25'ten başlıyor. Bence kumaş bir buket için 80-90 lira vermek çok avantajlı.

Ben iki arkadaşım için yine kumaş malzemeden ayrı ayrı çiçekler aldım, buket yapsınlar diye. biri 70tl tuttu, diğeri 100tl. sadece malzemeleri. bir de bunun buket haline getirilme ve fiyonk, kurdele vs. uğraşı olacak.

Demem o ki, bence fiyatları uygun. Yalnız çok yoğun bir bayan, benim buketim 3 haftada filan gelmişti...

çok teşekkür ederim yazdığın için...fiyat konusuna takılmıyorum zaten;sonuçta özel bir gün...belli bir bütçe ayırmak gerekiyo..tek endişem çiçek elime geçtiğinde hayal kırıklığına uğramak...birebir göremeden almak huzursuz ediyor...faceden takip ediyorum bi sürü insan sipariş veriyo...demek ki memnun kalıyorlar değil mi?=/ sende böyle söylediğine göre içim rahat edebilir...tekrar teşekkürler...

Son düzenleme:
ben de takip ediyorum o sayfayı, baya hoşuma gitti. 2 hafta sonra eminönüne gidicez, bi orda bakarım. güzel bi şey bulamazsam ben de ordan sipariş vermeyi planlıyorum, bakalım.

Bence sadece yapaydan yana kullan derim çiçeğini. Çünkü ; Canlı çiçek bir süre sonra kuruyup dökülücek ama yapay çiçek bir ömür boyu hatıra kalır. Yinede siz bilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…