- Konu Sahibi aysegguuul
Ben lise öğrencisiyim benden bi yas büyük cocukdan hoslaniyorum tanısmamiz olmadi hersey o koridorda telefonla konusurken taklidini yapmistim sonra arkasini dönüp gülerek bakti ve o günden sonra bakistik sürekli sonra onun yakın arkadasi bizim sinifta ve bana hoslandıgım kisinin adı hakan yakın arkadasi bana hakan seni güzelmis bulmus adını soruyo söyliiymmi dedi bende söyle dedim o gün ben kantinde otururken bana göz kirpti ben hemen kafami cevirdim ona cok bakmiyorum aslinda onun bana baktiği kadar daha sonra ben bi kere ona bakarken yanindaki arkadasina şu kiz dedi gerisini anlamadim sonra yakın kiz arkadasi kardesi dediğe kisiye benimle ilgili bisey dedi ne dedi bilmiyorum kiz dönüp bana bakti ben instagramdan onu takip ettim oda beni etti bi kac kez fotoğrafimi falan begendi ve bi kerede kantindeyken bana bakip gülümsedi hemen kafami cevirdim ben gülümsemedim sonra bir gün tanımadiğim benden büyük bi kiz grubu bana tip tip bakmaya basladi yanindaki arkadaslarina o kizlar bana bakip şu dedi sürekli benim sinifa geldiler ve kizin biri adimi soyadimi sordu ters ters baktilar bana bu olay olmadan önce sabahda hakanin arkadasi bana sen hakanin senden hoslandıgını falanmi zannediyosun o adını sormalar eglence amacliydi dedi biliyodum dedim 4 ders sonra hakann yanima gelip bisey konusabilirmiyiz dedi efendim dedim bugün kizlar sana benimle ilgili seni tehdit ettilermi dedi hayir ama adımı sordular dedim oda eğer bi tehdit etme durumu olursa bana söyle dedi ve konusurken gözlerimin icine bakti hep ve o gün cıkısta bana tekrar uzun uzun bakip gülümsedi ben kafami cevirdim gülümsemedim cuma günü ise o kizlarla beraber benim sinifa geldiler hakanin yakin arkadasi bi erkekle kavga etmis o adımı soran kiz o erkeği ben hallederim abi bana bırakin dedi hakanda gülerek elini yumruk yapıp senide ben hallederim dedi ben. İse sıramda oturuyodum ertesi gün kizlar yine bana tip tip baktilar fakat bisey demediler ve o gün yine gülümsedi bu sefer bende gülümsedim ve dünde fotoğrafimi begendi instagramdan benden hoslaniyomu anlamadim ve bazi kizlar okulda sürekli tip tip bana bakiyo kimseyle bi samimiyetim falanda yok bi ugrasma cabalarindalar napmaliiyim cuma günüde bir baska kiz grubu bana tip tip bakiyodu ve kizin biri gelip omuz atti gidip konustum aramizda bi problemmi var diye oda olsa söylerim dedi arkadasim itti öyle sana carptim dedi ve okulda hala tip tip bakiyo arkadaslarina beni anlatti kizlar tip tip bakti bi baska kizda benimle ilgili arkadasina bisey dedi tip tip baktilar ikisi yani okulda kizlar sürekli bana tip tip bakiyolar hicbirni de tanimiyorum bi bisey desem gelip dövücekler neredeyse napmaliyim ya cok kafama takiyorum bu arada hakan benden büyük 2 yas