Lütfen yardım edin cok canımm sıkkın

Hakan senin ona olan ilginden hoslaniyordur. Sende ortalikta pek gozukme derim. Oyle bakmakar, omuz atmalar falan.. Ne bicim olmus lise ogrencileri. Kizlarin "o erkegi ben hallederim" falan demeleri. Ogrenci degil, eskiya olmuslar. Sen de kizlara bakip durma. Sen karsilik verip baktigin icin onlarda sana bakiolar. Isine bak sen. Derslerine odaklan

arkadasim olaya bakar misin yok en yakın arkadaşı geliyo senden hoslaniyo mu zannediyosun. bende olusan izlenimden yola çıktım ne nikahı. bu cocuk gelip bu kıza acilmamis sadece tip tip bakmaktan baska bsey göremiyorum.o diger kizlarda bu çocuğa ilgili bizimkide e çocuğun hosuna gidiyo yok gelip seni tehdit mi ettiler ederlerse söyle.. niye somut bi sey yok kiza karsi :) bence bu yasta bos seylerle ugrasmamali heleki böyle problemli olabilecek insanlar etrafındaysa suan sizi tanımıyorum yasiniz vs. ama okullarda suan hic de eskisi gibi sakin uslu hanfendi kizlar yok kardeşimin okulundan bunu cok net biliyorum.. bence uzak durmalı hoslaniyo mu hoslanmiyo mu diye dusunmek yerine Universiteyi nasıl kazanırim diye düşünmeli... sevgiler
Eee , bizim kiz da ergen cocuk da, 16 yasinda nikah yapacak halleri yok ya ? Hoslanmadigi gibi bir sonuca nerden vardiniz cocugun, ben cocugun hisleri hakkinda ipucu verecek bir sey gormedim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…