• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım..eşimle aramız çok soğuk.. :(

Canim kiyamam kaynanan cok tatli. O dedigini benim kaynanam asla demez ve esin de cok iyi tutumu en azindan agladiginda kiyamyr. Bosanma sakin tatli dille o adami kedi edersin sen eminim. Onun acisindan bakalim olaylara artik. Belki oda senden bekliyordur. Bence duzeleceksiniz. Cunku erkek sevmese aglasan da devam eder kalp kirmaya. Bide aglama herzamanki alismasin. Onunla hic tartisma bence biraz zamana birak. Bakalim ne olacak biraz ezik kadin numarasi yap.ki seni koruma istedigi uyansin. Buaksam sizin icin dua edecegim esinin seni anlamasi icin. Birde onun erkek oldugunu unutma farkli cins tepkileri herseyi farkli. Yumusak basli olmaya calis zor ama goreceksin eger iyi bi insansa sen nasil davraniyorsan oda sana oyle davranmaya baslayacak. İnsallah dualarim seninle ve buraya olan seyleri arada yaz olurmu merak ederim neoldu diye. Herseyi denedim olmadi dersin en kotu ihtimal. Olmadi tsyin isteriz beraber.bide kendini yalniz hissetme bicok kisi boyle hatta dahada kotu

Canim kiyamam kaynanan cok tatli. O dedigini benim kaynanam asla demez ve esin de cok iyi tutumu en azindan agladiginda kiyamyr. Bosanma sakin tatli dille o adami kedi edersin sen eminim. Onun acisindan bakalim olaylara artik. Belki oda senden bekliyordur. Bence duzeleceksiniz. Cunku erkek sevmese aglasan da devam eder kalp kirmaya. Bide aglama herzamanki alismasin. Onunla hic tartisma bence biraz zamana birak. Bakalim ne olacak biraz ezik kadin numarasi yap.ki seni koruma istedigi uyansin. Buaksam sizin icin dua edecegim esinin seni anlamasi icin. Birde onun erkek oldugunu unutma farkli cins tepkileri herseyi farkli. Yumusak basli olmaya calis zor ama goreceksin eger iyi bi insansa sen nasil davraniyorsan oda sana oyle davranmaya baslayacak. İnsallah dualarim seninle ve buraya olan seyleri arada yaz olurmu merak ederim neoldu diye. Herseyi denedim olmadi dersin en kotu ihtimal. Olmadi tsyin isteriz beraber.bide kendini yalniz hissetme bicok kisi boyle hatta dahada kotu

Canım evet zaten normalde yalnz ağlarım ben yanımda biiri varken ağlayamam, ağlamak benim için özel bir an ve her zaman olmuyor konuşurken doldum bi an...çözümsüz gibi geldi herşey, sanki karşımda ne desem benden geçmiş biri var gibiydi, ama öyle değilmiş...o da herşeyin farkında sadece benimle inatlaşıyor gibiydi..birde bana dedi ki ben ne yaparsam yapayım sen neşeli ol, takma kafana sen somurtunca olmuyor dedi...evine yuvana sahip çık dedi.. Sorumluluklarını bil dedi, benimle yarışa girme dedi..bende sende bana sahip çık ezdirme dedim kırılıyorum dayanamıyorum sonrada samimi olamıyorum soğuyorum dedim,,baya baya konuştuk sonra ağlayınca sarıldı çünkü ilk defa ağladım dolduğumu anladı..oda sarıldı..o an unuttum zaten bende tüm kırgınlıkları.. :) herşey otursun sağlığımla ilgili sorunlarımı çözeyim, o zaman çocuk düşünürüm,..

Evet kayınvalidem tatlıdır, iyiyi kötüyü ayırt eder tüm gelinlerine yedirir içirir ama bana beni sevdiğini, beni övdüğünü söyler hep , o övdüğü için zaten çekemiyorlar, övmese bile beni sevdiğini iyi biliyorlar, onlara laf sokar bi kere şahit oldum :) Dünya iyilerin hürmetine dönüyor yaa canım .,sende sıkılma..ne zaman istersen bana yazabilirsin, elimden geldiğince desteek olmaya çalışırım canım çok teşekkür ederim

merhabalar
yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm benimde sorunlu bir evliliğim var ama ilk yılı çok normal oldugunu söylüyolar
Erkekleri yola getirmenin yolları var aslında isteseniz ipleri alırsınız tekrar dan belli ki seviyosunuz sadece sorunlar sizi çok bunaltmış iki tane düşük yapmışsınız yeni evlisiniz sizinde yeni hayata alışma süreciniz var bunları da düşününce artık yorulmanız çok normal eşiniz de sizi seviyo yoksa bir erkeği zorla nikah masasına ortamazsınız onun içinde zor bir süreç aile olup artık 2 kişi olduğunu kabul etmek
bende işe yarıyan bir iki yöntem var sizinle paylaşayım
Çok kavga ederdik bi gün çok güzel hazırlandım bir anda telde kavga etmeye başladık sinirle eve geldi ben de evden gidicem dedim beni güzel bakımlı falan görünce kavga ettiği konuyu bile unuttu adam :))
Sevgiliyken kaybetme korkuları var dı ya aslında onları hatırlatmak gereklyo sadece onsuzda yaşabildiğinizi hissetmesi gerekiyo ve en önemlisi evde gerginliğe izin vermeyin ev güzel koksun tertemiz olsun evi sevdirin esinize o zamn daha kolay oldugunu göreceksiniz inşallah tasiyerim işe yarar

merhabalar
yaşadıklarınızı okuyunca çok üzüldüm benimde sorunlu bir evliliğim var ama ilk yılı çok normal oldugunu söylüyolar
Erkekleri yola getirmenin yolları var aslında isteseniz ipleri alırsınız tekrar dan belli ki seviyosunuz sadece sorunlar sizi çok bunaltmış iki tane düşük yapmışsınız yeni evlisiniz sizinde yeni hayata alışma süreciniz var bunları da düşününce artık yorulmanız çok normal eşiniz de sizi seviyo yoksa bir erkeği zorla nikah masasına ortamazsınız onun içinde zor bir süreç aile olup artık 2 kişi olduğunu kabul etmek
bende işe yarıyan bir iki yöntem var sizinle paylaşayım
Çok kavga ederdik bi gün çok güzel hazırlandım bir anda telde kavga etmeye başladık sinirle eve geldi ben de evden gidicem dedim beni güzel bakımlı falan görünce kavga ettiği konuyu bile unuttu adam :))
Sevgiliyken kaybetme korkuları var dı ya aslında onları hatırlatmak gereklyo sadece onsuzda yaşabildiğinizi hissetmesi gerekiyo ve en önemlisi evde gerginliğe izin vermeyin ev güzel koksun tertemiz olsun evi sevdirin esinize o zamn daha kolay oldugunu göreceksiniz inşallah tasiyerim işe yarar

Aslında dün buna benZer birşey yaşadık, düğünlerden nefret ettiğini asla düğn salonuna girmediğini söylerdi eşim, dün arkadaşımın düğünü vardı bende anneme söyledim birlikte gidelim anne diye, eşim bizi salona bırakacaktı, aslında eşimin gelmesini çok isterdim ama ısrar edersem kavgaya dönüşür ve ilerde oda beni istemediğim bir ortama sokmak hakkını elde eder diye ses etmedim, annem eşinde gelsin dedi anne ısrar etme ben tanıyorum onu gelmez dedim, sonra güzelce hazırlandım süslendim makyaj elbise falan ( genelde normal giyiniyorum ) baya şatafatlı oldum yani , aaa bi baktım eşim soruyor ben ne giyeyim canım demesin mi :) şok oldum ama hala tereddütteydim ,,aa sende mi geleceksin dedim :) bilmem belli değil dedi ama geldi hemde 3 saat durduk dans ettik..çok ilginç galiba bu yöntem doğru işe yarıyorr..

Başka yöntem var mı bildiğin canım :) paylaşırsan sevinirim

Arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacım var kafam çok karışık..

1 yıllık evliyim, öncesinde 6-7 ay eşimle görüşüyorduk, o evlenme konusunda kararsızdı yani beni seviyordu ama hiç evlilikten bahsetmiyordu, evliliğin ciddi bir iş olduğunu ve iyi düşünülmesi gerektiğini söylüyordu, evlilik konularında benim baskılarım oldu çünkü yaşım 30 üstü ve artık düzenimi kurmak istiyordum, baskılarımla ama onunda istemesiyle evlendik.. İlk tarttışmamız eltim yüzündendi, garip bir eksi elektirik oluyordu ne zaman onun adı geçse..ve bi şekilde kendimizi büyük bir kavganın içinde buluyorduk, benim kızgınlığım bitmiyordu, eltim bana soğuk davrandı herzaman alaycı ve laf sokan , ayrıca ukala tavırlarıyla kendini bişey sanan bir kadındı, ben hazırcevap olmadığımdan cvp veremiyordum, sonra aklıma geldiğinde çıldırıyor ve eşime söylüyordum, eşim sağolsun beni onlarla görüştürmedi hiç. Ama görüşememe sebebi olarak kavgalarda beni suçlayıcı şeyler söyledi..hep senin yüzünden göremiyorum yiğenimi dedi..şoka girdim..istediği zaman gitsin görsün ama beni o gergin ortama sokmasın istedim..

Hem o ortama sokmayıp, hemde laf sokmaları beni çok kırdı..kayınvalidemde benimle kavga etti, ben kardeşimle köşekapmacamı oynayacağım dedi..ben mümkün mertebe karşılaşmamaya özen gösteriyordum, sonuçta karşılaşmamızda bana bi laf sokar bi şekilde canımı sıkar bende eşimin canını sıkarım ..olmaz..diye bir nevi yuvamı düşündüm..bu arada 2 kere gebe kaldım..ikisinide bu tip kavgalarda kanamamın artmasıyla kaybettim.

Hatta ikincyi yeni düşürüyorum..ama bu sefer canım çok yanıyor..için acıyor ..bu evlilik doğru mu? Eşimle inatlaşıyoruz, asla alttan alamıyorum, haksızlığa gelemiyorum...eşim herşeyi kendi planlıyor, onun planına uymak bana kalıyor, uymazsam çok sinirleniyor.,mutlaka kavga ediyor oluyoruz, eğer ben onun dediği şeyi istemiyor isem o konu şiddetli ağız dalaşıyla son buluyor....

Artık korkuyorum, memurum ,işim var olmadı tayin çıkarıp kaçsammı buralardan ..eşimi seviyor muyum, o beni seviyor mu bilemiyorum..ona karşı çok soğudum her anlamda yüzünü görmesem yeridir..oda bana karşı ilgisiz ve duyarsız ..düşük yapıyorum sormuyor nasılsın, canın yanıyor mu diye,.:KK43: çok değişti belki onu ben değiştirdim..

Herşeyi hisseden bir kalbim var, ve hep hislerimi ona zarar gelecek ortamları insanları biliyor ve ona söylüyorum, belki bu ben bilirimcilik onu yordu,,ama elimde değil eşimin zarar görmesini istemem, hep iyi olsun isterim bu yüzden hissettiğim şeyleri direk söylüorum,ve herzamanda söylediklerim çıkıyor hep bana hak veriyor,, sessiz kendi halinde , dişi ve kadınsı olamadım hiç..:KK43: benimde hatalarım var..ama bu evliliği kurtarmak için kılımı bile kıpırdatmak gelmiyor içimden,,kopsun inceldiği yerden diyorum...neden böyle çabasızım onu sevmiyor muyum? ..ben bir ayna olduğumu söylerdim hep..bana bakan kendisini görürdü bende..

Acaba eşimde beni sevmiyor mu,.buyüzdenmi böyle umursamaz ve ilgisizim bende ona karşı artık..ona dokunmak ,sarılmak, sevmek, güzel sözler söylemek gelmiyor kesinlikle içimden..hakettiğini düşünmüyorum....neden böyle oldum bilmiyorum..
burada yazamayacağım farklı tartışmalarımızda oldu onun kardeşleriyle ve eltilerimle ilgili..ama benim istediğim eşimin beni savunması ve koruması ,sahip çıkmasıydı..çünkü bana göre eğer eşim sesini çıkarmazsa bu insanlar hakaretvari şekilde devam edeceklerbana karşı..eşim öyle sus pus pısırık biride değildir..yeri geldimi aslan gibi savaşır ailesiyle de..ama konu ben olayım kendiniz halledin kadınlar arasında diyor..benim halledebileceğim türden birşeyler yok zatenn halledebilaem eşime yansıtmam.. Uzun oldu ama çok mutsuzum..:KK43: bana akıl verin benzer durumu yaşayan oldu mu:KK43: eşiniz ilgisiz ve duyarsı mı , sizi ezdiriyor mu :KK43: çocuk yokken ayrılmalımıyım ..yoksa mücadele mi etmeliyim .. İçim neden böyle boş hiç sevgim yok nerdeysee :KK43:(
Canım aynı durum bendede vardi onune gelen laf sokuyodu eltilerim nisanimdan dugunume kadar bozmak icin herseyi yaptılar ama izin vermedim evlendikten sonra basladi hersey meger kaynanammis ortalığı karistiran kaç kere haksız yere bagirdi cevap vermedim kocama anlatiyodum ben anlatırken bakmiyordu bile çok sinirlendim yapma böyle dinle beni yok anlamiyo en son evi terk ettim 5 gun boyunca arayip soran olmadi annemlerle dedemlerden dönerken esimle karsilastik ve bi sekilde barışık eve geldikten sonra ogrendim ki 5 gun boyunca eşimin beni arayip sormamasinin sebebi kaynanammis düşünebiliyor musun esim almaya gelcek beni ve izin vermiyor o kadar ana kuzusuydu işte daha sonra cook savastim esimle ağladım üzüldüm ama ne kaynanami nede eltilerimi mutlu edmedim eger bosansaydim cok mutlu olurlardi ve ben kazandim onlar kaybetti sende savas kimseyi mutlu etme kendin icin inşallah mutlu olursun canim dualarim seninle.

Birbirinin tekrarı haline gelen olaylar, didişmeler ilişkinizi yormuş.
Aynı söylemler, aynı tepkiler, aynı renk...
Ağzınız kıpırdadığı anda birbirinizin ne söyleyeceğini biliyorsunuz.
Birbirinin kopyası paylaşımlar...
Saat sarkacının yaptığı hareket gibi tik tak tik tak...
İster istemez kayıtsızlık başlıyor.
Her şey sizin yüklediğiniz anlamlardan farklı da olabilir.
Bakış açınızı gözden geçirin farklı yönlerden bakmayı deneyin derim.

Canım aynı durum bendede vardi onune gelen laf sokuyodu eltilerim nisanimdan dugunume kadar bozmak icin herseyi yaptılar ama izin vermedim evlendikten sonra basladi hersey meger kaynanammis ortalığı karistiran kaç kere haksız yere bagirdi cevap vermedim kocama anlatiyodum ben anlatırken bakmiyordu bile çok sinirlendim yapma böyle dinle beni yok anlamiyo en son evi terk ettim 5 gun boyunca arayip soran olmadi annemlerle dedemlerden dönerken esimle karsilastik ve bi sekilde barışık eve geldikten sonra ogrendim ki 5 gun boyunca eşimin beni arayip sormamasinin sebebi kaynanammis düşünebiliyor musun esim almaya gelcek beni ve izin vermiyor o kadar ana kuzusuydu işte daha sonra cook savastim esimle ağladım üzüldüm ama ne kaynanami nede eltilerimi mutlu edmedim eger bosansaydim cok mutlu olurlardi ve ben kazandim onlar kaybetti sende savas kimseyi mutlu etme kendin icin inşallah mutlu olursun canim dualarim seninle.

Evet canım pes etmeyeceğim, benim kayınvalidem iyi gerçekten kalbi temiz, kadıncağızın oturduğu eve göz dikti eltilerim, iğrençler daha kadın hayatta mal mülk derdindeler, yazık çok üzülüyorum, kadının evine gelip nerdeyse yattıkları yorganı götürmeyi teklif edecek kadar dünya malına aşıklar, yazık oda kızsada oğullarını düşünür huzurları kaçmasın diye ses etmez.. Ama eltilerim iğrençtir , dünya malına taparlar ,,biz boşansak eşimin tepesine binerler , kullanırlar eskisi gibi..

Ama bunun için değil, eşime değer verdiğim için ona sahip çıktığım için mücadele edeceğim, merak etmeyin sizin yazdıklarınız önemli herkesten birşeyler öğreniyorum..

Bu anlamda sizlere teşekkür eediyorum, ne tuhaf değilmi bizleri yıpratan yine hemcinslerimiz, ama yardım eden akıl verende yine hemcinslerimiz..

Evet canım pes etmeyeceğim, benim kayınvalidem iyi gerçekten kalbi temiz, kadıncağızın oturduğu eve göz dikti eltilerim, iğrençler daha kadın hayatta mal mülk derdindeler, yazık çok üzülüyorum, kadının evine gelip nerdeyse yattıkları yorganı götürmeyi teklif edecek kadar dünya malına aşıklar, yazık oda kızsada oğullarını düşünür huzurları kaçmasın diye ses etmez.. Ama eltilerim iğrençtir , dünya malına taparlar ,,biz boşansak eşimin tepesine binerler , kullanırlar eskisi gibi..

Ama bunun için değil, eşime değer verdiğim için ona sahip çıktığım için mücadele edeceğim, merak etmeyin sizin yazdıklarınız önemli herkesten birşeyler öğreniyorum..

Bu anlamda sizlere teşekkür eediyorum, ne tuhaf değilmi bizleri yıpratan yine hemcinslerimiz, ama yardım eden akıl verende yine hemcinslerimiz..
Su kadinlar zaten ortaligi ayaga kaldiran neyse:)hakkında hayırlısı olsun canim inşallah artık mutlu olursunuz esinle bebisinde olsun en kisa zamanda elticiginde kiskanclikta olsun:)

İnan tek derdim mutluluk, zaten umursamadığımdan deliriyorlar birde kayonvalidemle çok iyiyiz ondan anlayamıyorlar, halbuki insanın niyetini hissedersin eğer kötüyse kötüdür, kayınvalidemin zararı yokki, hem eşimin annesi , onu büyütmüş bugünlere getirmiş hakkı ödenir mi.. Ama işte art niyetliler ..

Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı evladımda olursa zatem dünyayı takmam..( inşallah :) )

İnan tek derdim mutluluk, zaten umursamadığımdan deliriyorlar birde kayonvalidemle çok iyiyiz ondan anlayamıyorlar, halbuki insanın niyetini hissedersin eğer kötüyse kötüdür, kayınvalidemin zararı yokki, hem eşimin annesi , onu büyütmüş bugünlere getirmiş hakkı ödenir mi.. Ama işte art niyetliler ..

Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı evladımda olursa zatem dünyayı takmam..( inşallah :) )
İnşallah canım inşallah rabbim hayirlisini versin hepimize:):KK9:

sevgili arkadaşım, biz bazen kendi hatalarımızı göremeyiz. bazen doğruculuğumuz yakar başımızı, açık sözlülüğümüz başımıza dert açar. konuyu şöyle ele almalısın aslında o senin kız kardeşinin yada erkek kardeşinin eşiyle ilgili yada senin ailenden herhangi biriyle ilgili negatif enerjisini sana yansıtsa, şikayetlense eleştirse hoşuna gider mi? asla gitmez inan eşin haklı olsa bile hoşuna gitmez. sen takılma böyle şeylere, niye eltin yada kayınvalidenle karşı karşıya geliyosunki? benim de eltim çok ukala ama beni ezmesi için ona fırsat vermiyorum onun dediği birşeye yorum yapmıyorum inan şakalarına bile gülmüyorum o da bana ukalalık yapmaya beni ezmeye cesaret edemiyor. ben hep hanımefendiliğimi korudum. yeri geldi kayınvalidemle de karşı karşıya geldim ama bu tabiki eltimden dolayı olmadı çünkü ben hiç şikayet etmedim. kayınvalidemle karşı karşıya gelsem de uzatmadım eşim defalarca sormasa anlatmazdım bile.eşin ve kaynın yıllardır kardeş aynı evde yaşamışlar. öte yandan da siz eltin ve sen onların aynı yatakta yattıkları eşlerisiniz. eşleri yüzünden birbirleriyle konuşmayan kardeşler var. eltinin psikolojisini düşün birazda illaki kıskanıyodur seni. o yüzden rahat ol. yanlış anlama lütfen sen kendi kendine kocanla aranı bozmuşsun. mümkünse güzel bi masaj yaptır kendine. rahatla mümkün değilse evine gittiğinde güzel bi duş al ve akşam için hazırlan masada kırmızı güllerin olduğu bi sofra hazırla eşine onun için özel olduğunu hissettir. beni yanlış anlama ama kocana seninle evlendiğine pişman etmek için heşeyi yapmışsın. eşinle ara sıra kavgalarınız tabiki olucak ama bu ailelerinizde ötürü olmasın. kimse ailesi hakkında eleştiriyi kabul etmez. biraz rahatla... evlenmişsin ve eşini seviyosun. sevmesen bi çare aramazsın emin ol kendini direk mahkemede bulurdun. eşinde seviyor seni ama onun senden uzaklaşmasına izin verme arkadaşım. eşine bi akşam kayınvalidenlere beraber gitmeyi teklif et güler yüzlü ol hiç bişi yaşanmamış gibi onlara hediye al. sizin için beğendim de. arada ki buzları erit onları yemeğe davet et ve çok iyi ağırla. elitine gelince onu muhattap alma ve bunu onun yüzüne söyleme tabiki :) sanırım çok samimi olmuşsun önceden . unutma kuma gemisi yürürmüş ama elti gemisi yürümezmiş. sana eltinle iyi geçinmeye çalış demiyorum ama iki kardeşin arasına giren kadın rolündesin bunun farkında olmasanda. herşeyi at bi kenara çok fazla takma kocanla mutlu olmaya bak. şimdi diyeceksinki hep beni suçladın. hayır suçlamıyorum. yalnızca olmaman gereken kişilerle kötü olmuşsun ve bunu eşine yansıtmışsın. kendini yıpratırsın

Böyle düşünmen normal evliliğin ilk bir senesi çok zor geçiyor ,geç evliliklerde daha da zorlaşıyor her şeyi sorguluyor insan sevmiyormuyum acaba diyorsun ama zamanla geçiyor birinci sene kızdığın şeylere sonra gülüyorsun inan buna.

sevgili arkadaşım, biz bazen kendi hatalarımızı göremeyiz. bazen doğruculuğumuz yakar başımızı, açık sözlülüğümüz başımıza dert açar. konuyu şöyle ele almalısın aslında o senin kız kardeşinin yada erkek kardeşinin eşiyle ilgili yada senin ailenden herhangi biriyle ilgili negatif enerjisini sana yansıtsa, şikayetlense eleştirse hoşuna gider mi? asla gitmez inan eşin haklı olsa bile hoşuna gitmez. sen takılma böyle şeylere, niye eltin yada kayınvalidenle karşı karşıya geliyosunki? benim de eltim çok ukala ama beni ezmesi için ona fırsat vermiyorum onun dediği birşeye yorum yapmıyorum inan şakalarına bile gülmüyorum o da bana ukalalık yapmaya beni ezmeye cesaret edemiyor. ben hep hanımefendiliğimi korudum. yeri geldi kayınvalidemle de karşı karşıya geldim ama bu tabiki eltimden dolayı olmadı çünkü ben hiç şikayet etmedim. kayınvalidemle karşı karşıya gelsem de uzatmadım eşim defalarca sormasa anlatmazdım bile.eşin ve kaynın yıllardır kardeş aynı evde yaşamışlar. öte yandan da siz eltin ve sen onların aynı yatakta yattıkları eşlerisiniz. eşleri yüzünden birbirleriyle konuşmayan kardeşler var. eltinin psikolojisini düşün birazda illaki kıskanıyodur seni. o yüzden rahat ol. yanlış anlama lütfen sen kendi kendine kocanla aranı bozmuşsun. mümkünse güzel bi masaj yaptır kendine. rahatla mümkün değilse evine gittiğinde güzel bi duş al ve akşam için hazırlan masada kırmızı güllerin olduğu bi sofra hazırla eşine onun için özel olduğunu hissettir. beni yanlış anlama ama kocana seninle evlendiğine pişman etmek için heşeyi yapmışsın. eşinle ara sıra kavgalarınız tabiki olucak ama bu ailelerinizde ötürü olmasın. kimse ailesi hakkında eleştiriyi kabul etmez. biraz rahatla... evlenmişsin ve eşini seviyosun. sevmesen bi çare aramazsın emin ol kendini direk mahkemede bulurdun. eşinde seviyor seni ama onun senden uzaklaşmasına izin verme arkadaşım. eşine bi akşam kayınvalidenlere beraber gitmeyi teklif et güler yüzlü ol hiç bişi yaşanmamış gibi onlara hediye al. sizin için beğendim de. arada ki buzları erit onları yemeğe davet et ve çok iyi ağırla. elitine gelince onu muhattap alma ve bunu onun yüzüne söyleme tabiki :) sanırım çok samimi olmuşsun önceden . unutma kuma gemisi yürürmüş ama elti gemisi yürümezmiş. sana eltinle iyi geçinmeye çalış demiyorum ama iki kardeşin arasına giren kadın rolündesin bunun farkında olmasanda. herşeyi at bi kenara çok fazla takma kocanla mutlu olmaya bak. şimdi diyeceksinki hep beni suçladın. hayır suçlamıyorum. yalnızca olmaman gereken kişilerle kötü olmuşsun ve bunu eşine yansıtmışsın. kendini yıpratırsın

Arkadaşım bazı konularda haklısın, elbette hatalarım oldu, ve asla istemem ki iki kardeş düşman olsun, sorun şuki eşimin erkek kardeşi kesinlikle eşi ne derse öyle davranıyor, bizlere annem ve bana selam dahi vermiyor, Abi'sinin yanında nasılsın falan diyor, ancak yalnızken tavrı net eşinin yanında da eşi ne derse öyle davranır, bu yüzden bu tavrı kabullenmem ve iyi niyet aramam mümkün değil, kaldı ki eşim benden önce büyük bir acı yaşamış ve uzun süredir yalnızmış, benimle mutluluğu bulduğunu söylemişti.. Eğer kardeşi abisini seviyoa onun mutluluğundan keyif alması gerekirdi ...

Eşim kardeşiyle hergün görüşür buna asla karışmam da müdahale etmem , bende. Kardeşlerimle görüşmeme düşüncesini kabul etmezdim, aynısının bana yapılmasını istemediğim şeyi başkalarına yapmam, ancak benim kardeşlerim eşimi çok sever saygıda kusur etmezler, eşimin abisi düğünümüZe gelmedi, kardeşi ise geldi ama eltim düğünümde bile beni öpmedi laf soktu..düşün düğünümde...

Herseyde kim gelir ve ya gelmez ise umurumda değil, yeterki bana laf sokmasınlar ve bir parça menfaat için satılık davranmasınlar..

Üçüncüsü kaynanama aram çok ama çok iyidir 2 günde bir mutlaka gideriz, eşim demese ben özlerim onu gidelim derim..hiçbir sorunum yok onunla..eğer art niyetli olsam onunla da konuşmazdım, bahanemi yok sanki..sanırım okurken gözünden kaçtı arkadaşım, eltilerimle hiç görüşmem, sadece benim üZüldüğüm eşimin zaman zaman aşırı çıkışları, belki beni erdirmesi, çünkü ben ne dersem boş kalır, ama eşimin bir lafı yeterli olur, çevremde örnekleri var görüyorum ,erkeğin bir sözü , tavrı herşeyi çözüyor ..benim çırpınmam nafile...eşim kardeşine laf söylemesin zaten ..ama kardeşi eşine laf söyletmiyorsa bunuda görsün...oda bana hakaret ettirmesin korusun kollasın...

Dediğim gibi tecrübelerinizi okuyacağım ve dmeyeceğim emin olun..muhakkak işe yarayacaktır

evet kayınvalide kısmını yanlış anlamışım. sana kendinden ödün ver demiyorum. hep derler ya kadınlar istedikleri şeyleri kocasıyla arası çok iyiyken isterler ve kocaları hayır diyemez diye. eşinle tatlı tatlı ve ikinizde full enerjili olduğunuz bi vakitte bunları konuşmalısınız. bunun içinde ortam yaratmalısın diye düşünüyorum

canım sen yazdıkça kendimi buldum sanki yazında ama bi bak nerede olmak istiyosun eşinle birliktemi olmak istiyosun sonra affedici ol ben anladımki gurur insanı mahfeden bi duygu erkekler biraz daha güçsüz kadın istiyo malesef karşısında al onu sor acık açık seviyomusun eger öyleyse yapman gerekenler senden beklediklerim bunlar yapabilicekmisin ben den beklediklerin neler kendinize kurallar koyun ve sen hiç bi şekilde o kuralları çigneme ama hiç bi zaman unutmıcaksın yapılanları en azından gelecek yıllar için güzel anılarla hatırlaman için bugunden savaş ver mutluluklar umarım herşey istedigin gibi olur

Back