- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iliski olmadan nasil hamile kalcaksin acabaaaaaErkek arkadaşımla geçen cumartesi sürtüşme yoluyla birlikte olduk ama hiç vajinama değmedi ve boşalma olmadı zaten 2-3 dakika sürdü. Bugün sabah bi anda midem bulandı ve düzeldi ama kahvaltı yapmamıştım, pazartesi de midem öğle sonu gibi bulanmıştı yemek yiyince düzeldi bugün ilişkinin üzerinden 5gün geçmiş oldu sizce hamile miyim? Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.
SürtüşüklerErkek arkadaşımla geçen cumartesi sürtüşme yoluyla birlikte olduk ama hiç vajinama değmedi ve boşalma olmadı zaten 2-3 dakika sürdü. Bugün sabah bi anda midem bulandı ve düzeldi ama kahvaltı yapmamıştım, pazartesi de midem öğle sonu gibi bulanmıştı yemek yiyince düzeldi bugün ilişkinin üzerinden 5gün geçmiş oldu sizce hamile miyim? Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var.
Ay allah iyliğinizi vermesin çok güldüm valla5 günde anlaman imkansız... ayrıca vajinal birleşme yok, nasıl hamile kalacaksın? wifi ile mi, kablosuz bağlantı yoluyla mı?
Hayırlı olsun güzelim. Hamilesin.
Kız olursa sürtüşgül, erkek olursa sürtüşcan koyarsın adını.
Bebek çok güzeldir.
Hemen en erken vakitte mümkünse 15-16-17 yaşlarında yapılmalı.
Birlikte büyürsünüz ne güzel.
30 lu yaşlarına geldiğinde seni ablası sanırlar, sende genç anne olmakla gurur duyarsın :)
Ben 25 yaşımda acaba erken mi diye diye evlendim, 28 de anne oldum ama sen bana bakma. Karta kaçmışım resmen.
korunmadan sürtüşerek sürtünme yoluyla
Sürtünme yoluyla mi hamile kaldınız ?Hayırlı olsun güzelim. Hamilesin.
Kız olursa sürtüşgül, erkek olursa sürtüşcan koyarsın adını.
Bebek çok güzeldir.
Hemen en erken vakitte mümkünse 15-16-17 yaşlarında yapılmalı.
Birlikte büyürsünüz ne güzel.
30 lu yaşlarına geldiğinde seni ablası sanırlar, sende genç anne olmakla gurur duyarsın :)
Ben 25 yaşımda acaba erken mi diye diye evlendim, 28 de anne oldum ama sen bana bakma. Karta kaçmışım resmen.
korunmadan sürtüşerek ilişkiye devam :**
Şaka mısınız?Sürtünme yoluyla mi hamile kaldınız ?
Bu mümkün mü ?
Evet tabi. Başka nasıl hamile kalınır ki zaten?Sürtünme yoluyla mi hamile kaldınız ?
Bu mümkün mü ?
Şaka mısınız?
Çok şey bildiğini sanıp aslında hiç bir şey bilmemek !Evet tabi. Başka nasıl hamile kalınır ki zaten?
Sperm vajinanın girişine bile temas etmemişken nasıl yüzde 1 ihtimal oluyor? Çakma sitelerden okuduğunuz bilgilere inanmayın.
Hayır
%1 lik bile olsa bir ihtimal var da o yüzden sordum
Şaka mısınız diye gülmek yerine araştırıp bakar mısın lütfennn