Lütfen yardım edin bu hastalıktan nasıl kurtulacağım 😭😭

Asmilecook

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
36
50
18
28
Merhabalar, 22 yaşındayım. Benden bir büyük ablam hemsireydi ve ben 12, 13 yaşındayken rahatsızlandı ve Dr ona iğne vermişti eve gelince de o enjektorlerden birini aldım ve sakladım. Yani çok utanıyorum nasıl yazacağımı da bilmiyorum daha çok küçüktüm tuvalete gidince idrar çıkışına sürekli enjektorle çekmeye çalışıyordum ya da içine su filan sıkıyordum hiç bilmiyorum vajina da sokup sokmadigimi ondan sonra benim iç çamaşırim sürekli bi aktınti gibi bir şeyler geliyordu. Tabi o zamanlar lisedeyim korkumdan hastanede gidemiyorum. Sonra üni de sağlık bölümünü tutturdum ve stajimdan sonra bi kadın doğum doktoruna göründüm çok akıntım var dedim tabi bekar olduğumu da bildiği için alttan muayane etmedi. Ultrasonla baktı ve sende polikistik over send var dedi. O zamanlar 90 kiloydum şuan da 97 kiloyum. Hemen kilo ver dedi sonra da akıntım içinde 2 tane antibiyotik yazdı. Ben ilaçları kullandım ama yok yani azalmıyor. Tekrar Dr git gel başka ilac başka krem fan derken. Son 4 aydır küçüklüğünde yapmış olduğum bu iğrençlik aklıma geldi. Ve sonradan anladım ki bende ki akıntı değil bende ki idrar kacacirmaydi. Zaten sürekli ped kullandığım için akıntı mi yoksa idrar mi anlamamışım bu yaşıma kadar Çok kiloluyum üroloji ye gitmem lazım ama başka çaresi var mı çok korkuyorum ve bıktım usandım artık sürekli iç çamaşırı değiştirmekten sürekli ped takmaktan, kötü korkulardan, elimde olsa yaşamak istemem. Lütfen yardımcı olun

Vajinaya enjektör soktuğunuz için neden idrar kaçırasınız ki anlamadım. Olsa olsa enfeksiyon kaparsınız.

O zamanlar akıntım olduğunu sanıyordum doktora sadece akıntım olduğunu söyledim ve antibiyotik yazdı. Meğersem akıntı değil idrar kaçıyormusum
İhmal Etmeden tekrar doktoru gidin ve olayı anlatın bence. Yoksa ilerde başka sorunlar olabilir.

İnanın bende bilmiyorum ben bile 4 ay önce hatırladım böyle bir şey yaptığımı ve nedeni bilmiyorum
Birde akintiyla idrari nasil ayirt edemiyosunuzki ikisi cok baska seyler ped kullaniyorum demissiniz ama pede bakinca da anlarsiniz yani mumkun degil

Birde akintiyla idrari nasil ayirt edemiyosunuzki ikisi cok baska seyler ped kullaniyorum demissiniz ama pede bakinca da anlarsiniz yani mumkun degil
Söyle soyluyeyim beyaz ve şeffaf akıntı gibi bir şeyler vardı bir ara sonra da sürekli kontrol etmedim ve hep akıntı olduğunu sandım

Bu olayı bir doktora anlatmaya çekindiğim için gidemiyorum zaten
Bence çekinmeyin. Çekinilecek bir şey yok.
yanlış olduğunu bilseydiniz zaten yapmazdınız. Kim bile isteye kendine zarar verip sonraa da dertlenir ki. Utanmayın

Söyle soyluyeyim beyaz ve şeffaf akıntı gibi bir şeyler vardı bir ara sonra da sürekli kontrol etmedim ve hep akıntı olduğunu sandım
Akinti o zaman buyuk ihtimal vajinanin florasi bozulmus ve enfeksiyon olusmus bu da kroniklesmis

Kegel egzersizini denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…