abla bız onun ıcın demedık arkadasta yaptıgının yanlış oldugunun farkına varmıs artık bence bızım soylemeye calıstıgımız sey su aslında arkadasın mantıgı devre dısı kalmıs
Sen benim yazdiklarimi okuyup cevap verir misin bana? sana yardımcı olmaya calisanlar da var yargilamayanlar da.Arkadaslar , belki suan size arkadaş dememden bile rahatsız olaniniz vardır . Her neyse varsa da kusura bakmayın. Hayatta şunu kulağıma küpe yaptım yasadiklarimdan sonra. HIC BIR ŞEKİLDE BÜYÜK SÖZ ETMEMEYE YEMINLIYIM ÇÜNKÜ HIC KİMSE KINADIGINI YASAMADAN OLMEYECEK UNUTMAYIN. Bana küfür etmeniz için konu acmadim ! Akıl verip. Biraz destek olabileceginizi düşündüğüm için açtım her neyse küfür edende etsin inşallah o küfür edenler birgün küfür duymazlar aynı sebepten . Hakkınızı helal edin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence hiç de farkında değil.öyle olsa o son yorumu yapmazdı
kon sahibi hic cevap vermiyor mu ?
suandan itibaren napıcak acaba?
fikirleri değişmiştir umarımmmm ..
Arkadaslar , belki suan size arkadaş dememden bile rahatsız olaniniz vardır . Her neyse varsa da kusura bakmayın. Hayatta şunu kulağıma küpe yaptım yasadiklarimdan sonra. HIC BIR ŞEKİLDE BÜYÜK SÖZ ETMEMEYE YEMINLIYIM ÇÜNKÜ HIC KİMSE KINADIGINI YASAMADAN OLMEYECEK UNUTMAYIN. Bana küfür etmeniz için konu acmadim ! Akıl verip. Biraz destek olabileceginizi düşündüğüm için açtım her neyse küfür edende etsin inşallah o küfür edenler birgün küfür duymazlar aynı sebepten . Hakkınızı helal edin.
Sen benim yazdiklarimi okuyup cevap verir misin bana? sana yardımcı olmaya calisanlar da var yargilamayanlar da.
Arkadaslar , belki suan size arkadaş dememden bile rahatsız olaniniz vardır . Her neyse varsa da kusura bakmayın. Hayatta şunu kulağıma küpe yaptım yasadiklarimdan sonra. HIC BIR ŞEKİLDE BÜYÜK SÖZ ETMEMEYE YEMINLIYIM ÇÜNKÜ HIC KİMSE KINADIGINI YASAMADAN OLMEYECEK UNUTMAYIN. Bana küfür etmeniz için konu acmadim ! Akıl verip. Biraz destek olabileceginizi düşündüğüm için açtım her neyse küfür edende etsin inşallah o küfür edenler birgün küfür duymazlar aynı sebepten . Hakkınızı helal edin.
Hani ilk eşinden ayrıyken sizinle görüşüyordu sonra şimdiki eşi ile nişanlanmıştı???
Dallas ı geçti bu konu...
Bildigim kadariyla daha cevap yazmadi. O muhtemelen pc'nin ardindan gülüyodur yorumlara...
13. Sayfada ilk yorum benim. Oku lütfen ve cevap ver.Bulamıyorum ne yazdığını çok anlamıyorum zaten
Madem actin bu konuyu su cewabida wer bize
D
E
W
A
M
E
D
İ
C
E
K
M
İ
S
İ
N
Hala o adamla ne yapicaksin?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:126::126::126::126::126::126:
madem aramamasını söyledin ne diye konu açtın ve neden ilk yorumda bundan bahsetmedinH a y i r . Ben 3 aydır zaten yüzyüze hiç gorusmedim. Bugün zaten buraya konuyu açmadan önce telefon da tartışıp beni aramamasi artık istemediğimi söyledim kendisine. Ama beynim durdu yediğim kufurlerden anlatamadım ki
Kızlar meraba .
Aranızda yeniyim bende size derdimi anlatmak istiyorum.
23 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var . Ama beraber olduğum kişi 1 yıllık evli ve 2 aylık bebeği var şuan.
Ben onla tanıştığım da ilk eşinden boşanmaya çalışıyordu resmi olarak , ben kendisine aşık oldum ve görüşmeye başladık . Daha sonra bana aynı zamanda da nişanlı olduğunu söyledi . Ben çok sasirdim üzüldüm ama ilk başta bilmiyordum . Sonuçta henüz resmiyette boşanmamis ama eşiyle ayrılmış bir insandı. Tekrardan nişanlı olabileceğini hiç dusunmedim. Her neyse ben zamanla ya nisanlisini ya beni bırakır diye düşündüm ama her geçen gün daha çok sevmeye başladım. Geçen yıl biz 3 ay ayrıldık bu zaman zarfında o evlendi nisanlisiyla( ben çok üzüldüm çok ağladım ama yine görüşmeye başladım . Daha sonra biz ailecek bazı nedenlerden dolayı başka şehire taşındık suan aramızda 1000 km var . O 1 yıllık evli ve bebeği var . Ayda 1 kere ya ben gidiyorum ya o geliyor 2-3 gün birlikte zaman geciriyoruz . Ve beni abisi yengesi falan da biliyorlar hatta onların evine gidiyoruz ziyarete yemeğe. .
Ona neden böyle dediğimde hem eşini hem beni sevdiğini söylüyor..
Ben çok seviyorum gözüm hiç bişey görmüyor lütfen bana yardım edin yoruma ihtiyacım var ne yapmaliyim ? ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?