LÜTFEN YARDIM EDİN!

gizemli-kimlik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
26
7
26
Merhabalar,
Kilomdan hiç memnun değilim.Bu yüzden sağlıklı bir şekilde beslenmeye ve egzersiz yapmaya başlayacağım. 17 yaşındayım boyum 1.58 kilom 60 civarlarında.
Bana önerilerde bulunur musunuz?
Youtube'dan izleyip uygulayabileceğim (özellikle basen, kalça için) egzersizler varsa söyler misiniz?
Diyet yapmak istemiyorum. Çünkü diyet konusunda hiç başarılı değilim.
LÜTFEN bilgilerinizi benimle paylaşın.
Şimdiden teşekkürler.

Kilo vermek için ne tek başına diyet ne de spor yeterli oluyor aslında :)
Diyet yapmasanız da yediklerinize dikkat ederek spora başlarsanız,kilo vermenize daha faydası olacağı için motivasyonuzu arttırır.
Youtube da onbinlerce video var aslında aynen böyle arama yapabilirsiniz.
Hatta imkanınız varsa bir spor salonuna üye olursanız,istikrar sağlarsınız..
Çünkü evde kaytarabiliyor insan :KK70:

Öyleyse salon eve gelir yotubedan birçok plates ve kardio egzersizlerine ulaşabilirsiniz. :KK66:
Tavsiyede bulunamıyorum çünkü ben de moduma göre egzersiz yapıyorum ve öyle arama yapıyorum.
Ve belirli takip ettiğim biri yok ve çoğunu da kendim yapıyorum.
Plates,fitnes,kardio,squat benim ev şartlarında yaptıklarım bunlar,alet olarak dumble var siz yarım veya 1lt.lik pet şişeleri kullanabilirsiniz.

Anladım... Teşekkür ederim. :KK51:
Bu arada siteden edindiğim bilgilere göre sabah kalktığımızda limonlu su içmek yağ yakımına yardımcıymış. Bununla ilgili bir bilginiz var mı?

Evet kabuk tarçın,birkaç damla limon oda sıcaklığında su :KK66:
Fakat limonu abartma,geçen yıl bir genç kilo vermek için aşırı limon suyu tükettiği için ölmüştü.

Bu arada "egzersizler"bölümüne baktın mı,birçok başlık var,mutlaka sana göre birşeyler vardır..

karbonhidrati azaltabilirsin kati diyet isteemem dersen, aksam yemek saaatini erkene al ve atistirma kesinlikle
abur cubur hamur isi vs, sekerli içecekler olmamali
hiç spor yapamazsan bile gunde yarim saat olsun yurumeye çalis

Önerilerinizi dikkate alacağım teşekkürler.
Limonlu suyu sadece her sabah kalktığımda bir bardak içmeyi düşünüyorum.o_O

MaRaL_ Haklısınız, uzak durmaya çalışıyorum. Umarım başarırım. :oops:

diyet yapmadan zayıflamanız mümkün değil, çeşit çeşit diyet şekilleri var kendinize uygun olan bir taneyi seçin ve başlayın derim ama bazı insanlar diyete sadık kalmakta zorlanırlar, stres olurlar siz de öyle iseniz yediklerinizi yarıya indirerek diyet uygulayın.. her gün ne yiyorsanız yarısını yiyin yarısını bırakın.. bol su için, bir de sporla desteklerseniz (yürüyüş dahi olur) kısa sürede kilo vermeye başlarsınız..

yaşınız gereği çok şanslısınız bu yaşlarda kilo çok kolay veriliyor, yeterki çaba olsun.. en önemlisi de şimdiden işi sıkı tutmazsanız ileride çok daha büyük kilolarla baş etmek zorunda kalırsınız..

kilolarınızı dert etmeyin sadece ciddiye alın yeter :KK66:

sevgiler..

Asyasah, Gerçekten teşekkür ederim.
Evet diyet yapma konusunda hiç başarılı değilim. Bir çok topik inceledim fakat yapabileceğimi sanmıyorum.
Önerilerinizi dikkate alacağım. Hoppa
Sevgiler...

Platesi çok düşündüm. Hatta evde bir plates topumda var. Fakat nasıl yapacağım hakkında iyi bir araştırma yapmam lazım.Düzenli bir program bulursam yararlı olur sanırım.
Öneri için çok teşekkürler... :)
Internette cok fazla video var. Mekik çekmekte göbeği eritmede büyük etken. 7 kilo verdim ben sıkı sporla agustos ayından bu yana :) kolay gelsin sizede. Istikrar sart

Internette cok fazla video var. Mekik çekmekte göbeği eritmede büyük etken. 7 kilo verdim ben sıkı sporla agustos ayından bu yana :) kolay gelsin sizede. Istikrar sart

Evet istikrarlı olmak şart gerçekten.
Ya kendime güvenmediğimden ya da başaramayacağımı düşünmekten sanırım bir türlü motive olamıyorum. Ama başaracağıma inanmam lazım... :KK17:
Teşekkürler.

Evet istikrarlı olmak şart gerçekten.
Ya kendime güvenmediğimden ya da başaramayacağımı düşünmekten sanırım bir türlü motive olamıyorum. Ama başaracağıma inanmam lazım... :KK17:
Teşekkürler.
Ilk zamanlar ne kadar spor yapsanizda kilo veremiyosunuz. Vücut alisana kadar. Ay çok can sıkıcı bir durum. Ben baya bunalima girdim.Allahimm zayiflayamiyorumm hep siskomu kalcaamm:eek: diye panik oldum. Pes etmedim ama sonucu güzel oldu. Hala devam ediyorum,2-3 kilo daha vermem lazım Hoppa

Ilk zamanlar ne kadar spor yapsanizda kilo veremiyosunuz. Vücut alisana kadar. Ay çok can sıkıcı bir durum. Ben baya bunalima girdim.Allahimm zayiflayamiyorumm hep siskomu kalcaamm:eek: diye panik oldum. Pes etmedim ama sonucu güzel oldu. Hala devam ediyorum,2-3 kilo daha vermem lazım Hoppa

Kesinlikle can sıkıcı bir durum. Ben 2-3 gün yapıyorum sonra da ay bu olmayacak diyip bırakıyorum.
7-8 kilo versem yeterli. Fazla gibi görünmüyor ama boy kısa olunca gerçekten hoş bir görüntü olmuyor... :KK61:

Merhabalar,
Kilomdan hiç memnun değilim.Bu yüzden sağlıklı bir şekilde beslenmeye ve egzersiz yapmaya başlayacağım. 17 yaşındayım boyum 1.58 kilom 60 civarlarında.
Bana önerilerde bulunur musunuz?
Youtube'dan izleyip uygulayabileceğim (özellikle basen, kalça için) egzersizler varsa söyler misiniz?
Diyet yapmak istemiyorum. Çünkü diyet konusunda hiç başarılı değilim.
LÜTFEN bilgilerinizi benimle paylaşın.
Şimdiden teşekkürler.

Canim tam olarak ne anlamda yardim istedin anlamadim. Burada video paylasin diyorsun en son mesajinda da 2-3 gün yapip birakiyorum diyorsun. Öncelikle düzenli olarak spor yapman lazim. Spor görsel paylasim basligina gir, orada her vücut bölgesi icin ayri ayri baslik ve videolar var. Biraz forumu dolasip bilgi toplamaya üsenmeyin, insanlar zaman ayirip basliklar aciyorlar her konu icin. Bak ben annen yasindayim yillardir spor yapiyorum. Simdi baslamazsaniz ilerde cok pisman olursunuz. Ayrica beslenme düzenini degistirmen lazim. Saglikli yag yiyeceksin zeytinyagi, tereyagi, ekmegi, hamuru, sekeri keseceksin. Istedigin kadar spor yap sekeri rafine gidalari, ekmegi yedin mi bir faydasi olmaz. Kepekli ekmek ye mutlaka yemen gerekiyorsa. Kuruyemis ye, karbonhidrat ihtiyacini ceviz, sebze gibi seylerden karsila. Sen önce ir videolari incele baska sorun olursa yönlendiririz. Ayrica beslenme, spor haric uyku da önemli. Aksam 22 den sonra gece 2-3 arasi leptin hormonu calisiyor bu da kilo vermemizi yaglari yakmamizi kolaylastiriyor. Erken yatmaya calisman lazim o saatlerden faydalanmak icin.

Son düzenleme:
Canim tam olarak ne anlamda yardim istedin anlamadim. Burada video paylasin diyorsun en son mesajinda da 2-3 gün yapip birakiyorum diyorsun. Öncelikle düzenli olarak spor yapman lazim. Spor görsel paylasim basligina gir, orada her vücut bölgesi icin ayri ayri baslik ve videolar var. Biraz forumu dolasip bilgi toplamaya üsenmeyin, insanlar zaman ayirip basliklar aciyorlar her konu icin. Bak ben annen yasindayim yillardir spor yapiyorum. Simdi baslamazsaniz ilerde cok pisman olursunuz. Ayrica beslenme düzenini degistirmen lazim. Saglikli yag yiyeceksin zeytinyagi, tereyagi, ekmegi, hamuru, sekeri keseceksin. Istedigin kadar spor yap sekeri rafine gidalari, ekmegi yedin mi bir faydasi olmaz. Kepekli ekmek ye mutlaka yemen gerekiyorsa. Kuruyemis ye, karbonhidrat ihtiyacini ceviz, sebze gibi seylerden karsila. Sen önce ir videolari incele baska sorun olursa yönlendiririz. Ayrica beslenme, spor haric uyku da önemli. Aksam 22 den sonra gece 2-3 arasi leptin hormonu calisiyor bu da kilo vermemizi yaglari yakmamizi kolaylastiriyor. Erken yatmaya calisman lazim o saatlerden faydalanmak icin.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler.
Önerilerinizi dikkate alacağım.
Ben formu dolaşmaya üşenmiyorum. Formu aylardır inceliyorum. Fakat kendime uygun şeyler bulmakta zorlandım ve sizler gibi yetişkinlerden bilgilendirilmek istedim hepsi bu.
Sağ olun.

X