Doktora gitmeyi düşündüm fakat doktor kızlığın bozuluyo bundan daha normal ne olur der diye utanıyorum başına gelen var mı diye sormak istedim. Kendimi kasmıyorum canım abartılcak derecede acımıyor zaten girmeye çalışınca kanıyor kist olsa tam birleşme sonrası kanama gelirdi diye düşünüyorumBuradan fikir alacağına doktora gitsen.. Belki kist vs birşey var kanaman o yüzden devam ediyordur.
Ben acıya dayanırım canım tatlı insan değilim ama dediğiniz gibi girmeye başlıyo sonrasında 4 5 damla kanama geliyor bu seferde ya devam edersek kanamam artarsa durmazsa korkusu oluyorTam ilişki yaşamadık demişsiniz belki de hiç tam açılmadı. Sürekli yırtılma boyutunda kalıyor ve siz duruyorsunuz. Canınız biraz acıyınca geri çekilmeyin. Diyorsanız ki yapamıyorum belki başka sıkıntınız vardır bir doktora gidin. Durumu ikiniz için de psikolojik boyuta taşımayın.
Evliyim, yani bilemedim ilkinde normal ama ikinci de olmaması lazımdı. Bence en doğrusu doktora gitmen. En azından bir sıkıntı yok derse için rahatlar tedbirli olursun ve sonrasında devam edersinizEvli misin bilmiyorum ama sizce anormal bi durum mu ? Çünkü her yerde okuyorumkızlık bozulunca bir iki damla gelir diye benim ilk ilişkimdede 4 5 damla geldi sonra 3 günde lavaboya gittikçe geldi ben bozuldu sandım ikinci ilişkimdede aynı kanı görünce elim ayağım boşaldı
Ben acıya dayanırım canım tatlı insan değilim ama dediğiniz gibi girmeye başlıyo sonrasında 4 5 damla kanama geliyor bu seferde ya devam edersek kanamam artarsa durmazsa korkusu oluyoreşimde tam birleşme yapsak tam açılsa bidaha olmıcak diyo yinede güvenemiyorum kanama durmazsa falan diye kurmaya başlıyorum
Bunun sonu öyle duruyor zaten sadece doktor dalga geçer diye utandımEvliyim, yani bilemedim ilkinde normal ama ikinci de olmaması lazımdı. Bence en doğrusu doktora gitmen. En azından bir sıkıntı yok derse için rahatlar tedbirli olursun ve sonrasında devam edersiniz
İnanın cesaretliyim hani öyle çıt kırıldım nazlı insan asla değilim ilk ilişkime başlarkende ikincisine başlarkende çok rahattım ama bazı yerlerde yazı okuyunca çok kötü oldum bazılarının zarı kalın olurmuş çok zorlanınca kanama durmazmış diye o etkiledi beniBence eşiniz haklı. Biraz cesaret gösterin.
Peki ya o an 3 4 damla gelmeside normal midir yani yakınlarınızada öyle olmuş öu ilk ilişkimde fazla geldi 3 gün lekelenme gibi devam etti ikincisindede o an geldi sonra durdu gelmedi ama biz kanı görünce devam etmiyoruz etmemiz mi gerekiyor ne yapıcağımı bilmiyorum ciddenHerkeste farklı olur.
Bir arkadaşım ve kardeşimde 10 gün falan sürmüş kanama.
Benim bir kaç gün bir iki damla şeklinde olmuştu.
Peki ya o an 3 4 damla gelmeside normal midir yani yakınlarınızada öyle olmuş öu ilk ilişkimde fazla geldi 3 gün lekelenme gibi devam etti ikincisindede o an geldi sonra durdu gelmedi ama biz kanı görünce devam etmiyoruz etmemiz mi gerekiyor ne yapıcağımı bilmiyorum cidden
Hemen doktora gidip baktırmakta istemiyorum çok çekiniyorum dediğiniz gibi bi şekilde çözücez çünkü bi damar yırtığı falan olucak şekilde bile birleşme yapamıyoruz bi yerde tıkanıp kalıyor kanama başlıyor muhtemelen kalın zar diye düşünüyorum inşallah atlatacağım çok teşekkürler bilgileriniz içinValla kardeşimin bütün yatak kan olmuş öyle damla falan değil.
Asıl korkunç olan onunki bence.
Sonrasında adet olur gibi devam etmiş.
Herkesin normali farklı anlayacağınız.
Korkulacak bir şey yok.
Bence devam edin.
En kötü ne olabilir?
Kanamanız aşırı olsa, (regl kadarı normal bence) onu da aşarsa acile gidersiniz en fazla..
Panik olmayın.
Ay senin bubyazin beni mutlu etdi bende ilk defada kan kirmizi geldi ama yatak batmadi sonra 2gun geldi sonra iliski yasamadim ama bakire digilim dedi doktor bende de aona kadar yasanmadiMerhaba.sizin önerilerinize bilgilerinize ihtiyacım var yarımcı olursanız çok seviniceğim
Yeni evlendim ilk gece kanamam oldu 3 gün sürdü. 5 gün ara verdik fakat ikinci ilişkimdede aynı şekilde kanamam oldu
Kendimi asla kasmıyorum eşimde hiç kaba bir insan değil benim hazır olmamı bekliyor her yerde okuyorum ilk ilişkide biraz gelir abartmayın diye ama benim ilk gecemdede 4 5 damla geldi devamındada lavaboya çıktıkça 3 gün geldi ikinci ilişkimdede aynı şekilde açık kırmızı kanamam oldu asla tam birleşme yaşayamadık bu kanamadan dolayı ve ben artık çok korkuyorum ve ilişkiden kaçıyorum başına gelen var mı lütfen yardım edin psikolojim çok bozuldu çokta utanıyorum.
Doktora muayene oldunuz mu doğru mu anlıyorumAy senin bubyazin beni mutlu etdi bende ilk defada kan kirmizi geldi ama yatak batmadi sonra 2gun geldi sonra iliski yasamadim ama bakire digilim dedi doktor bende de aona kadar yasanmadi
Insallah ikinci defada gelir kan
İlk ilişkiye girmeye çalıştığımızda kan gelmişti ne çok ne az doktorla konuştum zarın yırtılmış olmalı ikincide acında çok olmaz demesine rağmen bizde tam birliktelik yaşayamamışız yani zedeleyip durmuşuz kan gelincede sizin gibi yapınca korkunca tamamen yarım kalmış bu iki kez felan oldu artık kendimin üzerinde bi ağır baskı vardıkı doktorumla konuşunca rahatlama geldi ve sonrasında kendimi güya kasmadım bu kez tam bir birliktelik oldu ve bu kan ilk seferden gelenden daha çoktu ertesi iki günde az az devam etti ama doktorum herşeyin çok doğal normal olduğunu izah etti canım sen ne kadar kendini kasmıyorum desende kasıyosundur jinekologunu iyi seç çok iyi anlıyorum seni ve inanki yüm korkular boşaymış gerçekten sadece 2 /3 dakika sonrasında sevdiğin insanla yaşananlar anlatılmıyo o duygular felan sakin olmalısın her kadın güçlüdür ve herkez yapıyo ordan kaç kez çocuk çıkaranlar var yani o mu girmeyecek
nasıl yani canım anlamadım ?Ya canım ben olay farklı bu onceden bı kızlaydı ben ogrenınce bıtdı nısan evlılılden dondum falan dıyodu benıde belkı onyızden bırakmıs suan kotuyum bılemıyorum delırcem zaten bakıre dıgılım artık bıde bu olunca baya kendımı kotu hıss edıyorum suan