- 16 Ocak 2022
- 24
- -3
- 6
- 22
- Konu Sahibi Papatya12340847
-
Annen baban eğer karşıysa mutlaka bir bildiği gördüğü vardır. ileride pişman olacağını biliyorlardır. onların hislerine güven bu yaşta evlenme biraz daha yaşa hayatı gör.Uzun süreki ilişkim var ailem biliyo ama isinden dolayi yakıştırmıyo bana başka geçerli bi sebep sunmuyolar 2 gun önce düğune gittim sevgilimle ailemde ögrendi annem dayak attı veriyosaniz verin vermiyosaniz kacarim guzellikle olsun istiyorum dedim sonra babamla annem kaçıp gidiyosan bizi sil öyle git dedi o gun o sekilde gecti ertesi gun hicbisi yokmus gibi davrandilar sanki yasanmamis gibi bizde sevgilimle gittik nikah islemlerine basladik son kez annesi annemi aradi belki siz iyisinizdir bilemem benim kizim cahil ev gecindiremez felan diye konustu babam tanımıyorum belki iyidir dedi kapattiktan sonra isye vakit gecti dusa girdim ciktim annem teyzemle olan mesajlarini siliyodu beni gorunce eli ayana dolasti bi yandan yuzume guluyo bi yandan arkamdan konsyo yarında nikh işlemlerini tamamlıcaz çözemedim bana akıl verir misiniz sevgilim sanayide ben markette kasiyerim ben 21 sevgilim 22 yasinda doğrumu yapıyorum
KV evine yerleşecek tabii ki. Ayrı ev kurmaları bu şartlarda ihtimal bile değil.Yavrum daha minnacıksın 27yasımdayım hala 21 hissediyorum cok gençsiniz. gezin tozun evlilik neymiş yaa. Hayır bu devirde saniyede calısan çırak ile kasiyer birisi yaşı kaç olursa olsun nasıl ev kucacak ev kirası ödeyecek nasıl ev geçindirecek hele ki aileden destek dayanak olmadan.
Bir buzdolabı olmus 25bin tl camasır makşnesi 10bin tl.. Ben ve eşim de maaşlı çalışanlarız ama aile desteği olmadan ev kurulmuyor. Ona rağmenn hala kredi ödüyoruz. Düğünde takılan takılar falan da kalmadı borca harca gitti sende o da olmayacak düşün
Evet kirayı faturaları ödersiniz karnınızı öyle böyle doyurursunuz belki ama hayat kaliten çok çok düşük olacak haberin olsun. 3gün sonra kocanla bunun yuzunden de aranız soğuyacak çünkü bunalıcaksın.
O ihtimali düşündüm ama düsünmek ve dile getirmek istemedim cunku bir seçenek dahi olmamalı bence :)KV evine yerleşecek tabii ki. Ayrı ev kurmaları bu şartlarda ihtimal bile değil.
Bnce ayleni hickimse için karşına alma bn yaşamış görmüş bir kadın olarak söylüyorum sana eğer seni çok sewiyorsa aylenle orta yolu bulmaya çalışırUzun süreki ilişkim var ailem biliyo ama isinden dolayi yakıştırmıyo bana başka geçerli bi sebep sunmuyolar 2 gun önce düğune gittim sevgilimle ailemde ögrendi annem dayak attı veriyosaniz verin vermiyosaniz kacarim guzellikle olsun istiyorum dedim sonra babamla annem kaçıp gidiyosan bizi sil öyle git dedi o gun o sekilde gecti ertesi gun hicbisi yokmus gibi davrandilar sanki yasanmamis gibi bizde sevgilimle gittik nikah islemlerine basladik son kez annesi annemi aradi belki siz iyisinizdir bilemem benim kizim cahil ev gecindiremez felan diye konustu babam tanımıyorum belki iyidir dedi kapattiktan sonra isye vakit gecti dusa girdim ciktim annem teyzemle olan mesajlarini siliyodu beni gorunce eli ayana dolasti bi yandan yuzume guluyo bi yandan arkamdan konsyo yarında nikh işlemlerini tamamlıcaz çözemedim bana akıl verir misiniz sevgilim sanayide ben markette kasiyerim ben 21 sevgilim 22 yasinda doğrumu yapıyorum
Evlilik için çok erken hele ailenin rızası yoksa yapma biraz daha zaman ver kendine de ailene de ikinizde çok gencsiniz evlilik göründüğü gibi değil sorumluluklar bu yaşta ağır gelir yinede karar sizin ama iyi düşününUzun süreki ilişkim var ailem biliyo ama isinden dolayi yakıştırmıyo bana başka geçerli bi sebep sunmuyolar 2 gun önce düğune gittim sevgilimle ailemde ögrendi annem dayak attı veriyosaniz verin vermiyosaniz kacarim guzellikle olsun istiyorum dedim sonra babamla annem kaçıp gidiyosan bizi sil öyle git dedi o gun o sekilde gecti ertesi gun hicbisi yokmus gibi davrandilar sanki yasanmamis gibi bizde sevgilimle gittik nikah islemlerine basladik son kez annesi annemi aradi belki siz iyisinizdir bilemem benim kizim cahil ev gecindiremez felan diye konustu babam tanımıyorum belki iyidir dedi kapattiktan sonra isye vakit gecti dusa girdim ciktim annem teyzemle olan mesajlarini siliyodu beni gorunce eli ayana dolasti bi yandan yuzume guluyo bi yandan arkamdan konsyo yarında nikh işlemlerini tamamlıcaz çözemedim bana akıl verir misiniz sevgilim sanayide ben markette kasiyerim ben 21 sevgilim 22 yasinda doğrumu yapıyorum
Ya işte anne baba deyince taş üstünde taş bırakmazlar da elin oğluna kedi oluyorlar o kadar sinirleniyorum kiO ihtimali düşündüm ama düsünmek ve dile getirmek istemedim cunku bir seçenek dahi olmamalı bence :)
Çocukluk arkadasım vardı kız liseyi bitirmeden kaçtı ipsiz sapsızın tekine cocuk aldı bunu memleketine götürdü bi tane de çocuk yaptılar. Birkaç ayda bir gorusuyorduk her seferinde kayımvalidesinden tut kocasından yaşça küçük kayınlarına kadar herseyden sikayet ederdi.
-Kocam beni önemsemiyo
-devamlı işte
-yalnız vakit geçiremiyoruz
-bana ailesimin yanında saygısızlık ediyor
Vs. Vs..
Sonra evi ayırdılar kızın üstün çabaları neticesinde koltukları bile yoktu yerde halıda oturuyorlardı bir tüplü tv bağlamıslardı.
Sonra kocası olacak adam eve gelmek yerine baska arkadaslarının yanında vakit geçirmeyi yeğler oldu.
Nihayetinde boşandılar.
Senaryo bu karakterler ve olaylar değişebilir belki ama akış ve sonuç çok benzer olacaktır diye düşünüyorum.
Simdi kız ailesinin evinde hala mutsuz ama el yanında ezilmekten iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?