Lütfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu söyledi ve benden yardım istedi.

Ne kadar düşünceli bı eşsin ya iki hafta önce aldatilicagimi ogrenicem ve hala adama tolerans gösterip dinlicem o varya

kocanız kanser olmuş da çare arıyor gibi bir hal takınmışsınız da işin aslı aldatıldınız.
farkında değil gibisiniz. önce bunu açıklığa kavuşturalım..
sonra kabullenip devam etmek size kalmış. tercihtir olabilir.
ama yıpranırsınız. adam yapıp yapıp gelip size mi anlatacak bundan sonra yardım edin diye? tam olarak nasıl bir yardımınız olacak?

Akli basinda bir insan misin?emin misin?farkindamisin kocanin seni aldatmasina psikolojik bir rahatsizlik gozuyle bakip uzuluyorsun!hastalik kaparda uckuru ugruna basina musubetler gelirde belasini bulur diyicem,"ayyy Allah korusun"dersin diye birsey yazamiyorum.Kocan masllah gayet saglikli hormonlarida tavan sadece herif karaktersiz ve sapik hepsi bu.Bana kalirsa bu saatten sonra bosanmaktan baska yol yok,ya adam sana kadinlarin resimlerini gosteriyor yiyecegi haltlari soyluyor sen ben napayim diye bizden akil danisiyorsun,sana bosanma disinda ne diyebiliriz ki?ne denirki baska?

Kizim al delilleri dehle gitsin adam. Yok hastalık yok bilmem ne. Adam aldattı aldatip gelip sana anlatacak. Kaç kadın sonra bosanirsin mesela.
Ya o kadınlardan hastalık kapıp sana getirse, sen de bebeğe geçirsen. incir reçeli filminde tam böyleydi de.
Anayi babayı boşver. Kendine güven. Kocayi gönder. aldattığı yetmemiş şimdi hangisini secsem diye katalog sunmuş size. Sen de ona desen ben de listemi getireyim hangisinden baslasam diye sorarsınız.
Kardeş bu normal bir evlilik değil. Normal adamlar böyle yapmaz. Seninki bildiğin uçkur düşkünü.

Bence bu konu kesinlikle gerçek değil kalibimi basarım. Gerçekse de ya sen kadın değilsin ya da insan değilsin kusura bakma. Çünkü insanlar böyle durumlar karşısında sizden farklı davranır farklı hisseder.
Ölmüş bir kadının kocası başka kadınla beraber olsa mezarında ters döner benim düşüncem bu yönde.
Siz yok internetten araştırma yapma lar yok buraya konu amcalar. Siz kocanızin asker arkadaşımısiniz da bu konuyu size anlatıyor hatta seçim yapmanizi istiyor.
Normal hayatta evet aldatan erkekler var ve karım duymasın diye binbir takla atıyorlar ve kadınlar bunu öğrendiğinde dünyaları yıkıyorlar. Siz ne kadar degisiksiniz ya.
Olmadı sizde erkek resmi gönderin eşiniz de seçim yapsın. Yaşar gidersiniz böyle de o çocuğa yazık yemin ederim ona acıdım eğer gerçek sen tabi.

Kızı doğdu mu karnında mi daha. Başka bir konunda doğuma az kaldı yazmissin. Bunda ise 6 aylık demissin. Hangisi doğru.

Siz gercek misiniz okurken elim ayagim titredi ne destek olmasi arkadasim adam bildigin aldatıyor yok neymis yabanciymis yabanciyla evlenseydi o zaman .. bu zaaf falan degil de banlanirim diye yazamıyorum midem bulandi bekarken yapmis zaten evliyken de devam ettirmesi artik cok sacma ve yazik biz kadınlara bu kadar kendini acindirarak aldatmak icin izin almak da ayri bi zeka

Himm yenii üyelikk

Konu baana fake geldii

Kadin defalarca boynuzlanmiss ,kocasinin siraya koyduklari varmis, yatacaği kadinin resmini atmis hangisi olsun diyee sende burda nasil destek olabilirim mesajlari at.

Şaka mısınız?? Eşin sıraya koymuş, bir de soruyor hangisi olsun diye öyle rahat rahaaatt. Birlikte olduğu kadının fotosunu atıyor. Bir de her erkek aldatır bla bla blaa şeysinin arkasına sığınıyor.
Adam kendine bir misyon yüklemiş, sıralama bile yapmış iflah olmaz bundan sonra. Sen de bugün kimleydin diye sorarsın, fotolarını gösterir artık.. Hayırlı işleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…