LÜTFEN YARDIM EŞİM UYUŞTURUCU KULLANIYOR

Gerçekten şaka mısınız? Adam uyuşturucu kullanıyor ve çocuk istiyorsunuz. Yahu insanlar sağlıklı, normal, iş güç sahibi kocalarından çocuk yaparken bin kere düşünüyor.

Allah rızası için uyuşturucu kullanan adamdan nasıl babalık yapacak. Ya kafasına eser size ve bebeğe zarar verirse? Öyle bir adamdan sağlıklı çocuk nasıl olacak.

Zaten son 1 aydır asla çocuk düşünmüyorum hak etmiyor çünkü. Beraber yemek yok sohbet yok gezme yok. Yani maddi durumu da gayet iyi şuan bile kendisi yatak odasında ben oturma odasında. Böyle bir evlilik
Bu sebepler yüzünden çocuk istemiyorsun uyuşturucu bağımlısı olmasinda problem yok

Çocuk olmaması size Allah'ın bir nimeti ve hediyesi . Sizce böyle bir adam baba olabilir mi? Uyuşturucu bağımlıları ana baba olduktan sonra düzeliyor ise bu hastanede bağımlılıktan yatarken çoluğu çocuğu açlıktan kırılan tayfa kim hiç düşündünüz mü? Veya yoksunluk krizine girdiği zaman colugunu çocuğunu karisini kocasını dograyanlar kim? Bir bagimlinin dönüşü yoktur . Çok gencsiniz ayrılın lütfen . Veya en azından bu adam tamamen arinana dek -ki ortamdan da ayrılmalisiniz muhit değiştirmelisiniz,bağımlılık tedavisi sonrası mahkeme kararı ile adını ve TC kimlik numarasını değiştirenler dahi var - korunun çocuk yapmayın

Bende size toplu cevap vereyim;

ÇOCUK YAPMA ÇOCUK YAPMA ÇOCUK YAPMA...

Kendini yakmışsın çocuğu yakma.. yakma.. yakma.. yakma...

Böylesi düzelmez kimseye kanma. Bundan olacak çocuğun da sağlıklı bir Biyolojiye sahip olacağını asla düşünme!
.

Ne çocuğu allah aşkına? Uyuşturucu bağımlısı, saçma sapan öfkeleri, değişik ruh halleri olan adamın eline bir de zavallı masum bir bebeği mi vereceksin? Kendisini düzeltmeden ve sen bu düzelimden emin olmadan asla çocuk falan yapma. Onun ne suçu günahı var kim ister öyle bir babayı? Senin baban öyle olsaydı ve annen düzelir umuduyla seni doğursaydı napardın? Yakma bebeğin başını. Ha bir de düzelir derken nasıl düzelecekmiş? Hangi uyuşturucu öfke probleminde bebek bak düzelir denmiş? Bebek bakıcılığı mıymış çözüm? Git tedavi ettir kocanı, bebeğine layık bir baba olarak görmeden de doğurma.

Sürekli olarak “Boşanamam, cesaret edemem, ailem için korkuyorum, annem için korkuyorum” falan demişsiniz. Boşanmaya kalksanız ne yapar annenize veya size?
boşanmazsa asıl öldürülecek haberi yok kendi düşen ağlamaz bazen hiç üzülmüyorum böyle insanlara.

Saçma sapan konuşuyorsun şuan haddini bil
Yoo hiç de saçma sapan değil. Annesinin başını kesip de hatırlamayanlar varken sizin kocanız niye yapmasın? Bir sabah uyanırsınız ve çocuğu evde bulamazsınız çünkü babası sapık çetesine satmıştır. O an para lazımdır, uyuşturucu yoksunluk krizine girmek üzeredir götürür verir çocuğu. Çünkü o an onu çocuğu gibi görmez.

Üniversite mezunu mesleği güzel bir işi olan kadın, resmen kırsaldan dışarı çıkmamış zavallı kızlar gibi yazıyorsunuz. İşten çıkacaksın evinde oturacaksın otobüse bile binmeyeceksin deyince hoşunuza gitti değil mi, kocam beni kıskanıyor sahipleniyor dediniz. Babam yok yalnızım korkuyorum... Noluyor babanız olmayınca, uyuşturucu bağımlılarıyla evli kalmak zorunluluğu mu var?

5 sene insan bırak sevgilisini, devamlı alış veriş yaptığı marketteki kasiyerin bile huyuna suyuna aşina olur. 5 sene sevgililik üstüne 1,5 yıl evlilik sonrası anca anlamışsınız görmüşsünüz bağımlı olduğunu ve 2 kez düşük yapmışsınız. Ailesinin bilmemesi imkansız hatta o size çocuk yap düzelir diyenler ve tanıştığınız arkadaş grubundakiler bile biliyor uyuşturucu kullandığını. Hepsi başından attı kurtuldu, bombayı sizin kucağınıza koydular. Gidin de sağlık ocağından ücretsiz hap alın ya da spiral falan taktırın. Kocayı bırakacaksanız bari hamile kalmayın.

boşanmazsa asıl öldürülecek haberi yok kendi düşen ağlamaz bazen hiç üzülmüyorum böyle insanlara.
Tabii ki. Boşanamam, babam yok, anneme zarar verir diye bahaneler üretiyor konu sahibi. Al anneni, git başka şehre. İzini kaybettir. Bitti bu kadar.
Bu arada, konu sahibiyle evlenirken işten çıkmasını istemiş eşi. O da çok iyi olan işini bırakmış o istedi diye. Evliliği süresince evden çıkarmıyormuş, kısıtlayan, sorun çıkaran biri aynı zamanda. Ancak maddi adamın durumu iyi olduğu için konu sahibine eşi cazip geliyor. Çalışmadan evde oturup sıkıntısız bir hayat sürdürmek derdinde. Anladığım kadarıyla amacı eşini tedavi ettirmek. Hayatım boyunca özel ilgi duydum uyuşturucu bağımlılarının kendi yaşam öykülerini anlattıkları kitaplara, uyuşturucuyla ilgili literatürdeki her kurmaca veya kurgu dışı kitap, makale vb. yazılı kaynaklara. Bildiğim tek şey var: Uyuşturucudan kurtulmak imkânsıza yakın. Kişi kendisi istese bile kurtulamıyor yüzde 99 ve maalesef ki konu sahibinin eşi zaten hastaneye yatmak bile istemiyor. (Ayrıca tedavi olmayı kabul ederse Kıbrıs’taki Amatem bu konuda en iyisiymiş. Epey pahalıymış ama.)
Bu arada, eşinizin maddi durumu şu an iyi ya, zamanla uyuşturucuya harcamaktan parası da kalmayacak. Sizi çalıştıracak ve ona madde almanızı isteyecek. Yapmazsanız dayak atacak, boğazınıza bıçak dayayacak vb. Bir gün de bıçağı muhtelif yerlerinize sokacak. Annenize zarar vermesinden korkuyorsunuz ya, o da farkındadır bu korkunuzun. Annenizi gözünüzün önünde dövecek, ona zarar verecek siz ona madde almazsanız. Hırsızlık, gasp vb. yapacak. Yani gelecek çok ama çok karanlık.
Diyelim ki çok düşük bir ihtimal(ki kendisi istemiyor bunu) kurtuldu maddeden. Spermlerini deforme etmiştir kullandığı madde. 8 yıldır kullanıyormuş çünkü. Çocuk sahibi olduğunuzda muhtemelen ya fiziksel ya da zihinsel veya her ikisi birden engelli olacak. Bunu mu istiyorsunuz? Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? Üstelik bir erkek için?

Yoooo asla bırakmayacak, bırakamayacak bunu kulağına küpe et. Burda herkes inan herkes iyiliğin için yazıyor.

Açıkçası ben doğmamış ve o evin içine doğmaması gereken bebeğin iyiliği için yazıyorum.
Yoksa uyuşturucu kullanan bir adamdan çocuk yapıp kaynanasına doğurabileceğini kanıtlamak için kırk takla atan konu sahibesinin iyiliği çok da benim önceliklerim arasında değil.
Konu sahibesi buraya gelip "eşim uyuşturucu kullanıyor, nasıl kurtulabilirim" diye konu açsaydı durum başka olurdu.
Ancak kendisi sırf kaynanasına doğurabildiğini kanıtlamak için nasıl çocuk yaparım derdinde biri.
Yazık, o doğmamış ve o evin içine doğmaması gereken bebeğe yazık.
Konu sahibesi için diyebileceğim tek şey Allah akıl fikir versin.
Ve Allah o adamdan bu kadına çocuk nasip etmesin.

Son düzenleme:
Daha 8 ocakta, 1 ay önce hamile kalmaya calışıyormuşsunuz.
Sizinle aynı yaşıtım. Her şeyi geçiyorum kocanız otobüse bile binmenize izin vermiyormuş bu hayatı niye kendinize reva görüyorsunuz? Sizi sevdiği için mi böyle davrandığını sanıyorsun? Hiç alakasi yok. Seven insan sevdiği insanı özgür bırakır, sıkmaz,mutlu etmeye çalışır.
Kendi başına otobüse binemediğin, birlikte yemek yiyemediğin uyuşturucu bağımlısı adamdan çocuk yapayım mı diye soruyorsun. O adam çocuk olunca bir anda uyuşturucuyu birakacak ve mükemmel zamanlar mi gecirmeye başlayacaksınız? Uyuşturucuyu bırakmak bile çok çok büyük bir mesele. Kolay kolay bırakabilinecek bir şey değil bu. Haberin olsun.

Düzelir diye kaynanam dedi. Bende bir umut inanmak istedim. Ama gebe kalmaya engel mi sorum da şu yüzden sordum. Kaynanam sürekli soruyor ona şunu demek istiyorum oğlun önce o maddeyi bıraksın oğlundan olmuyor demek istiyorum gebeliğe engel mi sorusunu da bu yüzden sordum çocuk yapacağım demedim

Nasıl çocuk yaparım derdinde değilim ona demek istiyorum ki sorun senin oglunda demek istiyorum engel mi diye sorum da bu yüzden.

Valla öyle bir insan ki tarif edemiyorum bundan önce 2 kez gitmeye kalktım boğazıma yapıştı seni aileni yaşatmam dedi. Benden ayrılmak o kadar kolay değil seni bu g... İle bırakmam dedi
Sürekli olarak “Boşanamam, cesaret edemem, ailem için korkuyorum, annem için korkuyorum” falan demişsiniz. Boşanmaya kalksanız ne yapar annenize veya size?

1. Kocamın maddi durumunun iyiliği umrumda değil. Bekarken de varlık içindeydim. Paraya önem veren biri değilim kesinlikle. Her zaman bir ekmeğim olsun huzurum olsun kafasindayim.
2. Hamile kalmak değil burdaki soru kaynanam sürekli bu konuyu dile getiriyor ve bende bilmediğim için sordum bu durum engel mi diye engel ise ona demek istiyorum ki sorun senin oglunda git oğlumla muhattap ol demek istiyorum. UYUŞTURUCU konusuna gelirsem de amacım onu bu pislikten çıkarmak. Evlenmek çok kolay ama ayrılmak maaalesef ki çağımızda kolay değil görüyoruz duyuyoruz neler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…