Gebeliğe Hazırlık Lutfen yardim edin hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik var gözüküyo benim oğlumda da silik çıkmıştı şimdi çok şükür kucağımda. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin

Pozitif görmek için ugrasan bizler pozitif görünce inanmayıp bekleyenler :) ilaç kullanmadn kendiliğinden mi kals-dınız
Klomen catlatma ignesi falan cok ilac kullanmistm 3 aydir istemiyorm cocuk falan dedm herseyi biraktm eger suan hamileysem evet kendiliginden hamile kaldm canim pko vardi zaten bende

Gebelik var gözüküyo benim oğlumda da silik çıkmıştı şimdi çok şükür kucağımda. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin
Bugunde yaptm pek bi fark yok gbi iki test arasinda sendede oylemi olmustu hemen koyulasmazmi

Eklentiler

• 20181212_115329.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 101
Bugunde yaptm pek bi fark yok gbi iki test arasinda sendede oylemi olmustu hemen koyulasmazmi
Merhaba canim bende daha once kimyasal gebelik gecirdim benim adettimin ilk gunu cok koyu olmustu degerlerde yuksekti ama yinede kimyasal gebelikle sonuclandi bu teste bakip uzme kendini kan testi yap

Reactions: Acy
Klomen catlatma ignesi falan cok ilac kullanmistm 3 aydir istemiyorm cocuk falan dedm herseyi biraktm eger suan hamileysem evet kendiliginden hamile kaldm canim pko vardi zaten bende
insallah canm hayrlısı bende tam 16 gün oldu hala adet olmadım bilmıorm napsam

Merhaba canim bende daha once kimyasal gebelik gecirdim benim adettimin ilk gunu cok koyu olmustu degerlerde yuksekti ama yinede kimyasal gebelikle sonuclandi bu teste bakip uzme kendini kan testi yap
Kan testi icin biraz bekliym demistm ama olmicak boyle aksam yaptiricam canim kan testi. Cok gecmis olsn kimyasal cok zor rabbim kimseye yasatmasn

Kan testi icin biraz bekliym demistm ama olmicak boyle aksam yaptiricam canim kan testi. Cok gecmis olsn kimyasal cok zor rabbim kimseye yasatmasn
Amin canim ancak onu yasayanlar anlar. Bence testi yap kafan rahatlasin bu arada folik asit kullaniyor muydun?

Bugun tekrae yaptm sence koyulasmismi anlamadm yaa niye boyle silik cikiyo surekli
Testler aynı marka mı?
Birde 48 saatte 2 katı arttığını düşünürsek dün atıyorum 10 sa bugün 15 yarın 20. O yüzden çok takılma. Yarın tekrarlarsın yada git kan ver. Pozitifi gördükten sonra beklemek niye?

Reactions: Acy
Neden cunku kimyasal yasadm kan testi dusuk cikmisti 2 gun snra tekrarla dedi doktor ve o 2 gun o ladar zor gectiki arttimi articakmi diye beklemek... o yuzden biraz koyu bi test gorsem diyorm kanda yuksek cikar en azndan beklememis olurm diye dusundm ama bu aksam kan vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…