- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
gözlükleri takıp bakmalı .. :82:
bu denli kör olmamalıııııı ..
umarım gercek degildirrr..
ama siz tatlı olmaya başladınız, ah şu kadınlar fal dedin mi akan sular duruyor
Konu sahibinin yaptığı kesinlikle kabul edilemez derecede yanlış ve cok cok hatali kendisi de bunun farkında ama bazı arkadaşların yorumları çok ağır olmuş .Kız burada yardım istemiş siz resmen sovmussunuz. Hata yapmak insana mahsus biraz daha tatlı dil bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle ama çok kötü bir durum.
Yavaş yavaş soğutsun en azından
hımm anladım işte ben konularda yerden yere vurmayı sevmem kımseyı
ama bak ınankı senın ıcın ıyı olan degıl evet mantıklı düşünemıyosun su an ama mantıklı dusundugun zaman sende yanlıs yaptıgını anlıycaksın bas kıcına tekmeyı gıtsın :13::13:
Sanirim zamanında para karşılığı çok metreslik yaptın ki biliyosun ahlaksiz sensin asıl .
Eee yuuuh
Canim sen kendindemisin
Umarim konu fake cikar yoksa gercekten mubarek gun senin yuzunden gunah islemis olacagim
Hep ikinci kadinsin,adam seni evlilige bile layik gormemis neyin teranesi bu? Umrunda oldugunumu saniyosun ya ayda yilda 2-3 gun gorusmeyle....
Cocuguna uzul biraz bari,insanlik namina
Yuva yikanin yuvasi olmaz derlermis ya ayynen oyle,anlayana tabii
evet bir an önce kesmeli..kesip atmalı..onu hakeden biri mutlaka olacaktır..dünyada tek erkek o değil ya..
Size cevap verirken , aslında diğer bana aynı yorumu yazan kadınlara cevap vermiş olurum inşallah. Ben kimsenin yuvasını yıkmaya çalışıyorum . Asla böyle biseyde yapmam kendisi bana ondan ayrılıp bu seferde seninle evlenecegim dese ben yine kabul etmem. Bir bebek olduğu için. Ben o bebek dogdugundan beri kendisinden aşırı derece de zaten uzaklastim ayrıca 4 yılın verdiği bir aliskanliktan kurtulmak kolay değildir. Ki ben hayatımda yaşadığım ilk aşk bu(( sabahtan beri hakaret duymaktan kendimi anlatamadim ki. Evet yuva yikanin yuvası olmaz. Çünkü şuan ki eşi yani bebegin annesi de bu adamın ilk yuvasını yikmis bir kadın ayrıca bu kadininda benden haberi var . Kendisi de beni tanıyor. Her neyse en azından siz küfür etmediniz tskler.
kurbagacım sımdı bu kadar bayan yerden yere vurdu arkadası ne oldu? hıcbısey....
ben belkı guzellıkle dogru yolu gosterırımde sevap kazanırım su mubarek gunlerde kendınıdüşünensmiley
ama gercekten bı ınsanı yerden yere vurmak degıl hatadan dondurebılmek onemlıdır
ya ben anlamıyorum bu bekar erkekler nerde bekar erkekler varsa ben neden hala yanlızım:44::44::44::44:
Size cevap verirken , aslında diğer bana aynı yorumu yazan kadınlara cevap vermiş olurum inşallah. Ben kimsenin yuvasını yıkmaya çalışıyorum . Asla böyle biseyde yapmam kendisi bana ondan ayrılıp bu seferde seninle evlenecegim dese ben yine kabul etmem. Bir bebek olduğu için. Ben o bebek dogdugundan beri kendisinden aşırı derece de zaten uzaklastim ayrıca 4 yılın verdiği bir aliskanliktan kurtulmak kolay değildir. Ki ben hayatımda yaşadığım ilk aşk bu(( sabahtan beri hakaret duymaktan kendimi anlatamadim ki. Evet yuva yikanin yuvası olmaz. Çünkü şuan ki eşi yani bebegin annesi de bu adamın ilk yuvasını yikmis bir kadın ayrıca bu kadininda benden haberi var . Kendisi de beni tanıyor. Her neyse en azından siz küfür etmediniz tskler.
Ahahaha çok güzel cvp olmuşAbime alayim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?