canım ıcıne bosalmadıysa hamıle olman ımkansız elını deydırmıs olsan bıle ımkansız ınankı hamıle kalmak okadar kolay degıl (tabı rabbımın ısterse hıc bırsey zor ımkansız degıl) ama ve ıdrar testınde cıkradı hamıle olsan ben adetıme bıgun kala ıdrar testınde cıf cızgı cıkınca ogrendım bebgımı kaybettım ama boylesı hayırlıymıs eger kahve rengı akıntıların varsa buyuk ıhtımal kıstın olmus olabılır banada oyle olmustu bıkere adetım gecıkmıs lekelenmem vardı megerse kıstım varmıs ondan oyle olmus canına felan kıyma sakın oyle bı hata yapma
Ablammm cok tesekkür ederim cevabın icin.. yaptıgımın ne kadar yanlıs oldugunun farkındayım.. Allah a el acıp dua etmeye bile yüz bulamıyorum kendimde.. Basıma böyle bir sey verirse de müstahaktır bana.. Kendimi düsündügüm icin degil ailemn bası öne egilmesin diye tüm korkularım.. Bir daha asla aynı yanlısı yapmicam..
Senin icinde cok üzüldüm ablacım... insallah bebegini kucagına alırsın en yakın zamanda ve benim gibi kotu bir evlat olmaz umarım hep sana layık bir evlat olur.. umarım bebegine kavusursun en kısa zamanda Allah sizin gibi insanlaırn yüzünü güldürsün..
Kahverengi akıntıyı hep hamilelik belirtisi diye okuyunca cok telaslandım.. 15 gün sürdü acaba yerlesme kanaması mıdır diye düsündüm.. Sonra 8 tane test yaptım ayrı ayrı günlerde hepsi tek cizgi cıktı.. Ve yaklasık 2,5 aydır adet olmuyorum.. Kesin cıkardı testte ikinci cizgi dimi ablacım
nedemek canım hıc onemlı degıl ıcını rahatlattıysam ne mutlu bana senı yargılamak elestırmek benım haddım veyaı hakkım degıl canım benım kesınlıkle cıkardı ıdrar testınde oyuzden korkma bundan sonra daha dıkkatlı ol olurmu uzulmemek ıcın buyuk ıhtımal kıstın var ve bu adetını gecıktırıyo kahve rengı lekenın sebebı bu bence ama dedıgım gbı ınan hamıle olsan ıdrar testınde cıkardı kednıdmden bılıyotum 6 ay cok cabaladım anne olmak ıcın adete bır hafta kala baslardım test yapmaya hep tek cızgı cıkardı ınan bu ugurda 100 tane test yapmısımdır hamıle oldugumda ıse bı gun kala cıft cızgı cıktı duvaların ıcın cok sagol ınsallah rabbım tekrardan yuzumu guldurude anne olurum yerlesme kanaması degıl buyuk ıhtımal eger doktora gıtme gıbı bı ıhtımalın varsa gıt de adet olamıyorum kahve rengı lekenmem oluyor de karnından ultrasonla bakınca gour ve kıstın oldugunu soyler ılac verırı allah bılır ama bence yuzde yuz hamıle degılsın kıst olusmus
:)) o sekılde hamıle kalman ımkansiz canim sıkma canını sperm bu ucusan sinekler degil yanı....korkma ustelik testte cikardı artık tasalanma....hayatına bak icin rahat olsun....Arkadaşlar merhaba.. Yaşadığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum, Allah'tan beni affetmesi için hergün yalvarıyorum.. Bana yardımcı olun lütfen aklımı kaybetmek üzereyim..
Üniversite öğrencisiyim.. Nişanlıyım.. Evlenmek için daha zamanımız var maalesef.. Ağustos ayında nişanlımla bazı şeyler yaşadık.. Birleşme olmadı fakat nasıl desem utanıyorumda ama sizden başka yardım isteyebilceğim kimse yok.. Elime boşaldı.. Bulaşıp bulaşmadığından emin değilim.. peçeteye sildim.. daha sonra yıkadım sanırsam hatırlayamıyorum pek fazla.. sonrada elimi genital bölgeme sürdüm..
Adet düzensizliğim zaten var 2 ay adet olmadığımda oluyordu eskiden.. bu olaydan sonrada 15 gün süren kahverengi akıntım oldu.. sonra kendiliğinden geçti.. Eğer şuan bir bebek varsa tam 8 haftalık.. Her gün idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor.. Adetim 2 ay gecikti.. Doktora gidemiyorum.. aklımı kaybetmek üzereyim..kendime hatta bi bebek varsa ona bile kıymayı düsünüyorum suan.. lütfen yardım edin ablalarım sizler benden daha cok bilgilisiniz lütfen yardım edin...
:)) o sekılde hamıle kalman ımkansiz canim sıkma canını sperm bu ucusan sinekler degil yanı....korkma ustelik testte cikardı artık tasalanma....hayatına bak icin rahat olsun....
Allah bin kere razı olsun cevaplarınız icin.. Gercekten kafayı yemek üzereydim. Çok çok çok teşekkür ederim.. Gercekten ruhum cok yorgundu artık her şeyden vazgecmictim.. Yorumlarınız bana umut verdi.. cok tesekkür ederim.. Yine test yapcam ve ondan sonra doktora gidicem.. sonucunu buraya yazarım.. beni süphelendiren zaten 15 gün süren kahverengi akıntı olmustu. tekrar cok tesekkür ederim alah razı olsun..
sen hamile olursan bu mucize falan bile yetmez canim, çocuklara masalda anlattigimiz sihirli degnek lazim :)
korkma hamile deilsin
ama adet duzensizligin için jinekologa gorun istersen
kizkende bendede çok olurduduzensizlik , 3 ay adet olmadigimi bilirim, dogumlardan sonra duzene girdi diyebilirim ..
tatlım sen stres yaptıgın ıcın adetın kahverngi akinti olmustur...bekarım utanırım doktora gidemem diyosan bi labaratuarda kan testı yaptır kesin cikar ki zaten hamile olsan simdiye vucudun degisikligindende anlardın kı testtede cikardı zaten meraklanma artık...korkma
İnsallah oyledir ablacım.. rahatladım sayenizde.. mide bulantım bas dönmem yok.. sadece karnım acayip şiş.. O da adet olamadıgımdan olmalı onceden de geciktigimde boyle siserdi..
strestende olur... meraklanma yani artık...benım arkadasimda benzer bısey yasamisti....oda endıseden psikolojik tum gebelık belirtılerını yasiyordu :))))) tbiki oyle bisey olamaaz...sende rahatla artık..
rahatladım diyebilirim zaten cokk tesekkür ederim.. bayramdan sonra doktora gitcem o zamana kadar da adet olurum insallah.. cok stres yaptım bende zaten.. okudugum kadarıylada yerlesme lekelenmesi olsa bile 15 gün sürdügünü okumadım hic tabiki boyle birsey yok insallahhh.. lafıda cok uzattımm ama
bebegim sen adet olmamana hamilelık dıe neye takılıyorsun ki hamıle olup 9 ay boyunca normal adet dongusunu gorenler var...takilma artık icin rahat olsun banada bugun yarın dua et insallah :))) kabul olur dualar arefe ve bayramın ilk gunu...sikilma ne zaman istersende yaz burda cevaplanır meraklanma...
Arkadaşlar merhaba.. Yaşadığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum, Allah'tan beni affetmesi için hergün yalvarıyorum.. Bana yardımcı olun lütfen aklımı kaybetmek üzereyim..
Üniversite öğrencisiyim.. Nişanlıyım.. Evlenmek için daha zamanımız var maalesef.. Ağustos ayında nişanlımla bazı şeyler yaşadık.. Birleşme olmadı fakat nasıl desem utanıyorumda ama sizden başka yardım isteyebilceğim kimse yok.. Elime boşaldı.. Bulaşıp bulaşmadığından emin değilim.. peçeteye sildim.. daha sonra yıkadım sanırsam hatırlayamıyorum pek fazla.. sonrada elimi genital bölgeme sürdüm..
Adet düzensizliğim zaten var 2 ay adet olmadığımda oluyordu eskiden.. bu olaydan sonrada 15 gün süren kahverengi akıntım oldu.. sonra kendiliğinden geçti.. Eğer şuan bir bebek varsa tam 8 haftalık.. Her gün idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor.. Adetim 2 ay gecikti.. Doktora gidemiyorum.. aklımı kaybetmek üzereyim..kendime hatta bi bebek varsa ona bile kıymayı düsünüyorum suan.. lütfen yardım edin ablalarım sizler benden daha cok bilgilisiniz lütfen yardım edin...
merhabalar öncelikle Allah'a her zaman dua et biz insanız yanlış yaparız ama önemli olan hatamızın farkına varıp tekrarlamamak ve af dilemektir inşallah istemediğin bir durumla karşılaşmazsın yanlız adetinin olmama nedeni tamamen hamile miyim değilmiyim diye yaşadığın stres olabilir