Lütfen yardım edin bana :((((

vildansu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
679
4
merhaba arkadaslar
ben 17 yasindayim ve 1.60 boyundaiym..kilolarimla basim dertte...66 kiloyum ve 20 kilo vermek istyiorum...ama bir türlü bu kilolardan nasil kurtulacgimi bilmiyorum...irademde cok zayifffff (
bu sebebden dolayi psikolijimde bozuk...nerdeyse hicbir günüm aglamadan gecmiyorr bu sebebden dolayi okuldada kendimi fazla derse veremiyorum ( biliyorsunuz fazla kilolar kiyafet secimindede sorun oluyorrr...fazla alternatifimiz olmuyor bu acidan...destek ve ardim istyiorum ( sizce bu kilolardan nasil kurtulabilirim...bir cogunuzun kilo cizelgenize bakiyorum 20 30 kilo vereniniz var...bunlari gördükce biraz olsun moralim düzeliyorr...bana yardimci olursaniz cok sevinirim...tavsiyelerinizi bekliyorum..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
canım çeşitli zayıflama grupları var bu site de.
örneğin; 60-69 kg ağırlığındakiler beraber zayıflıyor diye bi topic var herkes birbirine çok destek oluyor.. bi göz at derim..
bende 63 kgyim aynı senin gibi çok takıyorum ama vereceğim bu sefer azimliyim...
umarım başarırız..

herşey beyinde bitiyo istemek önemli olan ben diyetisyene gitmeni tavsiye ederm

vermek istediğin kilo boyuna göre biraz fazla değilmi canım.ayrıca daha egenlik dönemindesin yani hala vucudunda bazı şeyler yerine oturmuş değil ağır diyetler yada metabolizmanı bozacak yanlışlar yapmandan korkarım.imkanın varsa lütfen uzman bir destek al psikolog ve diyetisyen gibi

tam olarak ne yapacagimi bende bilmiyorum yanlis birsey yapmak tabii ki istemem 20 kilo vermesemde 10 veya 15 kiloyada raziyim...yeterki bu kötü görüntüm düzelsin..diyetiseyne gitmeyi daha önce hic aklimdan gecirmedim...diyeteisyen olmadan basaracigimada inaniyorum aslinda...kilo verdikce psikolojimde düzelecek...

bende senin yaşında aynı durumdaydım ben diyetisyene gitmiştim o zaman daha programlı oluyo ayrıca kendi kendine yapınca başarılı olabilirsin ama yanlış beslenme uygularsan veremezsin diyetisyen seninle konuşarak sana uygun bir diyet veriyo ve genelde de sonuç başarılı oluo

Tatlım,
Tam büyüme çağındasın. Kilolarından rahatsız olmana büyük hak veriyorum.
İşe 10 kilo vermeyi hedefleyerek başlamalısın. Kilo kaybı yerine sporla sıkılaşmak ve incelmek senin için çok daha iyi. sengözlerimebaksanab

Üstelik aşırı kilo kaybı yaşaman boyunun uzamasını da durdurabilir. :çok üzgünüm:

Boyunu uzatacak spor etkinliklerini öneririm. Örneğin voleybol ve basketbol, ip atlama da olabilir ama en güzeli voleybol olacaktır. hihoyyyt

Sonra boy uzatıcı faktörleri yok ama uygun alanlar mevcutsa yüzme ve bisiklet de senin için çok uygun sporlar.

Evde mekik çekebilirsin bu belini inceltir. :hooray:

Öpüyorum tatlım seni :1hug:

cko tesekkür ederim önerileriniz icin :)
bu dediklerinizi kulagimin arkasina yazacagim :))
öpüyorum hepiniziii :-*

Bu alanda paylaşım yapmayınız arkadaşlar görevli arkadaşımız tarafından silinecektir çünkü gördüğünüz gibi bu konunun dışında burada konu kalmadı hepsi taşındı ve silindi...boş yere yazmayın diye söylüyorumyerimseniben

zayıflama diyetleri çöpe başlıklı topiği oku tatlım sakın diyet yapma acıkınca ye doyunca bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…