Lütfen yardım edin hamile miyim ? :(

Nerde yaşıyosunuz siz ?
Dünyalısınız yani dimi..
İliskiden 5 gün sonra hamileligin olup olmicagini 12 yasındaki yegenim bile bilir.

Bukadar bilincsiz ve cahil insanlara sevismeyi yasaklamak lazım.

Boşalma olmadı diyosun hamile olabilirmiyim diyosun git tedavi ol..

Allah aşkına canım,hamile kalırsan mutlaka mucizeni doğur,meryem ana mısın sen? Tövbe est. Boşalma olmadan,içeri gitmeden sadece prostat sıvısındaki sperm nasıl o kadar yolu aşıp yumurtanı döllesin? Hem yumurtlama gününde misin bakalım? Hamile kalma ihtimalin var ama %000.01 falan,o piyango da sana vurursa bilemeyeceğim. Fakat çok uçuk bi ihtimal yani,insanlar deniyor deniyor da olmuyor.

Biraz ağır konuşmuyor musunuz karşınızdaki sizin söyleminizle bir ergen,yani çocuk. Henüz olgunluğa erişememiş,bi hata etmiş denemiş ama sevişmemeli ne demek? Karşınızdakine bir travma falan mı yaratmak istiyorsunuz? Ayrıca zevk suyunda sperm vardır,geri çekilmeyle hamile kalanlar nasıl kalıyor sanıyorsunuz?

30 haziranda oldum 5-6 gün sürdü yumurtlama mıdır
Yemedin nanayı falan canım. Sanırım Ella kullanmışsın. Bende nişanlımla bu ay ilişki yaşadım hemde yumurtlama döneminde prezervatifle korunuyorduk fakat bahtsızlık ki kondom delikmiş hafif sızdırmış. Bende gittim hemen ella alıp içtim,13 gün gecikmeli olarak dün adet oldum. Yani bişey olmuyor merak etme. İçine girseydi belki zevk suyundan bi ihtimal ama içine bile girmemiş kafana takarsan yumurtlamanı bozarsın. Ve bu yaşta bir daha ella kullanma,çok ağır tahribatları var. İleride bebeğin için zorlanabilirsin,hormonlarını bozabilirsin. Yapma.

bilginiz olsun sürtünmeyle hamile kalındığında üçüz oluyor

Vajinaya değmeden boşalma olmadan hamile kalınmaz. Kalınsa bile döllenme ilişkiden sonra 10 günde gerçekleşir 5. Gün belirti vermez. Araştır çocuğum öğrenmek ayıp değil.

Pardon ama sizi hiç ilgilendirmeyen bi konuda alıntı yapıp kendinizi niye yoruyorsunuz?

Belki biraz aklı basına gelir konu sahibinin..
İnsanlar bilinçlenmeden ! İliski yasamamalı!! Bin kere karşı çıksanız bin kere bunu savunurum..

Sürtünme yoluyla hamile kalarak dünya tarihine geçer ,zevk suyunda sperm var nedir ya?lütfen sizde biraz açın okuyun..

Siz iyilik meleği olun,ben olamam böyle pat pat söylerim ,yorumlarımıda alıntılamayın.. karsılıklı tartısma istemiyorum, buda yeni çıktı başımıza. İstediğimiz eleştiriyide yapamicaz heralde. Hadi iyi günler

Allah yardım etsin bacım,okumamak zor bilirim,sen eleştiri yapmıyorsun resmen kırıyorsun. Tabi sende okumuyorsun belli,fazla okumak bünyeye zararlı değil canım. Öpüyorum. :)

Allah yardım etsin bacım,okumamak zor bilirim,sen eleştiri yapmıyorsun resmen kırıyorsun. Tabi sende okumuyorsun belli,fazla okumak bünyeye zararlı değil canım. Öpüyorum. :)

1) benimle öyle 2. Sınıf agızla bacımlı macımlı konusma kimsenin bacısı değilim
2)istersen kırarım istersem toplarım istersem bölerim,demin söyledim ama anlamadın galiba seni ilgilendirmez
Birdaha alıntı yaparsanız sizi kiblemek zorunda kalacagım beni tahrik etmeyin

Biz o kadar uğraşıyoz olmuyo sürtünme yoluyla hic olmaz senin ki psikolojik

Hayırlı olsun güzelim. Hamilesin.
Kız olursa sürtüşgül, erkek olursa sürtüşcan koyarsın adını.
Bebek çok güzeldir.
Hemen en erken vakitte mümkünse 15-16-17 yaşlarında yapılmalı.
Birlikte büyürsünüz ne güzel.
30 lu yaşlarına geldiğinde seni ablası sanırlar, sende genç anne olmakla gurur duyarsın :)
Ben 25 yaşımda acaba erken mi diye diye evlendim, 28 de anne oldum ama sen bana bakma. Karta kaçmışım resmen.
korunmadan sürtüşerek ilişkiye devam :**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…