• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin.

SAFRANSARIYIM

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
67
23
13
Merhabalar nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum bile. eşimle üniversitede tanıştık ve 2 yıllık evliyiz. başlarda çocuk istemedik biraz zaman geçsin gezelim evliliğin ne olduğunu anlayalım istedik. 1 yıldır da çocuk istiyoruz.başlarda her şey yolundaydı. ama sonra bir şeyler ters gitmeye başladı. eşim çok istiyordu bir bebeğimizin olmasını .ve her adet dönemimde yaşanan hayal kırıklığıyla eşim gerilmeye hırçınlaşmaya başladı. bu dönemde, neden olmuyor? sorusu en nefret ettiğim soru haline geldi. zamanla tartışmalarımız artmaya başladı. tek sebebi bir bebeğimizin olmayışıydı.
bundan 1 hafta önce.4 gün gecikmiştim . yine sıradan bir gecikme olmasından korkuyordum.komşum gebelik testleri başlarda doğru sonuç vermez diye kan testi yaptıralım bende gideceğim zaten doktora beraber gideriz dedi. o gün doktora gittik ve eşime söylemedim eğer hamile değilsem yeni hayal kırıklıkları yaşamayalım istedim. içimde büyük heycanlar büyük umutlarla gittim doktora . komşum doğum kontrol hapı almıştı. o hapı masanın üstünde unutmuş. eşim eve gelince çok kötü şeyler yaşadık. benim olduğunu zannetti. kötüydü çok kötü bir gündü. deliler gibi sevdiğim adam değildi sanki başka biriydi onu hiç öyle öfkeli görmemiştim. söylememe fırsat bile vermedi. vurdu bana. ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. o günü hiç unutamıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. eşimi affedemiyorum. söyledikleri çok ağırdı.bana el kaldrıdı. 4 duvarın arasında çırpınıp duruyorum. 1 haftadır bir çıkış yolu bulamadım. hamileyim mutlu olamıyorum.

Çocuk olmadı diye niye hırçınlaşıyo belki sıkıntı onda bu durumda çiftler gider çeşitli testler yaptırır ve doktor başka ne diyosasa onu yapar Velev ki problem sende idi ve doktor çocuğun olmaz dedi demek ki bosayacaktı seni

zor bir durum ama eşine kızdığın için karnındaki bebeğine yazık ediyosun,
eşin sonrasında hiç özür diledi mi kendini affettirmek için bir şeyler yaptı mı

Çocuk olmadı diye niye hırçınlaşıyo belki sıkıntı onda bu durumda çiftler gider çeşitli testler yaptırır ve doktor başka ne diyosasa onu yapar Velev ki problem sende idi ve doktor çocuğun olmaz dedi demek ki bosayacaktı seni
doktora gitmiştik zaten. hatta o kadar çok doktora gittik ki. hiç bir sıkıntı yoktu. doktorların hepsi olacak diyordu. şimdi hemileyim de ne oldu ne yapacağımı bile bilmiyorum

Zor bir durum şiddet olmasa konuş diyeceğim ama.
Offf bu erkekler!
Hamile olduğunu söyledin mi peki?

zor bir durum ama eşine kızdığın için karnındaki bebeğine yazık ediyosun,
eşin sonrasında hiç özür diledi mi kendini affettirmek için bir şeyler yaptı mı
aynı evdeyiz ama iki yabancı gibiyiz. konuşmuyoruz hiç. hatta bazen birbirimizi bile görmüyoruz. onu görünce kendimi çok kötü hissediyorum ağlama krizine giriyorum. hep o anları tekrar yaşıyorum.öyle mutsuzum ki. eve geç geliyor. bana nefret ederek bakıyor. o eski adam değil artık bambaşka biri oldu dün konuşmak istedim. senle konuşacak hiç bişeyim yok git başımdan seni affedemiyorum elimden bir kaza çıkacak dedi ve çıktı gitti

aynı evdeyiz ama iki yabancı gibiyiz. konuşmuyoruz hiç. hatta bazen birbirimizi bile görmüyoruz. onu görünce kendimi çok kötü hissediyorum ağlama krizine giriyorum. hep o anları tekrar yaşıyorum.öyle mutsuzum ki. eve geç geliyor. bana nefret ederek bakıyor. o eski adam değil artık bambaşka biri oldu dün konuşmak istedim. senle konuşacak hiç bişeyim yok git başımdan seni affedemiyorum elimden bir kaza çıkacak dedi ve çıktı gitti

adam paranoyak heralde gizli gizli hap kullandın ama doktor doktor gezdin bebek olsun diye öyle mi elbet barışırsınız da ya sonra?

söylemedim. bilmiyor hamile olduğumu. söylemeyide düşünmsöy. bildiğim tek şey hamile olduğumu bilmeyi haketmiyor. belkide bebeğide haketmiyor.
Bence biraz da onun yönünden bak o da şuan senin onu kandırdığını düşünüyor.Bu aksam gelince komsunun olduğunu ve hamile olduğunu söyle.

hamile olduğunu bilmiyomu
söylesen haklı çıkıcaksın kullanmadığını anlıycak

Dayak konusunda hatalı ama kim olsa hapı görünce aynı şeyleri düşünür ayrıca komşunuzun hapı masada unutması saçma geldi bana ne demeye yanında taşıyo ilacı taşıyo madem ne alaka sizde çıkarıyo çantasından falanda unutuyor bence eşinize hamile olduğunuzu söyleyin yoksa dahada gerilirsiniz huzurunuz kalmaz

Back