lütfen yardım edin çok huzursuzum:(

berna1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
57
0
23 haftalık hamileyim.hamileliğim çok rahat geçiyor şu takıntılarım dışında..ben 2 aylık hamile iken türbeye gitmiştim şimdi bebeğim izli mi doğacak?çok üzülüyorum.lütfen bilgilendirin beni.olsa bile ultrasonda görünür mü?

kaydirigubbakcemile3 çok afedersiniz ama hangi hurafe yüzünden bu fikre kapıldınız. kendinizi boşuna üzmeyin bence..

bende ilk defa duydum nasıl iz oluyormuş ki sen bilmeden gitmişsin sanırım olmaz canım iyi düşün herşeyi

ya varya bazen bu forumda olup bitenlere inanamıyorum akılmın almadığı sorular ve cevaplar okuyorum.arkadaşım bak ne güsel hamileliğin ço şükür rahat geçiyormuş sen nie böyle saçma sapan hurafeler yüzünden kendini üzüyosun .inanmayın böyle şeylere kapatın başkalarının dediklerine kulaklarınızı bir sürü şey söylüyo insanlar hamile olunca ama siz doktorunuzdan vede kendi bildiklerinizden şaşmayın yani anne olcaksın böyle hurafelere gerçek dışı şeylere üzülürsen sonrasında napcaksın sıkma canını böyle şeyler yok arkadaşım üzülüme

çok saol içim rahatladı biraz..heralde bunlar biraz da hamilelik psikolojisi..

Arkadaşım inanma böyle saçma şeylere... Hatta biraz gülmek istiyosan birkaç gün önce bi topik açmıştım hamileliğinizde size verilen en saçma nasihatlar diye onu oku biraz, hepsi gerçek olsaydı herkesin izli tüylü şeyler doğurması lazımdı naniknanik

hiçççç inanmam hatta hurafelerı dınlemem bıle allah ın dedıgı olur hıc korkma canıma.s

canım için rahat edecekse söyleyeyim ben 4.5 aylık hamileyken 3 tane türbe gezdim bebeğim oldu 42 gün önce oldukça sağlıklı ve hiç bir iz yok.böyle saçma şeyleri kafana takıpta kendinide minik meleğinide üzme canım

çoooooooook teşekkür ederim canım içimi öyle rahatlattın ki..allah bağışlasın bebeğini darısı başıma inşallah..

ya amma çok hurafe var ya her söylenen gerçek olsa arkadaşlarında deiği gibi herkesin heryeri izli lekeli doğardı içiniş ferah tut sen bişey olmaz Allah ın izniylee:teselli:

amann eskiden olan ve bu günlerde hala buna inanlara şaşıyorum doğrusu koca karı şeyleri işte yok ona bakma yok buraya gitme yok onu sürme yok bunu böle yapma aman insanın psikoljosini bozuyolar

ya bu hamilelikten mi neden bilmiyorum bu takıntıdan kurtulamıyorum.bişey sorcam sana türbe gezdiğinde elini bir yerine değdirirsen iz olurmuş sen böyle bişey yaptın mı canım?

ya iyide her gün türbelerden geçenler var dua edenler
millet gidip dua ediyo kız olsun oğlan olsun diye
izlimi şimdi bütün bebekler
yapmayın Allah aşkına

gerçekten bu zamanda hala bunlara ınanmak kendınızı boşa yıpratmaktan birşeye yaramaz. hem türbe ziyareti yapmak neye? zaten dinimizde de türbelerden yatırlardan değil tanrıdan medet umun der hep. allah aşkına biraz mantıklı olun, siz endişe yaptıkça bebekte hissedecek bunu . yazık etmeyın neguzel keyfını çıkarın

elimde deil içimdeki şüpheden kurtulamıyorum bebeğimi de üzdüğümü biliyorum ama elimde deil.2.ayda düşük tehlikem vardı türbeye adak adamaya gitmiştim.gitmez olaydım ya çok pişmanım umarım birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…