Çocuk Hastalıkları Lütfen yardım edin çok panik olduk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pnrsnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
93
69
38
Kızlar 7 aylık oğlum var su çiçeği olmuş. Kız kardeşim burdaydi eve gidince su çiçeği olduğunu söyledi . İş işten geçti bulaştı. Ateş halsizlik huysuzlugu yok şimdilik. Her yeri kabardı . Yarın doktora gideceğiz. Banyo yaptırmadım. Acile gitmeli miyim yarını mi bekleyim. Var mı böyle durumla karşılaşan ne yapmalıyım

Aşısı var miydi ? Asi oluyor mu 7 aylıktan önce onu bilmiyorum ama geçmiş olsun 🙏

Asısı yoktur 12 aylikta vuruluyor diye biliyordum. Panik yapmayin atesi var mı? Dokuntüler cok mu?
Birde vücudunu cok sicak tutmamaya calis terledikce döküntüler kasiniyor

Asısı yoktur 12 aylikta vuruluyor diye biliyordum. Panik yapmayin atesi var mı? Dokuntüler cok mu?
Birde vücudunu cok sicak tutmamaya calis terledikce döküntüler kasiniyor
Ateşi yok canım. Sürekli çoğalıyor banyosunu da yaptırmadım sürekli ateşini olcuyorum çok kalın giydirmiyorum

Kızlar 7 aylık oğlum var su çiçeği olmuş. Kız kardeşim burdaydi eve gidince su çiçeği olduğunu söyledi . İş işten geçti bulaştı. Ateş halsizlik huysuzlugu yok şimdilik. Her yeri kabardı . Yarın doktora gideceğiz. Banyo yaptırmadım. Acile gitmeli miyim yarını mi bekleyim. Var mı böyle durumla karşılaşan ne yapmalıyım
7 aylık bir bebek için inşaallah çok sorun olmaz. viral bir hastalık zaten, semptomları hafifletmeye yönelik tedaviler uygulanıyor. sık sık banyo yaptırmak gerek diye biliyorum mikrop kapmamasi ve komplikasyon gelismemesi için. genel hali iyiyse acillii bir şey yok diyebilirim ama yine de kararı size kalsın

Back