ya varya bazen bu forumda olup bitenlere inanamıyorum akılmın almadığı sorular ve cevaplar okuyorum.arkadaşım bak ne güsel hamileliğin ço şükür rahat geçiyormuş sen nie böyle saçma sapan hurafeler yüzünden kendini üzüyosun .inanmayın böyle şeylere kapatın başkalarının dediklerine kulaklarınızı bir sürü şey söylüyo insanlar hamile olunca ama siz doktorunuzdan vede kendi bildiklerinizden şaşmayın yani anne olcaksın böyle hurafelere gerçek dışı şeylere üzülürsen sonrasında napcaksın sıkma canını böyle şeyler yok arkadaşım üzülüme
canım için rahat edecekse söyleyeyim ben 4.5 aylık hamileyken 3 tane türbe gezdim bebeğim oldu 42 gün önce oldukça sağlıklı ve hiç bir iz yok.böyle saçma şeyleri kafana takıpta kendinide minik meleğinide üzme canım
ya bu hamilelikten mi neden bilmiyorum bu takıntıdan kurtulamıyorum.bişey sorcam sana türbe gezdiğinde elini bir yerine değdirirsen iz olurmuş sen böyle bişey yaptın mı canım?canım için rahat edecekse söyleyeyim ben 4.5 aylık hamileyken 3 tane türbe gezdim bebeğim oldu 42 gün önce oldukça sağlıklı ve hiç bir iz yok.böyle saçma şeyleri kafana takıpta kendinide minik meleğinide üzme canım
gerçekten bu zamanda hala bunlara ınanmak kendınızı boşa yıpratmaktan birşeye yaramaz. hem türbe ziyareti yapmak neye? zaten dinimizde de türbelerden yatırlardan değil tanrıdan medet umun der hep. allah aşkına biraz mantıklı olun, siz endişe yaptıkça bebekte hissedecek bunu . yazık etmeyın neguzel keyfını çıkarın