• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin

Allah rahmet eylesin,çok gencmis, başka şeyler bul düşünecek,atlatacak tek yolun bu,imkanın varsa seyahat et,başka insanlar gör.
Hep aynı ortamda aynı şeyi düşünerek unitamazsin

Allah rahmet eylesin,çok gencmis, başka şeyler bul düşünecek,atlatacak tek yolun bu,imkanın varsa seyahat et,başka insanlar gör.
Hep aynı ortamda aynı şeyi düşünerek unitamazsin
Valla seyahat ettim diyebilirim 3 4 gün kaçtım yaşadığımız yerden ama çok bir etki etmiyor açıkçası. Aklımdan anlık çıkıyor sonrası yine aynı. Garip bir his. Ulaşamamayla beraber bir acı ve pişmanlık var. Ailesi daha büyük acılarla boğuşuyor bencillik etmek istemiyorum. Allah kimseye göstermesin bu acıyı

Gecen bir uyenin konusu vardi kocasi aniden oldurulmus kadincagiz emzikli bebegiyle kaldi. Acilamaman hayirli olmus su an cocuklu ve dul olabilirdin. Tabi kavusamamak aski buyutuyor ama en azindan madur olmamissin.

Basiniz sagolsun cok gencmis .Elden ne gelir Allah in takdiri.dua edin annesine de bir sey soylemeyin bu sizin duygularinizla alakali .

Back