lütfen yardım edin çok huzursuzum:(

arkadaslar öle demesyın ama annem bana hamileyken bir cicek ellemiş ve deneme amaclı belıne dokunmus sımdı benım belımde pembemsı bı leke var ve bahar da daha belırgın oluyo böle seyler batıl ınanc olabılır ama oluyo iste bende hamileyım yok cıger yeme leke olur dıyolar yok mezarlıga gıtme leke olur dıyolar elleı havaya kaldırıp dolasıyoruz kızlar bi yere dokunmak yok 9 ay delikafadulden

ay evet canım ya bak ne güsel hamileliğin sorunsuz geçiomuş daha ne yaaa böle şeyleri nie kafana takıosun çok saçma bence hadi hadi tadını çıkar hamileliğin böyle hurafelere de takma...........

canım benm annem bana hamıleyken emınonunde turbeye gıderms hep babamla problemı varmıs ozamanlar abımdede kardesımdede ama bızde hıc bıse yok yanı artı bn ogluma hamıleykende gıtmıstım ondada yok bu hamılelgımde de gıttım ınsaalah bundada olmaz sen allahın dostlarnın yanına gıdıosun allah sana gıttın dıe hele bebegıne bole bıdert verırmı yaww korkmaa hersey allahtan allah en guzel vekıldırr

saol canım allah senden razı olsun böyle şeyler duyunca içim rahatlıyo biraz ama bazı insanlar kafamı karıştırıp sinirimi bozuyor işte..inşallah bişe olmaz bebeğime..iyice paranoyak oldum.yok şunu elleme bunu elleme izli olur falan diye diye psikolojimi bozdular..ne zormuş hamilelik(

takma kafana bu tür şeyleri rahatlarsan bende gitmiştim bizim mezarlıkla nasrettin hoca türbesi aynı bahçede dedeme ziyarete gittim hamileyken hem de kaç kez oğlumda hiç birşey yok şükür senin bebişdede olmaz inşallah

ay canım türbe meselesi hadi neyse belki inanmış olursun ama nasıl bi leke olabilir ki usg de görünsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilahi güldürdün beni valla

yok daha neler ben de gittim türbeye hatta ramazan ayı boyunca da bu şehirdeki tüm türbeleri ziyaret etmek istiyorum inanma öyle seylere

Offfffffffff arkadaşım sen cidden iyi değilsin, hamilelik mantığını da söküp almış olamaz. Eğitimli ve inançlı biri bunu duyar duymaz kulak arkası eder, güler geçer. bence senin psikolojin bozuk.
Bir doktora görünmeni tavsiye ederim..
sengözlerimebaksanab

kızlar gerçekten psikolojim bozuk siz de olmasanız kafayı yerim ara sıra atılan mesajları okuyup rahatlıyorum iyiki varsınızÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

cnm benım korkmaa yaa bılmeden konusan ole cok ınsan varkı sıkma canını yaa bebeını dusunn delımısn yahuu bosver sankı o dıyenler ole ızlı gormuslerde allaha dua ett sen gerısını bosverr

saol canım iiki varsın insan hamilelikte hassas oluyo biraz inanıyo işte böyle şeylere.bebeğimi kucağıma aldığımda rahatlayacağım inşallah.dua edin nolur..

YAAA BU NE DEMEK YA ben turizm işletmecisiyim suriye halep şam turlarım da oluyor başında gidiyorum...Kaç kere türbe cami ziyaretine giriyorum turu sokuyorum dualar ediyoruz ayda iki kere da gidiyorum tura...3 aylıkta hamileyim nurcu ablalar falan var ..Öyle bir şey olsa belki söylerlerdi....Deselerde inanmam...o zaman benim bebğim lekeden geçilmeyecek..OOOOFFF YAAA evde kurup kurup burda saçma konular açmayın lütfen...

ben yeni hamilelik dönemimde eşimin babaannesini dedesini bayramda ziyarete gittim korkmadım da...Normalde korkarım ama içime huzur doğdu sanki babaanne anlamış benim hamile olduğumu da kalktı bana sarıldı gibi bir sıcaklık hissettim kutlar gibi...benim anneannem ciğer almış kaynanasından habersiz yemiş benim dizimde annemin dizinde hatta benim büyük kızımın diiznde küçücük ciğer lekesi var çok da güzel duruyor olsun sourn yok yani....kafanıza takarsanız oluur takmayın kafanıza arkadaşlar...

bunların hepsi bence hurafe. Bunları hiç te kafanıza takmayın ve hamileliğinizin tadınız çıkarın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…