Lütfen yardım edin.

Bunun sizce artik gurur yapacak hali var mi. Neyi bekliyosun hala alt tarafi hamile.oldugunu syleyeceksin bu bebegini kullanmak degil.

Aslında bi yönden söylememen de mantıklı geliyo bebek için dönecekse dönmesin pfff ilk kez bi konuda gel gitler yaşıyorum hele ki sen hamilesin hormonlar 300 500

Aslında bi yönden söylememen de mantıklı geliyo bebek için dönecekse dönmesin pfff ilk kez bi konuda gel gitler yaşıyorum hele ki sen hamilesin hormonlar 300 500
içinde olunca daha da sık değişiyor insanın düşünceleri yapmak istedikleri karar veremiyorum ne yapmak istediğime bi an geliyor çıkıp gideyim diyorum hatta perşembe günü çıkıp gitmek için çıkmıştım evden çocuk parkına gittim orda babasıyla oynayan çocukları görünce gidemedim söylemek istedim kaç kez ama içimde bişeyler söylemem gerektiğini söylüyor çünkü ben bu adamı affedip affemeyeceğimi bilmiyorum bu adamla devam edebilecek miyim bilmiyorum çünkü ben söylediklerini yaptıkalrını unutamıyorum

çünkü unutturmak için bişey yapmıyo insan kaldırıldığını düşünse bile bi yerde siniri geçer azalır yani o aşamada gelir neden beni kandirdin der dimi sende durumu izah edersin bu ne orman kanunu resmen

bebek için dönmesi ne alaka ben anlamadım?
evet eşiniz büyük yanlış yapmış ama bu yanlışı bebeğiniz olmadığı için değil; kandırıldığını düşündüğü için yapmış
hamileliğinizi öğrendiğinde çok pişman olacağına eminim
o yüzden siz karar vereceksiniz devam edip etmemeye; o değil...

bakışlarında başka birini görüyorum orda eskiden gözlerinin içine bakmaya korkmazdım şimdi koruyorum yüzüne bakmaya

bakışlarında başka birini görüyorum orda eskiden gözlerinin içine bakmaya korkmazdım şimdi koruyorum yüzüne bakmaya
ya Allah aşkına söylemediniz mi daha. hakikaten türk filmi gibi yok oydu buydu. susmayın söyleyin, dramatize edip duruyorsunuz. yok vazgeçecekse geçsin vs. siz tokat gibi yüzüne çarpın ve hadi ben düşüneceğim şimdi deyin. vallahi ben daraldım halen söylemediğinize.

Böyle bi adam....
Neyse arkadaşım senden özür dileyip affetmeni isteyene kdr bebekten haberi olmasın boşver konuşmazsaa sende konuşma ne kıçını kaldırıyorsun hiç umursama bile...
Hatasını anlayana kdr ipleme derim terbiyesiz adam çok sinirlendim kocana offf

konuyu baştan oku bence bebek istiyorlar hemen olmuyo olmadığı anda adam çark ediyo soğuk davranmaya başlıyo

Ben olsam mesaj atardım bir saniye bile beklemezdim. Ve inan bana bazı insanlar ince düşünmeyi haketmiyor. Sen kalk anlamadan dinlemeden kadına vur. Üstelik o kadın hamile. Sonra da ben düşünücem de. Bence kesinlikle zaman kaybetme, at güzelce mesajını, sonra da yaslan arkana otur. Koca çok bulunur, ama evlat bulunmuyor bak 1 yıl gözyaşı dökmüşsün. Yazık bebeğine. Onu da üzme.

Nereye kadar saklanır ki? Söyle ve konuşmamaya devam et o düşünsün gerisini.

tutar yalan söylüyorsun der hamileyim diyince siz tahlil sonucunu gönderin.yeter ona da inanmazsa yuh yani

Intikamini soylememekle aliyorsun cnm...
Nasil olsa ogrenecek ve misal kac gun gectiyse o olaydan beri o kadar aci cekecek diye dusunuyorsun anladigim kadariyla...
Neyse karar senin cok kinci intikamci olabilirsin...
Evt senide anlamaya calisiyorum...
Aileni kenara itmis ve esinle bir hayat kurmussun...
Bircok seye boyun egmissin...
Bunca fedakarligin bedeli anlamadan dinlemeden ve esinin sana inanmamasinin sebebi olarak o cok agir gelen tokat olmus...
Dinle biraz kafayi...
ALLAH rahmet eylesin cenaze olusu esinin dikkatini baska yone dagitacaktir...
Sen suan hergun duzenli beslenmene dikkat et cnm...
Folik asitini al hergun...
Yumurtani ye sutunu ic...
ALLAH'IN verdigi nimete simsiki sarıl ve bebisini beslemeye basla...
Duzelecek hersey üzülme...

teşekkür ederim canım
belkide öyle düşünüyorum bilmiyorum belkide şimdiye kadar beni anlayabilen ve en yakın yazılan şeydi bu düşündüklerimi yazmışsınız resmen
yemek çok yiyemiyorum bir çok şeyin kokusu ağır geliyor canım havuçlu tarcınlı kek istedi bu gün yaptım
bulantılarla baş edemiyorum çok fazla oluyor yemek yesemde çok kalmıyor midem de ama en çokda uyuyorum bazen otururuken bile uykum geliyor uyumak çok güzel oluyor ama
sizinde oldumu bulantılarınız birde ne iyi geliyor leblebi iyi gelir dediler birde tuzlu çubuk aldım uyanınca hemen atıyorum bi kaç tane ağzıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…