Lütfen yardım edin hamile miyim ? :(

Doğru söylüyorsunuz hata yapıyorum ama bu sefer cidden sondu hamile olmadığım garanti midir
garanti. ama sen hamile kalmadığın için yine aynısını yaşayacaksın , yapma neler duyuyoruz insanların başına neler geliyor.
İnsanlar eşlerine güvenmiyor yeri geliyor da. lütfen daha koç küçüksün...

Hep bu diziler filmler yüzünden böyle oluyor ,orda da 1 kere beraber oluyorlar ,hop kadın hamile . Insan da dusunuyor , aman hemen hamile kalacagim ... Ben de zamaninda oyke düşünürdüm, önce korunayim,biraz evliligin tadını çıkarayım ,sonra çocuk. Zaman gecti ,çocuk istedik ama bak 2 senedir tık yok :)
Maalesef hamile kalmak o kadar kolay değil gülüm. :)))

Kaldı ki beraber bile olmamışsın, senin miden açlıktan bulanıyordur :)

Hep diyorum cinsel eğitim önemlidir.

Ve evet penis vajinana değse dahi hamilelik şansi neredeyse sifir. Evet zevk suyunda sperm olma ihtimali var fakat tam anlami ile cinsel birliktelik yaşamadiğiniz için o spermlerin olasi bir çatlamiş yumurtaya kadar yüzüp birleşmesi gerçekten 1 milyarda 1 şans bile değil.

Ve hamilelikte herkes miğde bulantilari yaşamiyor. Yaşayanlar ise genelikle 6inci, 8inci haftadan sonra yaşarlar.

Ve ben evlilik öncesi cinselligi normal karşiliyorum ama lütfen siki korunun. Sevgilin kondom alsin ve sen hap yada iğne ile korun.

Ne diye ilişki yaşıyorsun korkuyorsan tövbe yarrabim. Boşalma yok bişey yok hamile değilsin korkma

Madem korkacaksınız yapmayın !

Hamilesiniz tabi ki. O kadar mideniz bulanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…