Ne Acigi Yahu. Bu ulkede Ordege Tecavüz Eden Haysiyetsiz Varliklar Var Gelmis Ne Acigindan Bahsediyorlar ? bende Cok Kotu Oldum Hele O Yorumlar Adami Cidden dellendiriyor. O adaminda Bir kızı Var. Yanimiza Herturlu Alet Bulundurmamiz Gerekiyor. Malesef Hala Pembe Otobus Uygulamasina Gecilemedi Sadece Soforun Bile Kadin Oldugu Bir Otobus. Belki Suan Bu durumda Olmayacakdik Cocuklariniza Ciglik Atmayi Ogretin Diyen Kadin Var Birde Ozgenin Cigliklarini Duydunuzmu ? Diye sormakdan Kendimi Alamiyorum. Ne diyecegimi Biemiyorum Ama Bu Kacinci Tecavuz. icini Birazda Olsa Rahatlatmaya Calis lutfenYoksa Halimiz duman
Şokdan Soka Atladim Ne diyecegimi Bilemiyorum Bu Nasil Birseydir ? Anlasamiyorsa Bosanir Aldatmak Vs Köle Gibi Sevilmedigi Yerde Durup Ev isi Yapmak Nedir Piskolojik Bir tedavi Almasi Bence Daha İyi Olur Bu Basligi Gordugum An migdem Almadi Hele de Bu Yasda Bi Cocuk Hemde Oglunun Arkadasi Ogluna Anlattiginda Hicmi Kendinden Utanmiyacak Cocuk Kendinden Tiksinir. Diyecek Laf Kalmadi Bu Dunya Nerelere Gidiyor Sevgiler.
Anlamadığım şey yabancı olduğunu söyleyince daha mı hassas davranacağız veya özel ilgi mi göstereceğiz diye düşündün
Bunları kim yazdı? Merak ettim.
Dünkü fal bakan kızla aynı tarzmış yazınız ne kadar ilginç..
Yok daha önce ki konularda türkçen çok bozuk demiştik de o yüzden baştan söylüyor artık :)
Kk Kadınlarına bayılıyorum ya
Kafa da gidip geliyorsa demek... :)Hayır; yaşa bir 21 diyor sonra 17 diyor sonra 16. Yaş da, bilinç de, dil yeteneği de gidip geliyor.. ne enteresan değil mi? Jet lag'ın böyle bir etkisi mi var bilenler söylesin
Anlamadığım şey yabancı olduğunu söyleyince daha mı hassas davranacağız veya özel ilgi mi göstereceğiz diye düşündün
Konuyu sildigim İcin Ban YedimBu konuyu zaten açmıştın sen.
Neden banlıydın?
Hayır; yaşa bir 21 diyor sonra 17 diyor sonra 16. Yaş da, bilinç de, dil yeteneği de gidip geliyor.. ne enteresan değil mi? Jet lag'ın böyle bir etkisi mi var bilenler söylesin
Yok 17 :)) yalnis Anlasilma Olmasin duzelteyim Ezgi Abla İle ortak Acdik Uye Kitligi var gibi Usendik Galiba Birazda Oda Benim derdimi Dile Getirdi sonra Direkt bana YonlendirdiHayır; yaşa bir 21 diyor sonra 17 diyor sonra 16. Yaş da, bilinç de, dil yeteneği de gidip geliyor.. ne enteresan değil mi? Jet lag'ın böyle bir etkisi mi var bilenler söylesin
Önemli olan sizin farketmeniz sahsen ben çok dikkatli değilimHayır; yaşa bir 21 diyor sonra 17 diyor sonra 16. Yaş da, bilinç de, dil yeteneği de gidip geliyor.. ne enteresan değil mi? Jet lag'ın böyle bir etkisi mi var bilenler söylesin
Yok 17 :)) yalnis Anlasilma Olmasin duzelteyim Ezgi Abla İle ortak Acdik Uye Kitligi var gibi Usendik Galiba Birazda Oda Benim derdimi Dile Getirdi sonra Direkt bana Yonlendirdi
Yok 17 :)) yalnis Anlasilma Olmasin duzelteyim Ezgi Abla İle ortak Acdik Uye Kitligi var gibi Usendik Galiba Birazda Oda Benim derdimi Dile Getirdi sonra Direkt bana Yonlendirdi
Yok o öyle değil benceYok 17 :)) yalnis Anlasilma Olmasin duzelteyim Ezgi Abla İle ortak Acdik Uye Kitligi var gibi Usendik Galiba Birazda Oda Benim derdimi Dile Getirdi sonra Direkt bana Yonlendirdi
ne kadar farklı 2 yorumdu onlar
Dünkü fal bakan kızla aynı tarzmış yazınız ne kadar ilginç..