• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardım edin bana :(

kadının bunlardan haberi varsa söylenecek söz yok. alan razı veren razı bir çok eşlilik durumu var ortada.

o zaman ne konuda yardım istiyorsun anlamadım? herkes memnunmuş gibi anlatmışsın.

H a y i r . Ben 3 aydır zaten yüzyüze hiç gorusmedim. Bugün zaten buraya konuyu açmadan önce telefon da tartışıp beni aramamasi artık istemediğimi söyledim kendisine. Ama beynim durdu yediğim kufurlerden anlatamadım ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin derdin unutamamak ise bak bu kadar yorum aldin icindeki o ask kafana balyoz gibi inmis olmali we kalbini buz tutmus olmali sana werilebilecek en iyi tawsiye tamam 3 yildir batakligin icinde yasamissin gel cik bu batakliktan yikan temizlen temiz bi sayfa ac bekar olan kimseyle alakasi olmayan biriyle basla kendine bi hayat kur tel numarani deistir o numara sende oldukca o adam seni arar internettende engelle heryerden eger bu ogutlerimi dinlersen derdine dewa bulursun we gunah islememis olursun we o bebegi lutfen dusun dediklerimi yap

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okudum :(
Bişey diyemiyorum çok haklısın ..
Ne diyebilirim ki hataliyim sonuçta .:(

banada cevap verirmisin bu kadını boşayım seni nikahlarsa bebeği ne yapacaksınız..:

Daha ilk yorumdan küfürlere boguldugum için.
2. Ben defalarca beni aramamsini söyledim ve hep yine aradı. Sadece burdan bayanlardan bu konuda yardım almak için yazdım 1000 pişman oldum. Hiç tanımadığım ınsanlarla derdimi paylaşmak istedim

telefon numarani degistir, sana ulasabilecegi ne varsa yok et. hatandan da don bir daha aslaa konusma zaten bir arar 2 arar hadi 3 arar birakir zaten hic kavgaya gurulruye gerek yok telefonunu simdi kapat yarin da git numarani degistir bir hataydi de onune bak

10 yıl sonraki halinizi hayal edin ayrılmamışsınız hala kaçamak görüşüyorsunuz artık aşk sevgi alışkanlık karışık duygular içindesiniz. sevdiğiniz adamla defalarca ayrılıp dayanamayıp tekrar birleşmişsiz bunca yıldır. Onun başka çocuğuda olmuş belki 2 belki 3 çocuğu var. dönüp geçmişe bakıyorsunuz sizinde yuva kurmayı yalan dolan olmayan gerçek bir hayatı yaşamayı hakettiğinizi düşünüyorsunuz yapayalnız ağlıyorsunuz...

bunları haketmediğinizi düşünüyorsanız bu hayattan kurtulun kararlı olun tüm telefonlarınızı ulaşılma imkanınızı değiştirin. profesyonel yardım alın gerekirse psikolojik ilaç kullanın yazık etmeyin kendinize. sizi seven sizinde sevdiğiniz başka biriyle yuva kurun eviniz aileniz olsun çoluk çocuğa karışın bu hayat hayat değil. bu hayatı ilk siz yaşamıyorsunuz. tv de bile gündüz programlarına pek çok kadın tlf la bağlanıyor ayrılamıyorum ne yapayım diye. hepsi üzgün ilişki uzmanı olanlar var onların kitaplarını okuyun hatta terapilerine gidin. kurtulun bu hayattan diyorum...

sonveda ya eksik anlatıyorsun ya da bizi keklemeye çalışıyorsun,
ilk yuvasını nasıl şimdiki eşi yıktı sen zaten biz başladığımızda ilk evliliği bitmemişti yazmışsın , o yuva yıkılmışsa yıkanlardan biri de sensin
konuda bir sürü çelişki de cabası
erkek misin 2. üye misin, tez mi yazıyosun yaz dürüst ol

Hiç kusura bakma da ne bekliyordun? "Aferin ne de güzel yapıyorsun böyle devam et" denilip sırtının sıvazlanmasını mı?

Önemli olan bundan sonrasi. Hatanin farkindasin o zaman yapacaklarim belli. Ilk is telefon numaranı degistirmek ve tum sosyal aglardan engellemek olsun. Herkes hata yapar herkesin imtihanı farklidir seninki de buymus. Bu adami hayatindan def et önüne bak. Inan bana adam gibi biri cikacaktir karsina. Burada herkes fikrini söyler onemli olan ders almak. Lutfen kendine daha fazla haksizlik etme.

sonveda ya eksik anlatıyorsun ya da bizi keklemeye çalışıyorsun,
ilk yuvasını nasıl şimdiki eşi yıktı sen zaten biz başladığımızda ilk evliliği bitmemişti yazmışsın , o yuva yıkılmışsa yıkanlardan biri de sensin
konuda bir sürü çelişki de cabası
erkek misin 2. üye misin, tez mi yazıyosun yaz dürüst ol

:s erkek değilim. Gecenin bu vaktinde de sanırım kimse kimseyi yalan bişeylerle keklemeye çalışmaz. Ben anlatamıyorum sanırım her neyse. Hepinize iyi geceler .

ooo karısınında haberi var yani. ve abisine yemeğe gidiyorsunuz:53:

adam altından falan mı hayırdır nasıl bu kadar hatunu elinde tutabiliyor :26:

Son düzenleme:
birebir bu konun benzeri bizim burada yaşandı..

adam yeni evli bir çocuğu var..
bekar bir bayanla tanışıp evlenir
ilk hanımdan çocuğu alır...
ikinci bayanda bir çocuk yapar ikisine bakar..
adam mahallede dul bir kadınla tanışır..evi terk eder..
kadını kandırır boşanmaya ikna eder..
imzalı kağıt verir evi sana verdim diye..
bana sordu geçerli mi diye..
hayır geçerli değil dedim..
sonra dul kadınla evlenir..ilk çocuğuda alır..
en garibi
ikinci kadınla adam metres hayatı yaşamaya başlar..
bu eve harçlık falan bırakır yani koca..
ikinci kadın kötü yola düştü sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Halen akillanmiyorsun bu adam 4 yil icinde birini bosamis ikinciyi almis ustune cocuk yapmis sizi gercekten sevseydi on kere nikahi basardi...

birebir bu konun benzeri bizim burada yaşandı..

adam yeni evli bir çocuğu var..
bekar bir bayanla tanışıp evlenir
ilk hanımdan çocuğu alır...
ikinci bayanda bir çocuk yapar ikisine bakar..
adam mahallede dul bir kadınla tanışır..evi terk eder..
kadını kandırır boşanmaya ikna eder..
imzalı kağıt verir evi sana verdim diye..
bana sordu geçerli mi diye..
hayır geçerli değil dedim..
sonra dul kadınla evlenir..ilk çocuğuda alır..
en garibi

:53::53::53:ben nerede yaşıyorum acaba ya hiç böyle şeyler olmuyor burada. :9:

Back