Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 haziranda oldum 5-6 gün sürdü yumurtlama mıdırYumutlama zamanina denk gelmisse na nayi gedin bacim.bosalma olmadigina eminsen bir daha böyle bir halt yeme.
Birleşme yok boşalma yok yani Bülent Ersoy belki hamile kalır ama sen kalamazsin o kadar diyeyim
Bülent ersoy ne alaka. Artık insanları aşağılamaktan vazgeçin.. Sizi de Bülent ersoyun tercihinden.
Nerde yaşıyosunuz siz ?
Dünyalısınız yani dimi..
İliskiden 5 gün sonra hamileligin olup olmicagini 12 yasındaki yegenim bile bilir.
Bukadar bilincsiz ve cahil insanlara sevismeyi yasaklamak lazım.
Boşalma olmadı diyosun hamile olabilirmiyim diyosun git tedavi ol..
Biraz ağır konuşmuyor musunuz karşınızdaki sizin söyleminizle bir ergen,yani çocuk. Henüz olgunluğa erişememiş,bi hata etmiş denemiş ama sevişmemeli ne demek? Karşınızdakine bir travma falan mı yaratmak istiyorsunuz? Ayrıca zevk suyunda sperm vardır,geri çekilmeyle hamile kalanlar nasıl kalıyor sanıyorsunuz?Nerde yaşıyosunuz siz ?
Dünyalısınız yani dimi..
İliskiden 5 gün sonra hamileligin olup olmicagini 12 yasındaki yegenim bile bilir.
Bukadar bilincsiz ve cahil insanlara sevismeyi yasaklamak lazım.
Boşalma olmadı diyosun hamile olabilirmiyim diyosun git tedavi ol..
Yemedin nanayı falan canım. Sanırım Ella kullanmışsın. Bende nişanlımla bu ay ilişki yaşadım hemde yumurtlama döneminde prezervatifle korunuyorduk fakat bahtsızlık ki kondom delikmiş hafif sızdırmış. Bende gittim hemen ella alıp içtim,13 gün gecikmeli olarak dün adet oldum. Yani bişey olmuyor merak etme. İçine girseydi belki zevk suyundan bi ihtimal ama içine bile girmemiş kafana takarsan yumurtlamanı bozarsın. Ve bu yaşta bir daha ella kullanma,çok ağır tahribatları var. İleride bebeğin için zorlanabilirsin,hormonlarını bozabilirsin. Yapma.30 haziranda oldum 5-6 gün sürdü yumurtlama mıdır
Sürtüşme yöntemi nedir?
Yeni yeni yontemler turedi
Biz genelde is yerindekiler ile sürtüsme yoluyla beraber oluyoruz
Biraz ağır konuşmuyor musunuz karşınızdaki sizin söyleminizle bir ergen,yani çocuk. Henüz olgunluğa erişememiş,bi hata etmiş denemiş ama sevişmemeli ne demek? Karşınızdakine bir travma falan mı yaratmak istiyorsunuz? Ayrıca zevk suyunda sperm vardır,geri çekilmeyle hamile kalanlar nasıl kalıyor sanıyorsunuz?
Allah yardım etsin bacım,okumamak zor bilirim,sen eleştiri yapmıyorsun resmen kırıyorsun. Tabi sende okumuyorsun belli,fazla okumak bünyeye zararlı değil canım. Öpüyorum. :)Pardon ama sizi hiç ilgilendirmeyen bi konuda alıntı yapıp kendinizi niye yoruyorsunuz?
Belki biraz aklı basına gelir konu sahibinin..
İnsanlar bilinçlenmeden ! İliski yasamamalı!! Bin kere karşı çıksanız bin kere bunu savunurum..
Sürtünme yoluyla hamile kalarak dünya tarihine geçer ,zevk suyunda sperm var nedir ya?lütfen sizde biraz açın okuyun..
Siz iyilik meleği olun,ben olamam böyle pat pat söylerim ,yorumlarımıda alıntılamayın.. karsılıklı tartısma istemiyorum, buda yeni çıktı başımıza. İstediğimiz eleştiriyide yapamicaz heralde. Hadi iyi günler
+111111111111111111111111111111111111111111111111111Hamileysen adını Superman koy
Allah yardım etsin bacım,okumamak zor bilirim,sen eleştiri yapmıyorsun resmen kırıyorsun. Tabi sende okumuyorsun belli,fazla okumak bünyeye zararlı değil canım. Öpüyorum. :)