Lütfen yardım edin bana :(

Onun nisanli oldugunu ogrendigin ilk an onun nasil bir insan oldugunu nasil anlamadin ?
Umarim olmaz ama olur da siz evlenirseniz aynisini sana yapmazmi saniyorsun. İnan devam eder onlari ayirirsan ustunede evlenirsen bebegin oldugunda ayni seyleri yasarsin :)
Burdaki bin kisi ayril birak dese birakacakmisin ?
Hayir aynen devam. O yuzden diyorum ki cok guzel devam et boyle

Ayrılmak çok mu zordu. Seninle konuşurken başkası ile nişanlıydı farkında misin??
4 yıllık ilişki ama 1 yıllık eli. Seni aldatti ve o kadınla evlendi farkında değil misin. O kadını da seninle aldatiyor.

Adama ne var ohh. Evde başka dışarda başka hatun. Sizden başka biri daha varsa sasirma. Malum gönül bu onu da seviyordur.

artık dr lar her derde çare biliyorsun

ne sinir oluyorum sizin gibi tiplere insan olun azıcık yaa çok mu bir şey isteniyor anlamıyorum ki o çocuğun ne günahı var o kadıncayızın ne günahı var az karakter sahibi olun aşk falan deyip acındırmayın kendinizi ben anlamıyorum sizin gibileri nasıl rahat oluyosunuz böyle sorsalar çok iyi yürekli sözünün eri falan filan zırvalarsınız kendiniz için

canım kendine yazık etme daha fazla adam seninle dalga geçiyor açsana gözünü sana çok kızdım ama aramızdada yaş farkı yokki abla tavsiyesi diyeyim uzak dur o adamdan derhal bu absürt ilişkiye son ver

ailecek:44::44:

pardon abisinden bahsettiğini şimdi anladım

Karşındaki adamın gerçekten seni sevdiğine inanıyormusun,ilk eşinden boşanmış madem seni seviyordu seninle evlendirdi neden başkasıyla evlensin adamın niyeti hem pastam dursun,hem karnım doysun hesabı,ayrıca aldatılan eşin yerine kendinizi koyun siz o kadının yerinde olmak istermiydiniz hadi kadınıda boş ver diyeyim el kadar bebeği düşün ayrıca,abiye ve yengeye diyecek söz bile bulamıyorum benim kardeşim hem evli olacak hemde sevgilisi olacak ve onu benim evime yemeğe getirecek o kardeş benim için anında biter.

Hem seni hem eşini seviyor demek...
Sana nasil yardimci olalimki? Sende çok aşikmişsin.
Allah cümlenize akil fikir versin.
Not: aşk böyle bisey değil. Siz yanlis anlamissiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üstüne ev araba falan yapmadı mı
Ben olsam yaptırtmadan bırakmazdım yakasını yok öyle beleşşş

Yapma güzelim, yapma canım, yapma yavrum. Açtığın gibi kapatılmasını iste konunun hadi lütfen. Ban yemek istemiyorum yani ondan. Kendimi düşünüyorum sadece. Gece gece ban yerim bu konu böyle açık kalırsa tutamam ki dilimi.

ailecek:44::44:

pardon abisinden bahsettiğini şimdi anladım

Böyle rezillik mi olur?

Ben anlatamadim sanırım size ! Ben evliyken ilişkiye başlamadım o benimle Beraberken gidip nisanlanip evlendi . Tövbe yarabbi ya.

yalnız abi ve yenge on numero beş yıldız insanlar vhallahi...
sizede pek diycek laf yok ...acizsin..aciz

Seni sevseydi öbürüyle nişanlıyken ona makul bir açıklama yapıp onu bırakır senle olurdu..evlenmiş.. ne demek yani hem karısını hem seni seviyor.. uyan kızıımmm adam tercihini yapmış... sen onun elinde oyuncak olmuşsun.. sonra aşk sevgi diyorsun sen böyle kabul ediyor olabilirsin ama ya eşi duyarsa? kadına yazık sana kesinlikle yazık değil kendi kaderini 2. kadın olarak yazıyorsun.. karısı duyarsada o benim peşimi bırakmadı, o beni seviyor ayağına yatar.. o akrabalarıda seni tanımadığını söyler.. farkındamısın bir başka kadının canını yakmak üzeresin ki, o kadının senden haberi bile yoktur ama senin başından beri haberin var.

Ben anlatamadim sanırım size ! Ben evliyken ilişkiye başlamadım o benimle Beraberken gidip nisanlanip evlendi . Tövbe yarabbi ya.

E iyi tamam. Hadi öyle olsun.
Sonuçta şimdi evli barkı ve bir kız çocuğu babası dimi.
Düş olamdan herifin yakasından.
O düşmez çünkü ona koyan bişey yok. Evi karısı çocuğu bir de metresi var.
Giden sizin gençliğiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…