- 20 Eylül 2014
- 67
- 15
- 28
- Konu Sahibi Kartaliceme
-
Amin Allah kimsenin başına vermesinAllah rahmet eylesin..ne denir ki şimdi bilemedim.
Aklımdan bir saniye bile çıkmıyor
başınız sağolsun.Allah sevdiklerine ve size sabır versin.
çok zor bir durum.
ölüm ün söz konusu olduğu yerde herşey boş ve anlamsız
kelimeler yetersiz kalıyor ne yazık ki.
Allah rahmet eylesin.sabır versin..
Sizden büyük müydü..adam dediniz diye soruyorum
Sağolun. Evet ama sanki yüzyıllarca hayatımdaymış gibi hissediyorum. Bilmiyorum ne olacak böyle nereye çıkacağımBaşınız sagolsun,
Her şeyde var bir hayır diye düşünün... birlikte bir şeyler yaşasanız bağlılığınız çok daha farklı olurdu... su an çektiğinizden daha çok acı çekerdiniz...
Öyle yada böyle tek ilaç zaman...
başka bir yolu olsa keşke, sizi hafifletecek acınızı dindirecek...
Umarım bir çıkar yol olurCanım yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef.Kendine eziyet etme lütfen.
Çok teşekkür ederim amin inşallah..Mekanı cennet olsun. Ama kaderde olsa olurdu zaten bir şekilde demek ki böyle olması gerekiyormuş.Şöyle de birşey var bazen o kişiye ulaşamayınca göZümüzde çok büyütüyotuz yada o anın üzüntüsüyle çok fazla anlam yüklüyoruz.Şey gibi birini gördüğümüz zaman ya ben sanki bbunu önceden tanıyorrmusumgibi yada bir anda cok fazla duygu hissederiz tanımadıgımız birine gizemli gelir böyle de olabilir.Sonucta onunda sevdiği bir insan olabilir bilemiyoruz ki içini zaten hiç mıhabbñtinizde olmamıslah Ulasmak istese sana ulasabilgirdi. Herşey nasip kaderde ne varsa onu yasiyoruz Rabbim sabır versin yine de size
Çok teşekkür ederim.Başınız sağolsun, ne denir ben de bilemedim.
Ama insan sevdiği birini kaybedince dünya dar gelir tahmin edebiliyorum.
Yapacağınız fazla birşey yok, onun için dua edin, Allah taksiratını affetsin.
Fakat hayat bir şekilde devam ediyor, mecburen önünüze bakmanız gerek.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?