- 25 Şubat 2019
- 36
- 50
- 18
- 28
- Konu Sahibi Asmilecook
-
Yok asıl idrar yaptığım deliğe sokuyordum. Vajinaya sokup sokmadigimi hatırlamıyorum ama her tuvalete gittiğim de idrar deliğime sokuyordumVajinaya enjektör soktuğunuz için neden idrar kaçırasınız ki anlamadım. Olsa olsa enfeksiyon kaparsınız.
Anladım. Doktora bunu açıkladınız mıYok asıl idrar yaptığım deliğe sokuyordum. Vajinaya sokup sokmadigimi hatırlamıyorum ama her tuvalete gittiğim de idrar deliğime sokuyordum
Yok daha doktora gitmedimAnladım. Doktora bunu açıkladınız mı
İnanın bende bilmiyorumCok afedersiniz ama neden
Kadın doğuma gittim demişiniz deYok daha doktora gitmedim
O zamanlar akıntım olduğunu sanıyordum doktora sadece akıntım olduğunu söyledim ve antibiyotik yazdı. Meğersem akıntı değil idrar kaçıyormusumKadın doğuma gittim demişiniz de
İhmal Etmeden tekrar doktoru gidin ve olayı anlatın bence. Yoksa ilerde başka sorunlar olabilir.O zamanlar akıntım olduğunu sanıyordum doktora sadece akıntım olduğunu söyledim ve antibiyotik yazdı. Meğersem akıntı değil idrar kaçıyormusum
Birde akintiyla idrari nasil ayirt edemiyosunuzki ikisi cok baska seyler ped kullaniyorum demissiniz ama pede bakinca da anlarsiniz yani mumkun degilİnanın bende bilmiyorumben bile 4 ay önce hatırladım böyle bir şey yaptığımı ve nedeni bilmiyorum
Bu olayı bir doktora anlatmaya çekindiğim için gidemiyorum zatenİhmal Etmeden tekrar doktoru gidin ve olayı anlatın bence. Yoksa ilerde başka sorunlar olabilir.
Söyle soyluyeyim beyaz ve şeffaf akıntı gibi bir şeyler vardı bir ara sonra da sürekli kontrol etmedim ve hep akıntı olduğunu sandımBirde akintiyla idrari nasil ayirt edemiyosunuzki ikisi cok baska seyler ped kullaniyorum demissiniz ama pede bakinca da anlarsiniz yani mumkun degil
Bence çekinmeyin. Çekinilecek bir şey yok.Bu olayı bir doktora anlatmaya çekindiğim için gidemiyorum zaten
Akinti o zaman buyuk ihtimal vajinanin florasi bozulmus ve enfeksiyon olusmus bu da kroniklesmisSöyle soyluyeyim beyaz ve şeffaf akıntı gibi bir şeyler vardı bir ara sonra da sürekli kontrol etmedim ve hep akıntı olduğunu sandım
Şuan akıntım yok idrar kaçırıyorum.Akinti o zaman buyuk ihtimal vajinanin florasi bozulmus ve enfeksiyon olusmus bu da kroniklesmis
Bakalım inşallah gidebilirim ya çok can sıkıcı bir olay oldu artıkBence çekinmeyin. Çekinilecek bir şey yok.
yanlış olduğunu bilseydiniz zaten yapmazdınız. Kim bile isteye kendine zarar verip sonraa da dertlenir ki. Utanmayın
Birkaç kez denedim de tabi egzersizi uzun süre uygulamak lazım faydasını görmek için. Uzun süre denemedim. Acaba çare olur muKegel egzersizini denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?