Lütfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu söyledi ve benden yardım istedi.

Okurken sok oldum bu ne boyle yaa.aldatmayi hastalik bahanesiyle yapiyo onun altina siginiyo.yok kardesm tum erkekler boyle degil ne alakasi var bu adamdan eninde sonunda bosanirsiniz ilerde

Ben gercekten anlamiyorum bu sahte konu acip insanlari mesgul eden ve yorum bekleyenlere sanki biz apt.lizda kendileri oyle farkinda degil.Burda ne hatunlar var şakkadanak anlayan

erkeklerın hepsı aldatıyorsa butun kadınlar da aldatıyor demektır
ben esımı aldatmadıgıma gore demek kı hala aldatmayan erkek var ?
erkekler kımle aldatıyor kadınla degılmı 8.5 mılyar dı dunya nufusu en son bıldıgım bunun yarısı kadın olsa dıger yarısı erkek hesaplıyorum hala her turlu aldatmayan erkek var

sızın kocanız sapık vıcdanını rahatlatmak ıcın sıze anlatmak adı altında zırvalamıs
benım su hayatda asla kabul edemeyecegım sey ıhanet ve sıddettır . erkekler ıcın herseyın normallestırıldıgını kabul etmıyorum namus ıkı taraf ıcınde vardır cunku.

yanı dıyecegım o kı . sız bu adamdan ayrılmazsanız nasılsa bu kadın herseyı kabul edıyor deyıp sızın oldugunuz eve bıle kadın getırır. ya bılmıyorum gormedım duymadım ayagına yatıp devam edeceksınız sana ınanmıyorum saka yapıyorsun dıyeceksınız kı bu normal karakterde bırının kabul edebılecegı bırsey degıl

ya da ayrılacaksınız

hayır efendım tum erkekler aldatmaz cunku tum ınsanlar aldatmaz ahlaksız kısılıksız terbıyesız olanlar aldatır . benım abım benım babam benım esım var. ben erkekler namussuzdur hepsı aldatır dersem onları da aynı kefeye koymus olurum. ınsanda namus onur ar gurur dıye bırsey var. baska kadınlarla bırlıkte olacaksanneden evlenıyorsun ? bekar takıl senınle bırlıkte olmak ısteyen tum kadınlara kapını ac. ama evlıyken olmaz evlılıgın temel kuralları vardır . çok eslılıgı normal goren ben erkegım elımın kırı dıyen bır adamın cocugu varsa o adamın cocugundan bıle endıse ederım namussuz cunku mılletın karısına kızına sırnasan herseyı yapar .

Ya Allahaskina kocan sana fotoğrafları gösteriyor ve sıradaki hangisi olsun diyor yuh ya yuh midem bulandı sabah sabah. Adam resmen sapik terket kardeşim ata misin nesin sen

Nabız yoklamak için açılmış bi konuya benziyor. Ne tesadüftür ki bu aralar ekşide de hep bu "erkek tek eşli olamaz" muhabbeti dönüyor.

Tesadüf işte

Erkek olma ihtimalin cok yuksek bence de.. bosa nabız yoklama hicbir kadin kabul etmez git kumda oyna

yanlışsam beni düzeltin siz eşinizle mesajlaşıyodunuz ve iki ara bi derede bunlarımı konuştunuz

hayır bu erkekler nasıl bi maldır ki bu siteye girip fake konu acıp uye olup birde bizi aptal yerine koymaya calışıyorlar hiç anlamıyorum

Şimdi bu konuyu açan erkek hayal et ki karınınin da erkeklere zaafı var. hayal etmeden duramıyor. Arada bi senin yatağına başkaları giriyor hayal et pis sapık. Senin gibiler kendi yaptığını meşru gösterir eşinin eteği kısa olsa cinayet işler ya sabah sabah sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…