- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Pozitif görmek için ugrasan bizler pozitif görünce inanmayıp bekleyenler :) ilaç kullanmadn kendiliğinden mi kals-dınızPkoluyum ama hamilemiyim tam olarak bilmiyorm pozitif ckti idrar testnde ama kan testi yaptirmadm daha :)
Gebelik var gözüküyo benim oğlumda da silik çıkmıştı şimdi çok şükür kucağımda. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsinArkadaslar merhaba. 1.5 yildir bebek sahibi olamiyoruz 1 kere kimyasal gebelik yasadim ondan bu korkum.. adetim 2 gun gecikti 2 gundur test yapiyorm pozitif ama sanki silik gbi geliyo yani sizce saglikli bi gebelikmi boyle olup guzel sonuclar alan varmi ? Kan veremiyorm calistigim icin anca 2 3 gun snra verebilirim heyecandan da ölucem yardimci olurmusunuzz
Bugun tekrae yaptm sence koyulasmismi anlamadm yaa niye boyle silik cikiyo surekliBize de at sonucu :)
Klomen catlatma ignesi falan cok ilac kullanmistm 3 aydir istemiyorm cocuk falan dedm herseyi biraktm eger suan hamileysem evet kendiliginden hamile kaldm canim pko vardi zaten bendePozitif görmek için ugrasan bizler pozitif görünce inanmayıp bekleyenler :) ilaç kullanmadn kendiliğinden mi kals-dınız
Bugunde yaptm pek bi fark yok gbi iki test arasinda sendede oylemi olmustu hemen koyulasmazmiGebelik var gözüküyo benim oğlumda da silik çıkmıştı şimdi çok şükür kucağımda. Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba canim bende daha once kimyasal gebelik gecirdim benim adettimin ilk gunu cok koyu olmustu degerlerde yuksekti ama yinede kimyasal gebelikle sonuclandi bu teste bakip uzme kendini kan testi yapBugunde yaptm pek bi fark yok gbi iki test arasinda sendede oylemi olmustu hemen koyulasmazmi
insallah canm hayrlısı bende tam 16 gün oldu hala adet olmadım bilmıorm napsamKlomen catlatma ignesi falan cok ilac kullanmistm 3 aydir istemiyorm cocuk falan dedm herseyi biraktm eger suan hamileysem evet kendiliginden hamile kaldm canim pko vardi zaten bende
Kan testi icin biraz bekliym demistm ama olmicak boyle aksam yaptiricam canim kan testi. Cok gecmis olsn kimyasal cok zor rabbim kimseye yasatmasnMerhaba canim bende daha once kimyasal gebelik gecirdim benim adettimin ilk gunu cok koyu olmustu degerlerde yuksekti ama yinede kimyasal gebelikle sonuclandi bu teste bakip uzme kendini kan testi yap
Bence artik test yap canim nasil duruyosn yaa :)insallah canm hayrlısı bende tam 16 gün oldu hala adet olmadım bilmıorm napsam
Amin canim ancak onu yasayanlar anlar. Bence testi yap kafan rahatlasin bu arada folik asit kullaniyor muydun?Kan testi icin biraz bekliym demistm ama olmicak boyle aksam yaptiricam canim kan testi. Cok gecmis olsn kimyasal cok zor rabbim kimseye yasatmasn
Testler aynı marka mı?Bugun tekrae yaptm sence koyulasmismi anlamadm yaa niye boyle silik cikiyo surekli
Yok canim 1 sene kullandm snra birakrm bayadir kullanmiyormAmin canim ancak onu yasayanlar anlar. Bence testi yap kafan rahatlasin bu arada folik asit kullaniyor muydun?
Neden cunku kimyasal yasadm kan testi dusuk cikmisti 2 gun snra tekrarla dedi doktor ve o 2 gun o ladar zor gectiki arttimi articakmi diye beklemek... o yuzden biraz koyu bi test gorsem diyorm kanda yuksek cikar en azndan beklememis olurm diye dusundm ama bu aksam kan vericemTestler aynı marka mı?
Birde 48 saatte 2 katı arttığını düşünürsek dün atıyorum 10 sa bugün 15 yarın 20. O yüzden çok takılma. Yarın tekrarlarsın yada git kan ver. Pozitifi gördükten sonra beklemek niye?
Ama bebegin gelisimi icin cok onemli biliyorsun. Sen en iyisi biran once doktorla gurus canimYok canim 1 sene kullandm snra birakrm bayadir kullanmiyorm
Aynen canim gidicem doktoraAma bebegin gelisimi icin cok onemli biliyorsun. Sen en iyisi biran once doktorla gurus canim
Insallah canim darisi tum isteyenlerin basina insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasnHamilesin gibi duruyor inşallah varlığını daha net öğrenirsin canımdarısı başıma
Aminnn kuzumInsallah canim darisi tum isteyenlerin basina insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasn
Banada haber ver canim cok merak ettim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini☺Aynen canim gidicem doktora
Amin canim insallah 1 2 saate gidicem hastaneye dua edin bana :)Banada haber ver canim cok merak ettim insallah saglikla kucagina alirsin bebegini☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?