- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya tatlım bende ilişkiye gireli çok olmadı daha yeniyim yani duygular taze gerçekten çok iyi anlıyorum bende bi makale açmıştım olmuyo sanki bişey var gitmiyo diye sonra biraz burda konuştuklarım ardına jinekologumdaki konuşma beni çok rahatlattı biz evliyiz resmi dimi nikahımız oldu ama düğünümüze 2 ay var bunuda kafata takmışım galiba her ne kadar sıkmıyodum desemde bilmeden sıkmaktan iki gün bacaklarım ağrıda düşün nasıl germişim kendimi sonra dokyorumla konuşmadan ertesi gün eşime yemek yapıp götürdüm o iki gün önce deneyiptenolmadığından bekliyelin hazır ol vs dedi yok dedim hazırım eminim kendimden bu kez olucak olduda tabi hiç bişey anlamadık ikimizde ilk cinsel birleşmesini wooa acayip zevk aldım diye anlatanıda görmedim için rahat olsun dediğim gibi şu yaşayacaklarımı bilseydim o acıya defalarca katlanırdım çünki sevdiğim adam ve o duygu felan çok başka yani tatlım içini rahat tut ferah tut karşındakinide yıpratma sende yıpranma kadınsın güçlüsün allah taşıyamıycamızı bilseydi böyle bi şey vermezdi kendine güven bide ıslanamıyosan düşünceden felan acıydı kandı vavs hibi şeylerden krem veya kayganlaştırıcı kullan bende düşüncelerden 0 ıslaklık oluyodu yeni yenii az az olmaya başladı kesinlikle kayganlaştırıcı iyi gelecekYaa gerçektende öyle resmen aynı şeyleri yaşamışız dediğiniz gibi o takılıp ilerleyemeyince bilinçsiz ya kayıyorum ya ittiriyorum bide kafama koymuşum ya o kanı sürekli gözüm orda iki lafımdan biri kan var mı kan var mı oluyo sanki o kanama başlıcak ve durmıcakmış gibi 2. İlişkide ilkine göre daha az kan geldi ama bütün cesaretimi aldı gitti normalde evlenmeden bu konularda ya korkulcak ne var herkes yapıyo derdim bide araştırmalarda hep bir iki damla diye okudum şimdi benden gelince direk kuruyorum kesin benim damarım yırtılıyo zorlasa daha çok kanıcam durmıcam diye size ne kadar teşekkür etsem az o kadar rahatlattınız ki beni anlatamam allah razı olsun bu işlem hallolduğunda ilk size bilgi vericem
ok ne kandirmasi her seyi demisdi bana evinde tek kaliyo kiz il disinda biliyorum zaten ama ayrildik diyodu orasi kesin yoksa kiz arardi her gun yanindaydim kullanmaklik biride diyilim uzatan bunaltan biriyim adam bunalmadi henden ne dedim yapdi iki saat kus kalamiyodu onu unutdum simdi sen beni uzuyosun diyodu yani is cikisi yanima gelirdi yani bitecegini bilseydi neden bakiree yatsinCanım üzülme ama sen baya kandırılmışsın. Muhtemelen çocuk evliymişki kız o soyadı kullanıyor. Kızın profil resmi çocukla ikisinin falan mı ? Çocuk muhtemelen evleniyim ama günü mü gün ediyim diye seni kullandınişi bitincede attı. Kızının yanında olmamasıda belki kız il dışına atandı yada kız çocuğu seninleyken arkadaşlarıyla diye biliyodu yada toplantım var işim var mesaim var diye eşini kandırıp sana geliyodu keşke kanmasaydınız çok üzüldüm ama bence eşine yazmak gibi hata yapmayın eğer cidden çok ağır geliyorsa dava açın evlilik niyetiyle beni kandırdı bunları bunları yaptı diyin ceza alır
Yok her yer kan olur psikolojisi değilde ya kanamam durmazsa psikolojisi beni etkiliyor araştırınca bir yazı okudum kanamam durmadı vs gibi o beni çok etkiledi o sebepten hep olumsuza yoruyorum bide çevremdeki her evli az bişey geldi bidaha devam etmedi tarzı konuşuyordu bu yaşıma kadar hep öyle duydum benim 2 ilişkimdede gelince benimki anormal kesin zorlarsamda durmıcak diye düşünüyorum ama deneyebilirim önerinizi teşekkür ederim düşünceniz içinEğer çözüm bulmadıysanız banyoda tam birleşme deneseniz? Her yer kan olur pisikolojisinide atmış olursunuz.
Ama sen kendi kafanda sürekli kurarsan olmazkiY
ok ne kandirmasi her seyi demisdi bana evinde tek kaliyo kiz il disinda biliyorum zaten ama ayrildik diyodu orasi kesin yoksa kiz arardi her gun yanindaydim kullanmaklik biride diyilim uzatan bunaltan biriyim adam bunalmadi henden ne dedim yapdi iki saat kus kalamiyodu onu unutdum simdi sen beni uzuyosun diyodu yani is cikisi yanima gelirdi yani bitecegini bilseydi neden bakiree yatsin
Benim ıslanma sorunum olmuyor ama yinede normal derecede mi ıslanıyorum yok az mı bilmiyorum onu denemeyi düşünüyorum kesinlikle daha eahat ederiz diye düşünüyorum sizin kaçıncı ilişkiden sonra kanamalarınız bitmişti pekiYa tatlım bende ilişkiye gireli çok olmadı daha yeniyim yani duygular taze gerçekten çok iyi anlıyorum bende bi makale açmıştım olmuyo sanki bişey var gitmiyo diye sonra biraz burda konuştuklarım ardına jinekologumdaki konuşma beni çok rahatlattı biz evliyiz resmi dimi nikahımız oldu ama düğünümüze 2 ay var bunuda kafata takmışım galiba her ne kadar sıkmıyodum desemde bilmeden sıkmaktan iki gün bacaklarım ağrıda düşün nasıl germişim kendimi sonra dokyorumla konuşmadan ertesi gün eşime yemek yapıp götürdüm o iki gün önce deneyiptenolmadığından bekliyelin hazır ol vs dedi yok dedim hazırım eminim kendimden bu kez olucak olduda tabi hiç bişey anlamadık ikimizde ilk cinsel birleşmesini wooa acayip zevk aldım diye anlatanıda görmedim için rahat olsun dediğim gibi şu yaşayacaklarımı bilseydim o acıya defalarca katlanırdım çünki sevdiğim adam ve o duygu felan çok başka yani tatlım içini rahat tut ferah tut karşındakinide yıpratma sende yıpranma kadınsın güçlüsün allah taşıyamıycamızı bilseydi böyle bi şey vermezdi kendine güven bide ıslanamıyosan düşünceden felan acıydı kandı vavs hibi şeylerden krem veya kayganlaştırıcı kullan bende düşüncelerden 0 ıslaklık oluyodu yeni yenii az az olmaya başladı kesinlikle kayganlaştırıcı iyi gelecek
Evet bana kafanda kurunca yalnis dusunuyosun diyo hep yok diyo kagit bile getirdi o zaman zaten berzber olmusduk ama sen istedigin kagidi getirdim dedi ama bekarlik yazmiyodu yani neden ugrassin bu kadar soruyodumsaAma sen kendi kafanda sürekli kurarsan olmazki
Kuzucum bilmiyorum bana çok garip geldi inan resim var diyosun karşı bayanın soyadı eski sevgilimin soyadı diyorsun bana karşıdaki erkek pek sağlam gelmedi.. Birde kusura bakma kaçırdım mı o kısmı bilemiyorumda ne bahanesi bulup ayrıldı hala anlayamadımEvet bana kafanda kurunca yalnis dusunuyosun diyo hep yok diyo kagit bile getirdi o zaman zaten berzber olmusduk ama sen istedigin kagidi getirdim dedi ama bekarlik yazmiyodu yani neden ugrassin bu kadar soruyodumsa
Ya onu yazamam ama kizin abisiyle bunun isiyle alakali mecbur ayrildik diyo ama nikah olmadi iptal bile olmadi yani bas titmadi dediKuzucum bilmiyorum bana çok garip geldi inan resim var diyosun karşı bayanın soyadı eski sevgilimin soyadı diyorsun bana karşıdaki erkek pek sağlam gelmedi.. Birde kusura bakma kaçırdım mı o kısmı bilemiyorumda ne bahanesi bulup ayrıldı hala anlayamadım
Hmmm gerçek bir birleşmeden sonra yani ilk bi iki damladan sonra bende belki zarım kalındı bi yarım çay bardağı kanama oldu o hünde bişey anlamadım ilşkiden sonra iki gün ara ara damla damla geldi bi bi haftada olabiliyomuş normalmiş ama sonraki ilşkilerimde olmadı şöyle ilşkiden sonra peçteyle silince oembe bi şey geliyodu ilk 2 seferde sonra sonra oda bitti zaten hep başta sıkıyorum kendimi hala ama tamamen reflex onuda yenicem inşşBenim ıslanma sorunum olmuyor ama yinede normal derecede mi ıslanıyorum yok az mı bilmiyorum onu denemeyi düşünüyorum kesinlikle daha eahat ederiz diye düşünüyorum sizin kaçıncı ilişkiden sonra kanamalarınız bitmişti peki
Canım bu benim konum ama o başka arkadaş konunun için konu açmış konu açmayı tam bilemediği için sanırım burdan yazıyo. Ben önerini denicem çok teşekkğrler :) :)E madem benim söylediğimi neden cevapladın bacım
Sen başka bi konu mu açtın konu içinde konu mu olur
Kusura bakma karismis her seyCanım bu benim konum ama o başka arkadaş konunun için konu açmış konu açmayı tam bilemediği için sanırım burdan yazıyo. Ben önerini denicem çok teşekkğrler :) :)
Anladım canım çok teşekkür ediyorum çok rahatlattın benii :)Hmmm gerçek bir birleşmeden sonra yani ilk bi iki damladan sonra bende belki zarım kalındı bi yarım çay bardağı kanama oldu o hünde bişey anlamadım ilşkiden sonra iki gün ara ara damla damla geldi bi bi haftada olabiliyomuş normalmiş ama sonraki ilşkilerimde olmadı şöyle ilşkiden sonra peçteyle silince oembe bi şey geliyodu ilk 2 seferde sonra sonra oda bitti zaten hep başta sıkıyorum kendimi hala ama tamamen reflex onuda yenicem inşş
Olsun problem değil bana yardımcı oldu arkadaşlar saolsunlar :)Kusura bakma karismis her sey
Bende uzuldum acı bence benım suankı halım yara acısı dıgılOlsun problem değil bana yardımcı oldu arkadaşlar saolsunlar :)
Sen ilk bi kendi kafanda kurmayı bırak canım bak şuan kendi derdimi konumu bıraktım sana odaklanıyorum. Bi ayağ kalk sarsıl kendine gel sen gayet güçlğ bi insansın her insan hata yapabilir evlenmeden önce yapmışsın evet hata ama dünyanın sonu değil ! Sana bunu yapan düşünsün bunun hesabını nasıl vericek kendine gel düşünme hayat devam ediyoru önüne bak başın dik dursun için hiç mi rahat değil ara içinden geçen herşeyi söyle ama kurtulduğuna şükret bence unutma sen güçlüsün o aciz bunu yapıcak kadar basit bir tipBende uzuldum acı bence benım suankı halım yara acısı dıgıl
Canım bu arada benim konumla diğer bayanın konusu farklı ben evliyim. Sanırım konuları karıştırmışsın baştan o arkadaşımızında durumu farklı oda çare arıyor kendineYa şu konuyu bi düzgün açıklasan kimle evlendin nasıl bi evlilik ilişkiye giremiyorum yazmıssın şimdi ayrıldı gitti diyosun sakin sakin anlat
Teşekkur ederım ben evlenınce nı dega oldum dıye nasıl acıklıycam adam her kesle yapdım dusunur dıye uzuluyorumSen ilk bi kendi kafanda kurmayı bırak canım bak şuan kendi derdimi konumu bıraktım sana odaklanıyorum. Bi ayağ kalk sarsıl kendine gel sen gayet güçlğ bi insansın her insan hata yapabilir evlenmeden önce yapmışsın evet hata ama dünyanın sonu değil ! Sana bunu yapan düşünsün bunun hesabını nasıl vericek kendine gel düşünme hayat devam ediyoru önüne bak başın dik dursun için hiç mi rahat değil ara içinden geçen herşeyi söyle ama kurtulduğuna şükret bence unutma sen güçlüsün o aciz bunu yapıcak kadar basit bir tip