- 19 Ağustos 2021
- 32
- -13
- 1
- 24
- Konu Sahibi Meryem192292
-
Komik değil yalnız böyle cevap verecekseniz yazmayın soruma cevap arıyorum sadeceBitmiyonuz siz sürtüşenler yav bitmiyonuz.
7 ay daha adet gör baktın doğurmadın hamile değilsindir.
Verdim ya cevap işteKomik değil yalnız böyle cevap verecekseniz yazmayın soruma cevap arıyorum sadece
Şimdi gidebilirsinVerdim ya cevap işte
Sen mi karar vereceksin bunaŞimdi gidebilirsin
Evet :) muhatap olmayacağım seninle ugrasamam düzgünce birsey sordumSen mi karar vereceksin buna
Uğraşma benimle zaten. Git şu sordugun sorunun akla mantıga sıgar bir yanı var mı oku araştır öğren.Evet :) muhatap olmayacağım seninle ugrasamam düzgünce birsey sordum
Gögüs ağrısı falan yazınca korkmuştum teşekkür ederim cevapladığın içinDegilsin
2 aydır az regl oluyorum dedim bu konuyla alakası yok yine öyle oldu demek istedim gebelik testi alabilsem yapardım zaten anlayıslı olun birazküfür,kapanışla bitiyor genelde bu konular
Arkadaşım 4 gün regl için normal gün az falan değil
2 aydır oluyormuşsun çok merak ediyorsan neden 2 aydır eczaneye gidip bir gebelik testi alıp yapmıyorsun?
bhcg ölçen kitimiz yok bizimde
Eczahane mi yok?2 aydır az regl oluyorum dedim bu konuyla alakası yok yine öyle oldu demek istedim gebelik testi alabilsem yapardım zaten anlayıslı olun biraz
Komik değil ya düzgünce soru sordum şaka mısınız sizHamilesiniz tebrikler
Walla öyle soruya böyle cevap.Bosalma bile yok nasıl hamile kalabilirsiniz.Asil siz şaka misiniz.Adet gormeseniz hadi bı derece dicem.Adet görüp hamile miyim diye konu açmayın artık ya bu kadar da cahil olmayın.Kondom alabilirsunuz da gebelik testi mi alamiosunuz.Sevgilijize soleseydiniz
İhtimalin az olduğunu biliyorum gögüs ağrım olunca endişe ettim ve sordum bu kadar linçinizi kendinize saklayınWalla öyle soruya böyle cevap.Bosalma bile yok nasıl hamile kalabilirsiniz.Asil siz şaka misiniz.Adet gormeseniz hadi bı derece dicem.Adet görüp hamile miyim diye konu açmayın artık ya bu kadar da cahil olmayın.Kondom alabiliosunuz da gebelik testi mi alamiosunuz.Sevgilijize soleseydiniz de alsaydı.
Cevap vermeyin o zaman susunOfffff biliosaniz açmayın su saçma surtunmeli ilişki konularını artık.Gina geldi millete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?