Lütfen yardım edin arkadaşlar.. Hamilemiyim, bu belirtileri yaşayanlar varmı..

rabbımın merhametı cok buyuktur yeterkı bız hatalrımızn gunahlarımızn farkına varıp aynı hataya dusmeyelım tövbe edelım canım benım olmus bıhata uzme kendını hatalardan ders almak cok onemlı ve allah bılır ama senın hamıle olmadıgına yuzde yuz emınım ıcını rahat tut ölumu cıkar aklındn ezıyet etme kendıne hamıle degılsın ya sıtresten yada kıst vs gıbı bıseyden adet olmuyorsun

ablacım cok tesekkur ederim Allah razı olsun.. Icınde bulundugum bu durumdan beni alıp bana umut verdigin icin.. Dua ediyorum, tovbe diyorum insallah dedigin gibidir bayramdan 1 test daha yapıp doktora gitcem burayada guzel seyler yazmak nasip olur insallah

sagol canım benım doktoru ıhmal etme ama kıst felan varsa ılca verır tedavı olursun canım kesın gıt

hiç önemli değil canım yaşadığın zor durumu anlayabiliyorum gerçekten zor bi süreç ama sakın unutma ''Allah annelerden kat be kat daha affedici kulları O'nun için çok kıymetli hatanı anlamışsın ve çok pişmansın yalvar yakar Rabbim büyük affeder inşallah telafisi olmayan hata yoktur keşke yapmasaydın ama olmuş bi kere'' inşallah istemediğin hiç bişey olmaz inşallah gönlünce olur
Allah'tan başka yardımcımız yok o bizi kurtarmak isterse günahımız ne olursa olsun kurtarır...stres ve düşüncede adetini vs etkiler daha çok korkarsın çok zor ama birazcık rahat ol

icimi rahatlattın cok tesekkur ederim tekrar.. Sizler bana umut veriyosunuz gozyaslarımı dındırıyosunuz.. Insallah Allah sizin o güzel gönlünüzü bir an olsun umutsuzluklarla doldurmaz, hep yüzünüzü güldürür.. Allah' a hep yalvarıyorum dua ediyorum insallah sesimi duyar ve beni affeder ve bana 2.bi hayat daha verir.. Yeni 1 test yapıp doktora gitmeyi düsünüyorum.. Umarım onda da tek cizgi gorurum.. elimden geldigince sakin olmaya calıssamda bu en fazla 10 dk suruyor.. Allah' ım tekrar gulmeyı nasip eder.. Adet gecikmemin sebebide dedigin gibi strestendir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…