• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin..Tatilim berbat olacak..!

canım geciktirici kullan hatta şimdiden kullanmaya başlamalısın.Benim her tatilime denk gelir illa hatta düğünüme,nişanıma herşeyime.Ben hep geciktirici kullandım sorun etme......opuyorumnanaktan

canım geciktirici kullan hatta şimdiden kullanmaya başlamalısın.Benim her tatilime denk gelir illa hatta düğünüme,nişanıma herşeyime.Ben hep geciktirici kullandım sorun etme......opuyorumnanaktan

ama daha çok küçük henüz 13 yaşında bence ilaç kullanması sakıncalı olabilir
jinekolağa gitmesi en iyisi..

ama daha çok küçük henüz 13 yaşında bence ilaç kullanması sakıncalı olabilir
jinekolağa gitmesi en iyisi..

canım yaşını bilmiyordum tabi jinekoloğa danışmasında yarar var ama eczacıyada danışabilirler.Malum insan o yaşlarda biraz çekiniyo jinekoloğa gitmeye ben çok gitmiştimde kist içinyerimseniben.En iyisi annesi gidip danışsın.....

3-4 gune kadar tatıle gıdecegım..ama tam tati:1no2:lımın baslayacagı gun malum olayla karsılaıyorum..tatılımın 1 haftası gıdecek..Mahvaldum.Ne yapacagım..

benim bikaç tanıdığım tatildeyken doğum kontrol hapı içiyodu.ama mantıklı değil tabiki.elinden geliyosa tatili ertele

14 hıııh :D..--------------------------------------------------------------------------------

regl oldum.şuan cok agrım var yerımde duramıyorum..

sende bir haftasini güneslenerek gecir ya...nevar sanki biitncede denize girersin...zaten sanciyi tek bir gün cekiyorsun ondan sonra sadece kan akiyo...geciktirici hap alma derim ben

kiz daha 14 yasinda arkadaslar hemde bekar

ne tamponundan bahsediyorsunuz yasakkelime

zaten regl olmussun tatlim artik katlanicaksin

bir arkadasinda dedigi gibi bitene kadar guneslen ,bittikten sonrada doya doya yuzersin

nasilsa iki haftaymis tatilin ..

bol eglenceler :1hug:

ben geçmışte adet gecıktırıcı cok kullandım, bi sorun yaşamadım ama sonuç ıtıbarı ıle zararlı bışey, duzenını bozma. 3 gun denıze gırme guneşlen, yanı denıze gırmeden de oranın tadını çıkarabılır, kafanı dagıtabılır,kıtap okur, uyur, manzarayla ruhunu dourabılırsın. ıyıleşince acısını çıkarırsın. tatil olsun da çamurdan olsun şekerr

Back