Bir kac yıldır uyeyım ancak hep diyet sayfalarında dolasırdım hıc dusunmemıstım buraya bır seyler yazabıleceimi..Her neyse 24 yasımdayım 4 yas buyuk ablam var.. 6 yıl önce babamı kanserden kaybettık.Annem cok baktı babama cok fedakarlık yaptı cok seyler yasadık ama hıc bırbırımıze sırtımızı donmemıstık.. 2 yıl önce anneme facebook actım kardesleryle oyalansın dıye. annem ortaokul arkadasıyla karsılastı sıtede ve arkadaslık etmeye basladılar ama gece bile kousuolardı adamla. ben sabrettim arkadaslardır dedim 3 ay once adamı eve getirdi bizi tanıstırdı arkadasım diye.. hepimiz teyzelerim ablam ben süphelenioduk ama kırmamak için ses çıkarmıyoduk. Ablam en sonunda annemin facebook mesajlarını görmüş ve aleni bir şekilde ilişkileri oldugunu ögrenmis ve adam evli tabi önce soylemeliydim.. ablamla ben babamı kaybettigimizden beri evlenmelisin diyoduk annem asla diyodu.. iki hafta kadar önce evlencem tabi dedi ilk kez. bu sırada mesajlardan ögrendik ki adam bizi etkilemek için oyun oynamıs eve geldiginde ve bundan annemin haberi varmış.. ben saygılı davranmıstım adama..adam evden gittikten sonra anneme mesaj atmış küçük kızın yuttu ama buyuk yemedi demiş..benim annem bize oyun oynanmasına göz yummus..ben gitti herseyi en büyük teyzeme anlattım o da bana mektup yazın bırakın yuzyuze kavga daha da buyur dedi. 2 gun once mektubu bıraktık ve cıktık evden ablamla..mektupta biz senin kızlarınız seni vok sevioruz ama hata ediosun adam evli gibi cümleler yazdık..annem öglene dogru yanımıza geldi mektup bıraktı ve gitti.. yazdıgı mektupta siz artık kızlarım deilsiniz o adam sizi 5 kere satın alır ahlaksızlar gibi cümleler yazıodu..ablamın erkek arkadaşı gizlice ögrenmiş ki adam sürekli kadınlarla böyle münasebetlere giriormus ve dolandırıyormuş. karısı biliyormu birlikte mi yapıolar bilmiorm. ama evimizdeki ikiyüzlülüge yalanlara birbirini aldatmalara son verdim.ama artık annem yuzumuze bakmıyor üstelik ortak hesaplarımızı kendi adına çekmiş bugun tamamen ipleri koparıyor. mektubunda arkadışmla ilişkimi bitirdim mutlu olun yazmıs ama bugun ablam yine mesajlaşırken görmüş..psikologa gittim bekle diyor. ben ne yapacağımı bilemiorum ben evli olsam kocam beni aldatıo olsa annem bunu kabul edermiydi bunu baska bir kadına nasıl yapar kendisinin cok yaralı üzgün olması bahane olamaz. üstelik onca mesaja kanıta ragmen hala yalan soyluyolar diyomus ama utancından eve gelemiyor biz uyuynca geliyor bu arada adam sehirdışında yasıyor ama gelip gidiolar arada.. ne yapmalıyım cok yorgunum katlanamıyorum bu benım annem mii?
inanın bende inanamıyorum. adam bize karşı dolduruyo bi de. annem büyülenmiş gibi çözemiyorum. suan da utandıgı için mi böyle tepkiler veriyo yoksa gerçekten beyni yıkanmışçasına bizden nefret mi ediyo. anlayamıyorum insan bosveremiyo, bir süre bırakym pesini diyemio. ne yani illa kullanıldıktan sonramı anlıcak bizi. illa dolandırılması mı gerekio. aynı evin içinde karşılaşmadan yaşamaya çalısıoruz ne uyku kaldı ne huzur.. dürüstlük en dorusu ikiyüzlülük yapmayalım, düşündügümüzü söyleyelim artık aptal yerine koymasın bizi dedik biz yalancı ahlaksız olduk.. artık bize annelik yapamazmıs bide öle yazmıs..utancından olsa iyi olur cnku hala uste cıkma cabasını hosgoremiyorum tek bekledigim basını onune egmesiydi yapmadı..
eğer bunlar gerçekse işiniz karışık biraz
bence annenizin üzerine gitmeyin yanlışını kendisinin anlaması için zaman verin
hatası büyük gerçekten ama kandırılmışta olabilir
nede olsa babanızı kaybetmişsiniz ve annenizde zor zamanlar geçiriyor
annenizin duygusal boşluğunu çok güzel doldurmayı başarmış karşı taraf ama mühim olan annenizin tavrı her ne olmuşsa olsun adam için sizi 5 sefer satın alır vari yaklaşımlar dehşet . . . insan ben bu yaşa bu anneyle nasıl geldim diye sorar durur kendisine . . ?
Anneniz diyelim ki kandırıldı,siz bi şekilde affedersiniz
Ama adam evli,annenize bu gibi durumlarda hangi yakıştırma yapılır biliyosunuzdur sanırım
Anneniz gerçeği öğrenince,kuyruğu kıstırıp sizlere döncektir zaten
Ama yazık gerçekten,sizlere ve adamın eşine,çocuklarına
eğer bunlar gerçekse işiniz karışık biraz
bence annenizin üzerine gitmeyin yanlışını kendisinin anlaması için zaman verin
hatası büyük gerçekten ama kandırılmışta olabilir
nede olsa babanızı kaybetmişsiniz ve annenizde zor zamanlar geçiriyor
gerçek diil gibi geliyo biliorum.. ne yazık. teşekkür ederm herkese.. ama işte insanın ahlaki değerleri değişmemeli ne kadar yıkık ta olsa.. bizi üzen bu. sorun affetmek diil eger o mektubu okuduktan sonra kabul etse başını eğseydi herşey farklı olurdu. böle bişey kime anlatılır artık karışmış durumdayım. yapmaz dediğim herşeyi yaptı bu kadar ileri gidiceini düşünememiştim. adamın çocukları yok iyiki yok bide onlar üzülürdü. nasıl bi dolap. kandırılmış olması farketmez aslında çünkü insan istemezse kanmaz,üniversite mezunu çalışan bi kadın bu.. son çare adamın karısına gitmek diye düşünüorz ablamla ama yine kötülük buluruz diye çekinioruz,belli olmaz kadın biliodur anlıodur mutlaka.. dediiniz gibi beklicem bi süre..
gercektende sok geciriyorum yani gercek deilmis gibi film gibi resmen. ama yani bekleyin biraz sabredin dua edin... dicek baska bisi bulamiorum eminim anneniz hatasini anlicak ve geri donecekdir sonucda siz onun evlatlarisniz sizen ayri kalamaz yani.. suan o sinirlidir yada pisikolojisi bozukdur ... sabretmekden baska bisi yapamazsiniz bu durumda
gercektende sok geciriyorum yani gercek deilmis gibi film gibi resmen. ama yani bekleyin biraz sabredin dua edin... dicek baska bisi bulamiorum eminim anneniz hatasini anlicak ve geri donecekdir sonucda siz onun evlatlarisniz sizen ayri kalamaz yani.. suan o sinirlidir yada pisikolojisi bozukdur ... sabretmekden baska bisi yapamazsiniz bu durumda
teşekkur ederim.. kesin olarak karar verdik ablamla, ciddi psikolojik sorunları var..daha neler yaptı geçen sürede buraya yazmadığım..ama artık onu hasta olarak görüp dert etmemeye çalışıorum tedaviye baslaması gerek, tabi önce bizim konuşmamız gerek ama dedigim gibi olgun ve sakin olmaya çalışıorum bu bi süreç sanırım bi süre kendi haline bıraktık. evet aynen film gibi hatta böle bi filmi izlemem ben hiç gerçekçi değil olur mu diye,ama zaman tamir etcek herşeyi sanırım..
bencede annenizi pıskolaga goturmenızde fayda var. olmadı adamın eşiyle konuşun. ne demek size oyun oynamak bır anne bunun nasıl kabul eder. terbiyesiz adam