Lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok zor bir durumdur gerçekten. İnsanları istemedikleri şeye bu kadar mecbur etmek doğru değil. Ama öyle aileyle zor olur yani izin vereceklerini sanmıyorum. Sadece evlenince kesinlikle kendi düşüncelerinize uygun biriyle evlenin. Hiç karşılaşmadığım bir olay olduğu için nasıl davranılsa iyi olur bilemedim

Bizim gibi bir aile yapısına sahip toplumlarda, yani çocuğu ona hükmedebileceği bir köle gibi gören ailelerin olduğu toplumlarda yaşadığınız çok normal. Tam tersini bekleyen bir ailede doğup, siz kapanmak isteyebilir, yine aynı baskıları yaşayabilirdiniz, burada olay din de değil bence.

Ailenizi ve yapabileceklerini en iyi siz tanıyorsunuz. Hemen şimdi açılmanız mümkün değil belli ki, ama bu durumu kabullendiğinizi düşündürmeyin onlara, kapanmak istemediğinizi ve mutlaka bir gün açılacağınızı hep belirtin. Kırmadan, ama kararlılığınızın altını çizerek. Günü geldiğinde onlar da kabul edecektir.

Herşeyin mantıklı bir açıklamasını bulamazsın bu hayatta.Sana yeşil olan bir ağaçtan nasıl renkli meyve oluyor yada hadi şekli rengi farklı nasıl farklı tat oluyor desem bunuda açıklayamazsın değil mi?Keşke ailen gerçekten sana sevdirerek güzelce anlatarak bunu daha geç bir vakitte yapsaydı.Belki o zaman daha güzel olurdu.Sende istekli olurdun.Muhtemelen ergenliğe girdiğin için o kadar küçükken kapandın...Ben 20 yaş civarında kapandım ve annem baskı yaptığı için inat edip kapanmamıştım...Karşılaştığımız tutumlar bazen bizi severek yapacağımız şeylerden de bazen bizi uzaklaştırabiliyor malesef.Lütfen neden açılmak istediğini iyi ayırt et güzel kardeşim.Senin gibi küçük yaşta kapanmak çok isterdim bu o kadar güzel ki çok başka bir nimet...Bu güzelliği ilerleyen zamanda anlarsın ama umarım o zaman pişman olacağın bir seçim yapmamış olursun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…