Lütfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu söyledi ve benden yardım istedi.

Ay Allahım tövbeler olsun bu nasıl bir herif ? Sapık mı ahlaksız mı gamsız mı ne olduğu belli değil. Söyleceklerim ağır olacak ama kocanız sizi sevmiyor,değer vermiyor. Yuh ya seç hangisi olsun diyebiliyor ve siz hala o adamla berabersiniz. Gerçekten şaşkınlık verici.

Size çok üzüldüm ama eşiniz öyle fotograf falan siraliyorsa sapık yani bu adam allah korusun kizinizda var bu adam işi ilerletebilir zaten sapiklik var başka mevzularada girer Bian önce def edin

Ben derdimi açtım insanlar burda destek oluyo birbirine diye ne ruh hastalığımi koydunuz ne de yalanciligimi sagolsun destek olan yıl gösteren arkadaşlar

Merhaba.
Eşimin is durumu değişti ve haftalik 1 saatlik mesafeye gidip calisiyor bir günlüğüne geliyor. Bizde bugün mesajlaşirken konu nerden açıldı bilmiyorum ama eşim erkeklerin çoğunun aldatacagini aşık olsa bile bunun farklı bi his olduğunu erkeklerin farklılık aramak için yaptığıni söyledi bende tabii irdeledim hepte şüphelenirdim kendinden konu ilerledikce bana bi arkadaşım var kadınlar konusunda zaafı olduğunu bunu nasıl çözebileceğini sordu ve arastirmami istedi tabii ben kendin icin soruyosun biliyorum dedim ve ılımlı bi şekilde zorladım çok igrencim benden nefret edersin dedi ben yine de anlatırdim kadınlara zaafım var sexi ni kadın gördüğümde dayanamıyorum hayal ediyorum yabancı kadınları da tabii ama seninle bi alakası yok farklılık duymak ister erkekler diyerek kendini savunuyor ben tabii sordum kaç kere birlikte oldun başkalarıyla diye sayısını bilmiyorum dedi evlendikten sonra bir kere oldu o da iki hafta önce dedi 3,5 yıldır evliyiz beni iki hafta önce biriyle kaldığı yere yakın bi otele birini çağırarak resmen aldattığıni anlattı ben soğuk kanlilikla dinledim amacım destek olmakya ilk defa yabancı biriymis felan fotoğrafını attı sıraya koydukları varmış onları attı sence hangisi olsun dedi dayanamadım bunu da ben söylemeyim dedim ama gerçekten delirmis gibiydi beni o kadar sevdiki onun aşkına herkes hayrandi 9 yaşından beri istedi beni hep kiskandiriyordu ama yapabileceğine ihtimal vermemiştim ve 6 aylık bi kızımız var bize bunu yaptığı için üzülüyor ama elimden bişey gelmiyor diyor hastalık gibi diyor ne yapıcam bi psikoloğa mi gitmeli ben bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum lütfen yardım edin. .. onu çok seviyorum biliyorum oda beni çok seviyor nasıl işin içinden cikicaz
paaalavvra palavraaaa palavraaaaaa :halay:

Esiniz begendigi, seksi buldugu kadinlarin fotograflarini size atiyor ve "sec bakalim hangisiyle seni aldatayim?" diye size soruyor, dogru mu anlamisim??? :işsiz:

Siz de bir liste hazırlayın erkeklerden ve kocanıza gönderin. Canım bunlardan ilki hangisi olsun deyin. Sonra haftada aranızda bir gün belirleyin Allah ne verdiyse ikinizde o günlerde gönlünüze göre coşun eğlenin. E ne de olsa kocan hasta ee senin de onu anlaman lazım nasılsa çok doğal bir durum .
Ne içtiniz siz. Kocanız şeyedeceği karıyı sana mı seçtirdi. Nasıl bir miğdesizliktir bu.
Aldatılmandan bahsetmiyorum yaklaşımından ürperdim.

Liste mi yapmis??
Sizde o listeye mi baktiniz??
Artik birsey demiyorum ..yok bundan fazlasını duymam dedigim an daha beterini duyuyorum..

konu gerçek olamaz
yok sana hangisi olsun demiş yok sen de sakin sakin dinlemişsin
oldu canım
sinir krizi geçirmen gerekiyordu normal şartlarda

Siraya koyduklari vardi size gosterdi hangisi olsun dedi evet esiniz size cok asik ama hastalik bunlar hep elinde degil tabi oyledir

Bence bu konu kesinlikle gerçek değil kalibimi basarım. Gerçekse de ya sen kadın değilsin ya da insan değilsin kusura bakma. Çünkü insanlar böyle durumlar karşısında sizden farklı davranır farklı hisseder.
Ölmüş bir kadının kocası başka kadınla beraber olsa mezarında ters döner benim düşüncem bu yönde.
Siz yok internetten araştırma yapma lar yok buraya konu amcalar. Siz kocanızin asker arkadaşımısiniz da bu konuyu size anlatıyor hatta seçim yapmanizi istiyor.
Normal hayatta evet aldatan erkekler var ve karım duymasın diye binbir takla atıyorlar ve kadınlar bunu öğrendiğinde dünyaları yıkıyorlar. Siz ne kadar degisiksiniz ya.
Olmadı sizde erkek resmi gönderin eşiniz de seçim yapsın. Yaşar gidersiniz böyle de o çocuğa yazık yemin ederim ona acıdım eğer gerçek sen tabi.
Bir komşumuz var gözleri dünyaya bedel. Kocası da bi halta yaramaz kasıntı tipsiz birşey. Adamın yabancı arap kokenli bir ulkeden dostu var. Her sene kadın geliyor adamla yiyor içiyor geziyor bi dunya da para bırakıp gidiyor. Son 5 6 belki daha fazla senedir kadın komşumuzun evine geliyor orada kalıyor. Düşün karı koca dost ve çocuklar. Mangallar kahkahalar duyman görmen lazım. Mahalle rahatsız oluyor ahlaksızlıktan ama onlar gününü gün ediyorlar. Komşum cocuklarını senelik tatile o kadının ülkesine gönderiyor. Bir gün evine gittim komşumuzun iki yatak odası var. Dedim abla neden boyle. dedi ki o kadın geliyor ya onun o yatak. Niye boşa otele para versinler nasılsa yapıyorlar burada ev var ya dedi. Amaaaan yapsınlar boş ver bitiyor mu (kocası ve uzuvları) dedi. Ben şok oldum kendime gelemedim.
Bu kulaklar neler duyup gözler neler gördü o yüzden şaşırmamak lazım.
Şunu da ekleyeyim aldatılıp çaresiz olana ya da affedene lafım yok herkesin bakış açısı tercihi şartları aynı değil ama kadın seçtirmek nedir yaaa. bi de bunu hastalıkmş gibi aksettirmek ve konu sahibinin verdiği tepki akıllara zarar.

Bir komşumuz var gözleri dünyaya bedel. Kocası da bi halta yaramaz kasıntı tipsiz birşey. Adamın yabancı arap kokenli bir ulkeden dostu var. Her sene kadın geliyor adamla yiyor içiyor geziyor bi dunya da para bırakıp gidiyor. Son 5 6 belki daha fazla senedir kadın komşumuzun evine geliyor orada kalıyor. Düşün karı koca dost ve çocuklar. Mangallar kahkahalar duyman görmen lazım. Mahalle rahatsız oluyor ahlaksızlıktan ama onlar gününü gün ediyorlar. Komşum cocuklarını senelik tatile o kadının ülkesine gönderiyor. Bir gün evine gittim komşumuzun iki yatak odası var. Dedim abla neden boyle. dedi ki o kadın geliyor ya onun o yatak. Niye boşa otele para versinler nasılsa yapıyorlar burada ev var ya dedi. Amaaaan yapsınlar boş ver bitiyor mu (kocası ve uzuvları) dedi. Ben şok oldum kendime gelemedim.
Bu kulaklar neler duyup gözler neler gördü o yüzden şaşırmamak lazım.
Şunu da ekleyeyim aldatılıp çaresiz olana ya da affedene lafım yok herkesin bakış açısı tercihi şartları aynı değil ama kadın seçtirmek nedir yaaa. bi de bunu hastalıkmş gibi aksettirmek ve konu sahibinin verdiği tepki akıllara zarar.
Allah ıslah etsin ne diyeyim. Affetsin affetmesin o onun tercihi tabiki de ama bir erkek nasıl Esi ne bunu bu kadar rahat anlatıp üstün e seçim yap der gerçekten inanılır gibi değil. Inşallah gerçek değildir böyle şeyler.

Bence bu konu kesinlikle gerçek değil kalibimi basarım. Gerçekse de ya sen kadın değilsin ya da insan değilsin kusura bakma. Çünkü insanlar böyle durumlar karşısında sizden farklı davranır farklı hisseder.
Ölmüş bir kadının kocası başka kadınla beraber olsa mezarında ters döner benim düşüncem bu yönde.
Siz yok internetten araştırma yapma lar yok buraya konu amcalar. Siz kocanızin asker arkadaşımısiniz da bu konuyu size anlatıyor hatta seçim yapmanizi istiyor.
Normal hayatta evet aldatan erkekler var ve karım duymasın diye binbir takla atıyorlar ve kadınlar bunu öğrendiğinde dünyaları yıkıyorlar. Siz ne kadar degisiksiniz ya.
Olmadı sizde erkek resmi gönderin eşiniz de seçim yapsın. Yaşar gidersiniz böyle de o çocuğa yazık yemin ederim ona acıdım eğer gerçek sen tabi.
Şu kafamdan uydurduğumu düşünen arkadaşlar bu siteye bu konuyu yazmak için üye oldum ne insanları kandırmak ne de burda bişeyler yazılsin ne olursa olsun derdinde değilim. Bilmiyorum bana da bu durumu başkası söylese bende bi dk durma derdim tabii tekrar onunla olmiicam ama benim çekip gidecek annem babamda yok kızıma nasıl bakarım onu da bilmiyorum mezun öğretmenim ama atanamadım isim olsa çekip gidicem netten de araştırma yaptım sex bağımlısı olan insanlar gerçekten hastalıkli belki çözümü bulunur artık yapmaz öyle diye düşündüm Tuzum kuru olsa çekip gidicem zaten suan yanımda değil ben ailesinin yanındayım onu da eve almazlar ama işte tedavi olursa en azından bana es olmasa bile kızım babasız olmazdı böyle baba da olmaz olsun dersiniz haklısınız bi umut hersey düzelir diye nerelere gidebilirim yardım istedim sadece
Bu nasıl bir mantık ya ? Kadınlığımdan utanıyorum. Benim hiçbir sıfatım Yok ama böyle bir durumu asla sindirmezdim gerekirse bulaşıkçılık bile yapardım. Hastalık diye kılıf uydurup durma sinirlendim artık . Kolay kolay her konuya cevap yazmam ama kadınlığımdan utandım bu ne gurursuzluktur. Sonra öz babalar çocuklarını taciz ediyor haberleri dinliyoruz nerden çıktığı belli oluyor böyle şeylerin sizin gibiler yüzünden ! Örtbas edip kapatıp bu sapık ruhlu pislikleti topluma salıyorsunuz ya asla hakkımı helal etmiyorum sizin gibilere. Bir anne olarak evladını düşünmen gerekir önce kocanı değil! Daha yazacak çok şey var ama anlayacak yürek Yok.

X