Lütfen yardim edin esim kadınlara zaafı olduğunu söyledi ve benden yardım istedi.

Allah kolaylik versin.
Bu hastalik degil zaaf.
Yapilacak tek sey var bence.Daha da boyle ilimli olunarak olayi normallestirmeyin bence.

Böyle sapıkça olayları kirli ve içinde beyin olmayan zavallı kafanizda hayal edip yazınca ne oluyor ? Ne duymayı bekliyor hangi amaçla bunları yazıyorsunuz? Hiç bir kadının bunları duyunca tepkisi böyle olmaz !!! Ah canım ya kıyamam aldatmış ama hasta bu adam demez!!! Belki kadın belki erkeksin ama kim olursan ol dikkat et yazdığını yaşama ...

Her insan nefis taşır. Nefis hep kötü şeyler arzu eder. Kocan büyük bir rahatlıkla nefsin hevasına bırakmış kendini ve dahada ılımlı yaklaşırsan asla bu iğrençlikten kendini alamaz.

Şaka gibi olanlar gerçek ise yaptıklarıyla sapık bide bunları karışında kankisi gibiymiş gibi anlatmasıyla ruh hastası bir Koca var.düsman başına okurken tüylerim diken diken oldu midem bulandı resmen. karımın yüzüne nasıl bakacağım diyeceğine marifet gibi anlatıyor yaptıklarını yapacaklarını pişkin pişkin utanmaz

Ne yiyip ne içiyorsunuz ???
Konu fakeyse ağır işsizsin , gerçekse daha kötü
Hem yaptığına pişman oluyormus gibi anlatıyor hem de sana foto atıp seç diyor

Yok artık.
Minayeri çalan kılıfı uydurmuş, siz de soğuk kanlılıkla "tabii hayatım, hastasın canım, düzelirsin" falan mı dediniz?

Ben hayatta tahammül edemezdim böyle birşeye.
Madem seviyordu, madem o kadar siz değerliydiniz, değerinizi bilsin.
Bilmiyorsa, farklı zevkler, farklı insanlar istiyorsa, çıksın hayatınızdan.
Size bunları yaşatmaya ne hakkı var?

Aynı şekilde siz bir seksi erkek gördüğünüzde "dayanamıyorum" deseniz ne olurdu acaba?
Bu domuz iştahlılıkta nedir yahu?
Bir de 2 hafta önce aldattığını itiraf etmiş bir adam için hala ne yapacağım mı diyorsunuz?

Adam aldatır yakalarsın anlarım da kendi itiraf edip bir de fotograf atmaz iste hikaye burada gercek olmadigini kanitliyor. Biraz inandirici seyler yazmayi dene.

Şu kafamdan uydurduğumu düşünen arkadaşlar bu siteye bu konuyu yazmak için üye oldum ne insanları kandırmak ne de burda bişeyler yazılsin ne olursa olsun derdinde değilim. Bilmiyorum bana da bu durumu başkası söylese bende bi dk durma derdim tabii tekrar onunla olmiicam ama benim çekip gidecek annem babamda yok kızıma nasıl bakarım onu da bilmiyorum mezun öğretmenim ama atanamadım isim olsa çekip gidicem netten de araştırma yaptım sex bağımlısı olan insanlar gerçekten hastalıkli belki çözümü bulunur artık yapmaz öyle diye düşündüm Tuzum kuru olsa çekip gidicem zaten suan yanımda değil ben ailesinin yanındayım onu da eve almazlar ama işte tedavi olursa en azından bana es olmasa bile kızım babasız olmazdı böyle baba da olmaz olsun dersiniz haklısınız bi umut hersey düzelir diye nerelere gidebilirim yardım istedim sadece

Gerçek degil tabiki de. Adam pişkin pişkin anlatırken kadın da yapması gereken gayet net iken buraya konu açıyor ve ne denmesini bekliyor olalir ki. Tabiki uydurmasyon

Başarılı bir çalışma değil. Eşin yaptığı listeyi gösterip "sıradaki hangisi olsun" demese inandırıcılığı olabilirdi.
Bu fake konularda hep aynı hata oluyor, hep bir adım ileri gidiliyor bütün inandırıcılık yok oluyor. Heyecandan mıdır nedir...
Nerede duracağını bilip öyle yazman lazım

Bu ne mide bulandırıcı bi konu yahu!Utanmasan sen bulacaksın herife sıradaki hatunu..Ne biçim ilişkileriniz var pess..

Hala bana şaka gibi geliyor belki onun verdiği bi donukluk var üstümde siz yalan hikaye dedikçe daha da kötü oluyorum bulunduğum durumun daha da farkına varıyorum evet benim de midem bulaniyo ama bilmiyorum nasıl yapar aklım almiyo konduramiyorum o yüzden soğuk Kanlilikla dinledim ve sakinligimi korumanın sebebi daha fazla açılsın istedim . Inanilmayacak kadar kötü durumda olduğumu siz yazdıklarını farkediyorum annesine anlattım babası duydu benim yüz verdiğimi söylüyolar evet çok sevdim ama bunu hak etmedim

Şaka olabilir mi ama şaka bile olsa öyle kadınların fotoğrafını göndermesi bile boşanma sebebi hep ama hep kiskandirmaya çalıştı beni ama sabah ise gidecek bi şaka içinde gecenin 4 üne kadar bunları anlatmaz diyorum ardından birsürü mesaj yazdım uyumuştu bende aklıma geldikçe deliriyorum o elleriyle kızıma dokundu bunu bile kaldıramam nolur dua edin çok kötü de olsa bi şaka olsun

Hangi erkek eşini aldatsa bile böyle rahat rahat anlatır ve eşine sence şimdi hangisini seçeyim der?
Diyelim bütün bunlar doğru ve kocanız gerçekten bir ruh hastası. Peki siz dünyayı onun başına yıkmak gerekirken nasıl bu kadar sakin kalıp, onu da ben seçmeyim istersen diyecek kadar pasifsiniz.

İlk yazarken pek sakindiniz, neredeyse kadınları birlikte seçecektiniz. Ne oldu da şimdi deliriyorsunuz, o elleriyle kızıma dokundu falan
Konu inandırıcı değil.
Velev ki doğru, eşiniz ayrı bir psikolojik vaka, siz ayrı bir vakasınız.

Niye anlatiyor ki bunlari?
Üstelik çok çirkin bir şekilde; mesajla!
Amaç seni de çok eşliliğe ve çarpık ilişkilere ortak etmek.
Hangisi olsun diyerek nabız ölçmüş sapkın.
Ar kalmamış.
Sen de halaaa banaa şaka yapiyor de.
Şakanında bir edepi olur.
Sabah sabah midem bulandı.

Fake bir konudur umarım bu. Kocan lanet derece de sapık bir adam , sen de ruh hastası bir kişilik olmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…