- 14 Ekim 2014
- 3.265
- 3.577
- 168
- Konu Sahibi SAFRANSARIYIM
-
Yazmayayım yazmayayım diyordum siz önce davranmışsınız Türk Filmi kıvamında ilerliyor konu. İnandırıcılığını kaybetmeye başladı.
Ya bir kere komşunun doğum kontrol hapını unutması,kocanın onu görüp doğun kontrol hapı olduğunu hemen anlaması kısmı biraz sacma,eğer öyleyse de daha önce dediğim gibi neden söylemiyorsun ki,doğuracaksan yani.Söylememe gibi bir seçenegin yok.
Merhabalar nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum bile. eşimle üniversitede tanıştık ve 2 yıllık evliyiz. başlarda çocuk istemedik biraz zaman geçsin gezelim evliliğin ne olduğunu anlayalım istedik. 1 yıldır da çocuk istiyoruz.başlarda her şey yolundaydı. ama sonra bir şeyler ters gitmeye başladı. eşim çok istiyordu bir bebeğimizin olmasını .ve her adet dönemimde yaşanan hayal kırıklığıyla eşim gerilmeye hırçınlaşmaya başladı. bu dönemde, neden olmuyor? sorusu en nefret ettiğim soru haline geldi. zamanla tartışmalarımız artmaya başladı. tek sebebi bir bebeğimizin olmayışıydı.
bundan 1 hafta önce.4 gün gecikmiştim . yine sıradan bir gecikme olmasından korkuyordum.komşum gebelik testleri başlarda doğru sonuç vermez diye kan testi yaptıralım bende gideceğim zaten doktora beraber gideriz dedi. o gün doktora gittik ve eşime söylemedim eğer hamile değilsem yeni hayal kırıklıkları yaşamayalım istedim. içimde büyük heycanlar büyük umutlarla gittim doktora . komşum doğum kontrol hapı almıştı. o hapı masanın üstünde unutmuş. eşim eve gelince çok kötü şeyler yaşadık. benim olduğunu zannetti. kötüydü çok kötü bir gündü. deliler gibi sevdiğim adam değildi sanki başka biriydi onu hiç öyle öfkeli görmemiştim. söylememe fırsat bile vermedi. vurdu bana. ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. o günü hiç unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. eşimi affedemiyorum. söyledikleri çok ağırdı.bana el kaldrıdı. 4 duvarın arasında çırpınıp duruyorum. 1 haftadır bir çıkış yolu bulamadım. hamileyim mutlu olamıyorum.
Bekle komsun hamile oldugundan süpheleniyor ve ayni zamanda dogum kontrol hapimi aliyor? Ve bunun üstüne nasil hapi sende unutuyor? Hadi unuttu diyelim, sen hiç fark etmedinmide? Sen fark etmeyince, esin nasil fark ediyor?
Gerçekten fake konulardan niye, nasil zevk aliyorsunuz? Bide böyle bir hasas konuyu fake olarak kullanmak ne kadar üzücü. Gerçekten milyonlarca çift bebek özlemi ile yasiyorlar ve birçok kadin hakikatten siddet görüyor eslerinden. Böyle bir konu o insanlar ile dalga geçiyor resmen.
ya sen rahat ol burada tekme tokat dayak yiyip kafa travması geçiren kadına
800 kişi boşan dedik
yine de kocişim sever beni dedi gitti barıştı
Konu fake tonla arkadaş size üzüldü size de komiklik eğlencelik çıktı değil mi okuyup eğlenmeye devam mısırını patlat kolanı da al oh misss.aynı evde yaşayıp da 1 sn harcayıp hamile olduğunu bir insan söylemeyecekOff saçma uyduruk şeylerle insanların vaktini çalıyor yaa. Bu ne böyle yok komşusu masada doğum kontrol hapını unutmuş da bilmem ne... Ne absürd hayal dünyası var milletin hey Allahım...
Off saçma uyduruk şeylerle insanların vaktini çalıyor yaa. Bu ne böyle yok komşusu masada doğum kontrol hapını unutmuş da bilmem ne... Ne absürd hayal dünyası var milletin hey Allahım...
Bekle komsun hamile oldugundan süpheleniyor ve ayni zamanda dogum kontrol hapimi aliyor? Ve bunun üstüne nasil hapi sende unutuyor? Hadi unuttu diyelim, sen hiç fark etmedinmide? Sen fark etmeyince, esin nasil fark ediyor?
Gerçekten fake konulardan niye, nasil zevk aliyorsunuz? Bide böyle bir hasas konuyu fake olarak kullanmak ne kadar üzücü. Gerçekten milyonlarca çift bebek özlemi ile yasiyorlar ve birçok kadin hakikatten siddet görüyor eslerinden. Böyle bir konu o insanlar ile dalga geçiyor resmen.
Gerçekten... Güya milyonda bilmem kaçlık hepsi birbirinden absürd ihtimaller bi araya gelmiş hepsi de bu insanı bulmuş. Dediğiniz gibi böyle hassas konuda bu uyduruk konuyu açmak da iyice midesizlik maalesef. Yazık...
Fakemiymiş yaa aaa bende cvp verdim okadar... anam buda hak ya vaktimizi calıonuzzz aaaaa
bu olayı yaşayıpta bebeğin ultrason görüntülerini rulo yapıp kocasına takdim etmeyecek kadın tanımıyorum ben
Sadece ilk mesajı okudum.
Komşusunun doktora gitme sebebi sonradan net olarak yazılmış mı, yoksa komşunun da hamilelik şüphesiyle doktora gittiği bizim mi yorumumuz?
Feyklik oranı buna göre değişiyor.
Konu fake tonla arkadaş size üzüldü size de komiklik eğlencelik çıktı değil mi okuyup eğlenmeye devam mısırını patlat kolanı da al oh misss.aynı evde yaşayıp da 1 sn harcayıp hamile olduğunu bir insan söylemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?