Yani değilim diyorsunuzHamileysen adını Superman koy
Hahahahahaha :))) vajinama gelse bile sizce sorun olur mu5 günde anlaman imkansız... ayrıca vajinal birleşme yok, nasıl hamile kalacaksın? wifi ile mi, kablosuz bağlantı yoluyla mı?
Hayır asla dalga geçmek amaçlı açmam ama cidden korkuyorum birdaha yapmayacağım zaten inşallah hamile değilimdirİlişkiden 5 gün sonra hamilelik belirtisi çıkmaz üstelik boşalmada olmamış... Anladık ergensiniz aklınızca dalga geçmek için konu açıyorsunuz da biraz mantık lütfen ya...
yav boşalma olmamış neyle hamile kalacaksınız?Hayır asla dalga geçmek amaçlı açmam ama cidden korkuyorum birdaha yapmayacağım zaten inşallah hamile değilimdir
Hahahahahaha :))) vajinama gelse bile sizce sorun olur mu
sürtüşme yoluyla ve 2-3 dakika olduysa tabiki hamilesinErkek arkadaşımla geçen cumartesi sürtüşme yoluyla birlikte olduk ama hiç vajinama değmedi ve boşalma olmadı zaten 2-3 dakika sürdü. Bugün sabah bi anda midem bulandı ve düzeldi ama kahvaltı yapmamıştım, pazartesi de midem öğle sonu gibi bulanmıştı yemek yiyince düzeldi bugün ilişkinin üzerinden 5gün geçmiş oldu sizce hamile miyim? Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ney gelse???Vajinama gelse bile hamilelik olmaz diyorsunuz yani
Her ay böyle düzenli konu açacağına yapma, birgün o vajinana gireceği tutar nasıl diktiririm diye konu açarsın!Vajinama gelse bile hamilelik olmaz diyorsunuz yani
Tam birliktelik bile olmamış ne hamileliğinden bahsediyosun ki ayrıca hamile kalmaktan korkuyosan koruncaksın ilişki yaşamaya çalışıp ki sizinki hiç ilişki olmamış hamile kalmazsın ama yaşarsanda korunun sonra hamile miyim diye şuraya yazmayın sürtünerekte ilişki nedir ayrıca yaErkek arkadaşımla geçen cumartesi sürtüşme yoluyla birlikte olduk ama hiç vajinama değmedi ve boşalma olmadı zaten 2-3 dakika sürdü. Bugün sabah bi anda midem bulandı ve düzeldi ama kahvaltı yapmamıştım, pazartesi de midem öğle sonu gibi bulanmıştı yemek yiyince düzeldi bugün ilişkinin üzerinden 5gün geçmiş oldu sizce hamile miyim? Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.
Doğru söylüyorsunuz hata yapıyorum ama bu sefer cidden sondu hamile olmadığım garanti midirHer ay böyle düzenli konu açacağına yapma, birgün o vajinana gireceği tutar nasıl diktiririm diye konu açarsın!
Yapma gençliğine yazık , doğru karar verecek yaşta değilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?