- 3 Haziran 2023
- 1.273
- 5.108
- 25
Bu sebepler yüzünden çocuk istemiyorsun uyuşturucu bağımlısı olmasinda problem yokZaten son 1 aydır asla çocuk düşünmüyorum hak etmiyor çünkü. Beraber yemek yok sohbet yok gezme yok. Yani maddi durumu da gayet iyi şuan bile kendisi yatak odasında ben oturma odasında. Böyle bir evlilik
Bu cehennemde çocuk yaptığınız için yargılıyor herkes sizi.Pzrt psikolok sonrası konuşacağım annemlesizlerin sayesinde yargılayıp tersleyen çok oldu ama. Çaresiz olduğum için yazdım buraya
Bende size toplu cevap vereyim;GENEL OLARAK CEVAP VERMEK İSTİYORUM BİRİNCİSİ ATEŞ BUZ İCİYOR SANİRİM.BENDE TAM BİLEMİYORUM YAKALANMİS DENETİMLİ SERBESTLİK GÖRÜYOR AMA TAHLİLDEN HEMEN SONRA GENE İCİYOR. HEMEN YARGILAYIP KOS COCUK YAP DİYE DALGA GECMEYİN. BUNU SOYLEYEN KAYNANAM AİLESİ KILINI KIPIRDATMIYOR BOŞANMA GİBİ ŞANSIM YOK ZATEN OFKE KONTROL SORUNU VAR KENDİMİ VE ANNEMİ RİSKE ATAMAM. BABAM YOK BU YUZDEN DE KORKUYORUM. LUTFEN MANTIKLI CEVAPLAR VERİN.
Yoooo asla bırakmayacak, bırakamayacak bunu kulağına küpe et. Burda herkes inan herkes iyiliğin için yazıyor.Yooo tamamen bırakmadan bana olan saygısı ilgisi duzelmeden asla.
Ne çocuğu allah aşkına? Uyuşturucu bağımlısı, saçma sapan öfkeleri, değişik ruh halleri olan adamın eline bir de zavallı masum bir bebeği mi vereceksin? Kendisini düzeltmeden ve sen bu düzelimden emin olmadan asla çocuk falan yapma. Onun ne suçu günahı var kim ister öyle bir babayı? Senin baban öyle olsaydı ve annen düzelir umuduyla seni doğursaydı napardın? Yakma bebeğin başını. Ha bir de düzelir derken nasıl düzelecekmiş? Hangi uyuşturucu öfke probleminde bebek bak düzelir denmiş? Bebek bakıcılığı mıymış çözüm? Git tedavi ettir kocanı, bebeğine layık bir baba olarak görmeden de doğurma.Kızlar Merhaba. Ben 25 yaşındayım ve 5 yıllık ilişki sonrası severek evlendik. Şuan 2 yıllık evliyim. Ama evlendikten 6 ay sonra eşimin uyuşturucu kullandığını öğrendim. Ve dünyam başıma yıkıldı. Çok seviyorum eşimi daha doğrusu seviyordum.. saçma sapan öfkeleri değişik ruh hallerinden aşırı yoruldum. Bu süreçte 2 düşüğüm oldu. Herkes bana çocuk olsun düzeltir kendini diyorlar daha doğrusu kendi ailesine söyledim annesine babasına kardeşine ama kimse umursamıyor çocuk olmasına engel mi bu durum ? Ve sizce ne yapmalıyım nasıl bir tavır sergilemeliyim yardım edin nolur.
boşanmazsa asıl öldürülecek haberi yokSürekli olarak “Boşanamam, cesaret edemem, ailem için korkuyorum, annem için korkuyorum” falan demişsiniz. Boşanmaya kalksanız ne yapar annenize veya size?
Yoo hiç de saçma sapan değil. Annesinin başını kesip de hatırlamayanlar varken sizin kocanız niye yapmasın? Bir sabah uyanırsınız ve çocuğu evde bulamazsınız çünkü babası sapık çetesine satmıştır. O an para lazımdır, uyuşturucu yoksunluk krizine girmek üzeredir götürür verir çocuğu. Çünkü o an onu çocuğu gibi görmez.Saçma sapan konuşuyorsun şuan haddini bil
Tabii ki. Boşanamam, babam yok, anneme zarar verir diye bahaneler üretiyor konu sahibi. Al anneni, git başka şehre. İzini kaybettir. Bitti bu kadar.boşanmazsa asıl öldürülecek haberi yokkendi düşen ağlamaz bazen hiç üzülmüyorum böyle insanlara.
Offf.Eşim öyle sert öyle maço birisi ki. Değil çalışmak beni otobüse bile bindirmiyor. Öyle diyim size
Yoooo asla bırakmayacak, bırakamayacak bunu kulağına küpe et. Burda herkes inan herkes iyiliğin için yazıyor.
Düzelir diye kaynanam dedi. Bende bir umut inanmak istedim. Ama gebe kalmaya engel mi sorum da şu yüzden sordum. Kaynanam sürekli soruyor ona şunu demek istiyorum oğlun önce o maddeyi bıraksın oğlundan olmuyor demek istiyorum gebeliğe engel mi sorusunu da bu yüzden sordum çocuk yapacağım demedimNe çocuğu allah aşkına? Uyuşturucu bağımlısı, saçma sapan öfkeleri, değişik ruh halleri olan adamın eline bir de zavallı masum bir bebeği mi vereceksin? Kendisini düzeltmeden ve sen bu düzelimden emin olmadan asla çocuk falan yapma. Onun ne suçu günahı var kim ister öyle bir babayı? Senin baban öyle olsaydı ve annen düzelir umuduyla seni doğursaydı napardın? Yakma bebeğin başını. Ha bir de düzelir derken nasıl düzelecekmiş? Hangi uyuşturucu öfke probleminde bebek bak düzelir denmiş? Bebek bakıcılığı mıymış çözüm? Git tedavi ettir kocanı, bebeğine layık bir baba olarak görmeden de doğurma.
Nasıl çocuk yaparım derdinde değilim ona demek istiyorum ki sorun senin oglunda demek istiyorum engel mi diye sorum da bu yüzden.Açıkçası ben doğmamış ve o evin içine doğmaması gereken bebeğin iyiliği için yazıyorum.
Yoksa uyuşturucu kullanan bir adamdan çocuk yapıp kaynanasına doğurabileceğini kanıtlamak için kırk takla atan konu sahibesinin iyiliği çok da benim önceliklerim arasında değil.
Konu sahibesi buraya gelip "eşim uyuşturucu kullanıyor, nasıl kurtulabilirim" diye konu açsaydı durum başka olurdu.
Ancak kendisi sırf kaynanasına doğurabildiğini kanıtlamak için nasıl çocuk yaparım derdinde biri.
Yazık, o doğmamış ve o evin içine doğmaması gereken bebeğe yazık.
Konu sahibesi için diyebileceğim tek şey Allah akıl fikir versin.
Ve Allah o adamdan bu kadına çocuk nasip etmesin.
Sürekli olarak “Boşanamam, cesaret edemem, ailem için korkuyorum, annem için korkuyorum” falan demişsiniz. Boşanmaya kalksanız ne yapar annenize veya size?
1. Kocamın maddi durumunun iyiliği umrumda değil. Bekarken de varlık içindeydim. Paraya önem veren biri değilim kesinlikle. Her zaman bir ekmeğim olsun huzurum olsun kafasindayim.Tabii ki. Boşanamam, babam yok, anneme zarar verir diye bahaneler üretiyor konu sahibi. Al anneni, git başka şehre. İzini kaybettir. Bitti bu kadar.
Bu arada, konu sahibiyle evlenirken işten çıkmasını istemiş eşi. O da çok iyi olan işini bırakmış o istedi diye. Evliliği süresince evden çıkarmıyormuş, kısıtlayan, sorun çıkaran biri aynı zamanda. Ancak maddi adamın durumu iyi olduğu için konu sahibine eşi cazip geliyor. Çalışmadan evde oturup sıkıntısız bir hayat sürdürmek derdinde. Anladığım kadarıyla amacı eşini tedavi ettirmek. Hayatım boyunca özel ilgi duydum uyuşturucu bağımlılarının kendi yaşam öykülerini anlattıkları kitaplara, uyuşturucuyla ilgili literatürdeki her kurmaca veya kurgu dışı kitap, makale vb. yazılı kaynaklara. Bildiğim tek şey var: Uyuşturucudan kurtulmak imkânsıza yakın. Kişi kendisi istese bile kurtulamıyor yüzde 99 ve maalesef ki konu sahibinin eşi zaten hastaneye yatmak bile istemiyor. (Ayrıca tedavi olmayı kabul ederse Kıbrıs’taki Amatem bu konuda en iyisiymiş. Epey pahalıymış ama.)
Bu arada, eşinizin maddi durumu şu an iyi ya, zamanla uyuşturucuya harcamaktan parası da kalmayacak. Sizi çalıştıracak ve ona madde almanızı isteyecek. Yapmazsanız dayak atacak, boğazınıza bıçak dayayacak vb. Bir gün de bıçağı muhtelif yerlerinize sokacak. Annenize zarar vermesinden korkuyorsunuz ya, o da farkındadır bu korkunuzun. Annenizi gözünüzün önünde dövecek, ona zarar verecek siz ona madde almazsanız. Hırsızlık, gasp vb. yapacak. Yani gelecek çok ama çok karanlık.
Diyelim ki çok düşük bir ihtimal(ki kendisi istemiyor bunu) kurtuldu maddeden. Spermlerini deforme etmiştir kullandığı madde. 8 yıldır kullanıyormuş çünkü. Çocuk sahibi olduğunuzda muhtemelen ya fiziksel ya da zihinsel veya her ikisi birden engelli olacak. Bunu mu istiyorsunuz? Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? Üstelik bir erkek için?