Lütfen yardım edin bana :(

lütfen aşk aşk deyip evli erkeklere aşık olarak aşkın güzelliğini köreltmeyin

Yok ya bunun altindan bisey cikacak. Aha suraya yaziyom hem ilk konusu hemde konu patladi gitti. Bu hic hayra alamet degil yaniii:18:

kon sahibi hic cevap vermiyor mu ?
suandan itibaren napıcak acaba?
fikirleri değişmiştir umarımmmm ..

ya ben anlamıyorum bu bekar erkekler nerde bekar erkekler varsa ben neden hala yanlızım:44::44::44::44:

sen aşkı aradığın için tolincim..ben 19 yaşımda aşık oldum olmadı pkadar üzüldümki..tekrar aşık olduğumda eşime26 yaşımdaydım 7 sene kimseyle çıkmadım yanlızdım düşün ha diyince olmuyor canım...

Hey yavrum hey...O kadın da ne yaşıyorsa hakediyor şu an..

Bu nasıl iş ben çözemedim..

Kaç kurtar kendini..Noktala artık bu durumu..Belli ki ailece ne idüğü belirsizler.

yok devenin bale pabucu yaaaa!!!

o kadın da senin varlığını bile bile hala evli mi o "adam" la??

üstüne üstlük bi de çocuk yapmış!!

e pes valla...

💑💓

abla bız onun ıcın demedık arkadasta yaptıgının yanlış oldugunun farkına varmıs artık bence bızım soylemeye calıstıgımız sey su aslında arkadasın mantıgı devre dısı kalmıs

benim evliliğimde 3 yıl sonra aşkın yerini sdievgi aldı..arkadaşınki takıntılı bir ilşki..hastalık gibi..herşey kendi elinde..

10 yıl sonraki halinizi hayal edin ayrılmamışsınız hala kaçamak görüşüyorsunuz artık aşk sevgi alışkanlık karışık duygular içindesiniz. sevdiğiniz adamla defalarca ayrılıp dayanamayıp tekrar birleşmişsiz bunca yıldır. Onun başka çocuğuda olmuş belki 2 belki 3 çocuğu var. dönüp geçmişe bakıyorsunuz sizinde yuva kurmayı yalan dolan olmayan gerçek bir hayatı yaşamayı hakettiğinizi düşünüyorsunuz yapayalnız ağlıyorsunuz...

bunları haketmediğinizi düşünüyorsanız bu hayattan kurtulun kararlı olun tüm telefonlarınızı ulaşılma imkanınızı değiştirin. profesyonel yardım alın gerekirse psikolojik ilaç kullanın yazık etmeyin kendinize. sizi seven sizinde sevdiğiniz başka biriyle yuva kurun eviniz aileniz olsun çoluk çocuğa karışın bu hayat hayat değil. bu hayatı ilk siz yaşamıyorsunuz. tv de bile gündüz programlarına pek çok kadın tlf la bağlanıyor ayrılamıyorum ne yapayım diye. hepsi üzgün ilişki uzmanı olanlar var onların kitaplarını okuyun hatta terapilerine gidin. kurtulun bu hayattan

Son düzenleme:

ne o ilk kadının intikamını mı alıyorsun:26:

evet yuva yıkanın yuvası olmaz derler,senin yuvanı da yıkan çıkar

evlilik de tercih edilmemek hiç mi koymuyor sana,sen adam için evlenilecek değil eğlenilecek biri olmuşsun.yazık değil mi sana ve ailene

Daha ne kadar sürdürmeyi düsünüyorsunuz bu iliskiyi. Midem bulandi acikcasi. Carpik carpik herkesin birbirinden haberi var adama (!) doyan yok. Tövbe Yarabbim. Dünyada erkek mi kalmadi :/
Zararin neresinden dönülürse kardir. İnsallah su mubarek günlerde bu hatanizdan dönersiniz.

Son düzenleme:

Bu adamin neyine asik oluyosun anlamadim bi insan boyle bi insana asik olamaz ya yok ya aski bizde yasadik ama yok arkadas ne aklim ne fikrim nede midem kabul ediyor nadi bi iliski bu eger sen hala bu adamla gorusmeye dewam ediceksen zaten kendi etiketini koymus oluyorsun bizim sana kufur etmemize yerin dibine sokmamiza gerek yok sen bunun farkinda olucaksin gel wazgec tamamen sil resmen rabbim sana yok gostermis uzaklastirmis baska biriyle ilgilen ama mumkunse ewli nisanli sozlu ve sewgilisi olan biri olmasin we son olarak bu adam seni sewse senle ewli olurdu resmen seni sanirim c.... acidan kullaniyor sende ay o benim ilkim die wazgecemiosun kilit nokta bu bence ama cok sacma we gunah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zekanda sorun olduğunu düşünüp kendimi telkin ediyorum şuan :) Daha çok şey derim de burası bir forum
Hoş tencere kapak olmuşsunuz zaten bize pek bir şey kalmamış

ne diyelim,ah canımmm sen çok aşıksın devam et

Tabiki de oyle demicez ama biraz daha güzel bi dille yaptığının ne kadar büyük bi hata olduğunu soyleyelim yerden yere vurarak değil. Yoksa hic bi hakli tarafi yok buna ask bile denemez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam sen bekle adam onuda boşasın seni alsın..bebekle ,ilgili ne düşünüyorsun..bunu cevapla....

Arkadaslar , belki suan size arkadaş dememden bile rahatsız olaniniz vardır . Her neyse varsa da kusura bakmayın. Hayatta şunu kulağıma küpe yaptım yasadiklarimdan sonra. HIC BIR ŞEKİLDE BÜYÜK SÖZ ETMEMEYE YEMINLIYIM ÇÜNKÜ HIC KİMSE KINADIGINI YASAMADAN OLMEYECEK UNUTMAYIN. Bana küfür etmeniz için konu acmadim ! Akıl verip. Biraz destek olabileceginizi düşündüğüm için açtım her neyse küfür edende etsin inşallah o küfür edenler birgün küfür duymazlar aynı sebepten . Hakkınızı helal edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…