D
desga
Ziyaretçi
- Konu Sahibi desga
-
merhaba kızlar bu benim açtığım ilk konum biliyorum ama gerçekten cevaplara ihtiyacım var2 aylık evliyim eşimle ilk ilişkiye girmemizde bi sorunla karşılaşmadık ancak ilk ilişkilerimde ciddi bir yanma ve derin bir acı hissediyordum bu acı nispeten geçmesine rağmen yinede cinsellikten beklediğim gerçekleşmedi hiçbir şekilde zevk almıyorum ve nasıl söylesem biraz daha derin olduğunda garip bi h,is duyuyorum sanki içimde bir organ garip bi dokunmayla temas etmiş gibi ama zerre zevk almıyorum. eşim oldukça anlayışlı dawranıyor ancak ebn yinede üzülüyorum duygusal anlamda yıpranıyorum. sizce bu acı hissi ve zevk almama duygusu geçer mi yada bende bir sorun olabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim sağolun...
bence bı doktora gıt. belkı ıdrar yollarında bı şey vardır. yanma dönem dönem bendede oluyo.( 7 yıllık evlıyim) bide şey dene dıcemama neyse, doktora gıt mutlaka.....
Canım bence bii doktora git göbeğinin alt tarafında bi yerde baskı oluyomuş gibi bi ağrı mı bu?Bende aynı şikayetlerle gittim akıntımda vardı.Rahimde yara çıktı korkma çok kolay bi operasyon ama her kadın yılda 1 kez jinekoloğa gitmeli sende ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?